Floatin'

Alla har varit ute på floden och åkt båt idag. Så det blev inget Lodi för mig. Så segt. Menmen, så är det när man jobbar och står i. Det är en nackdel med att bara ha kompisar som är "ickeaupairer". Dom har ju sommarlov allihopa och typ ingen har jobb. Jag vet att Michele och Drew har jobb. Men det är bara timmar så de kan fortfarande göra saker på dagarna. Lite segt men what to do?!

En positiv sak såhär på kvällskvisten är att det idag är en månad tills dess att mami och sis kommer hit. Ska bli så himla underbart att se sis igen. Saknar henne superdupermegamycket. Ja saknar väl mamma lite också. Typ... Men syrran, hon är bra hon. Stortjejjen som fyller 17 iår. Och jag fyller 20. Shit jag börjar bli gammal. Som R sa igår: "Shit Shane is 19 now. And I'm up next". Ja, lilla grabbarna då. Fyller 19. Den officiellt sämta åldern man kan fylla. 19 och 17. Så sorry sis, ett år kvar bara efter det.

Ja, jag känner att jag virrar bara. Men jag är så sjukt hungrig. Han inte ätit sen typ 12. Måste smyga ner i köket snart och göra mig en macka eller nått. Så här kan vi inte ha det. Nu ska jag kolla på en film. Pusshej och god natt

En dag i poolen

Idag har vi legat i poolen i stort sett hela dagen. 6 timmar iallafall. Klev upp och skulle sola men det höll ju i 5 minuter, sen var jag tvungen att hoppa i plurret igen. Vi hade 42 grader idag. Så ni förstår att man flyter bort. Bara att dammsuga är ett jäkla träningspass. Jaja, var lagom trött idag må jag säga. Men funderar på att åka in till Lodi nu ikväll iallafall. Vill träffa Hanibanani såklart.
Hon har sagt till sina värdföräldrar att hon är på roadtrip, men egentligen så ska hon bo hemma hos Michele. Dom, plus alla andra skulle åka till Santa Cruz och fira 4th of July i helgen och jag var medbjuden. Jag kan inte för jag måste jobba och för tjejerna blir det nog ingenting heller. Massa tjaffs och dramadramadrama som har ställt till det. Så jag hänger på den som är hemma. Tråkigt nog så är det på måndag så det blir en lugn upplevelse för mig. Men vi får se. Saker kan ändras fort.

Nu ska jag nog ta en liten tupplur. Är så himla trött. Plus att jag har satt acn på så himla kallt så jag fryser nu istället. Jobbigt! Vi hörs sen!

What a night, and day

Så det blev en bra helg trots min opepphet. Jag tog mig in mot Lodi och åkte hem till Haleys där alla var. Hängde väl runt lite med Jessica till en början men slutade såklart med att jag hängde med R resten av kvällen. Var typ 2 veckor sedan vi träffades. Sen drog vi på en fest mitt inne i Lodi men åkte efter kanske 30 min för det blev för mkt folk. Så vi drog hem till Shanes och hade trevligt. Han fyller 19 idag så det var hans fest. Min första fest utan Hani, det gick bra hahah. Alla var snälla mot svensken.

Så idag trök R upp sina strumpor i ansiktet på mig vid 11 så då var det bara till att kliva upp. Trevligt sätt att vakna på det där. Lukta gott liksom. Vi åkte hem till Drew och käkade cupcakes och sen åkte vi 3 till en kanal bakom Rs hus för att bada och chilla. Det var bara 40 grader idag. Plussa på lite bakis så förstår ni hur jag mådde. Jag ville inte bada i mina kläder och grabbsen hade badbraller men till slut stog jag inte ut längre. Det fick bli ett dopp i underkläderna. Det var skööönt. Vattnet var väl okej fräscht och botten, uhh, nasty. Så efter ett tag när vi inte stog ut med värmen längre åkte vi till Tacobell för att käka och sen skjutsade vi hem Drew som skulle till jobbet. Körde förbi Michele en snabbis och sa hej och sen så åkte R och jag och hämtade upp hans bil och så följde jag med hem till honom. Jag har officiellt träffat Rs föräldrar. Supersköna människor och hans hus var litet men jättefint. Vi blev serverade hemmagjord pizza framför tvn och rörde oss inte många cm på hela dagen. Kollade på två filmer och sen blev det en massa Jackass. Som vi garvade. Men jag erkände för R att jag bara kollar på Jackass för Johnny Knoxvilles skull. Han blev inte ett dugg förvånad. Sov gjorde vi också. I omgångar typ. Slocknade några minuter sen vakna. Sen slockna, sen vakna. Om och om igen. Efter kanske 6 timmar, när Drew slutade jobba, åkte vi och hämtade upp honom och sen hängde vi runt lite i Lodi bara. Gjorde inte så mkt. Träffade lite folk, pratade, hängde, ja ni vet, dödade lite tid. Men som vanligt var det dags att dra sig hemåt runt 10pm snåret. Grabbarnas natt hade väl bara börjat men jag sa puss och hej och åkte hem. Jag hade en superbra dag and there is many more coming up. Jag börjar gilla Lodi faktiskt. Kan ju ha med nån att göra också. Hahaha, god natt på er gott folk. Dags för nanyn att sova.

Därför kollar jag på Jackass...

Hej jag är en bloggnörd

Det blevs HMs rester från igår. Hittade bara en förbaskat stor filé av något slag. Och jag har inte tid till att förvandla mig själv till en mästerkock för tillfället. Ska ta och hoppa in i duschen nu och göra mig klar för en kväll i Lodi. Känner mig egentligen superotaggad men jag sa till HD att jag skulle in till Lodi, så jag vill inte hänga kvar här när dom kommer hem. Hahah vilka problem man kan ha.

Fan jag skulle ha hängt med

Familjen åkte precis iväg in till Lodi för middag och bio. Jag ångar sjukt mkt nu att jag inte följde med. Jag är sugen på en köttbit med pommes liksom. Ska ner och gräva i frysen och se vad jag hittar. Jag har nog tur om jag hittar lite köttfärs tror jag.

Lördag

Idag har jag jobbat. Jag vet inte vilka tider jag har jobbat men det har gått bra. Började 7.30 så mkt vet jag. Sen var det lite till och från tills typ 3pm. Vi kollade på lite tv, spelade lite Wii, byggde lite lego, hoppade studsmatta, bakade kladdkaka och sen kom dom upp med en häst till Alex som vi gjorde iording. Sen åt vi lunch och nu är jag off. Har hittills suttit här och bloggat, facebookat och kollar nu på en film med Alex. Ikväll funderar jag på att göra stan med Michele. Annars så fyller Shane år och han har fest. Borde åka dit. Hmm vi fåår se vart jag tar vägen. Puss

Midsommar

Jag vaknade upp igår och ser till min förskräckelse att det regnade. Jag befinner mig, för er som missat det, i Kalifornien. Här regnar det inte under sommaren. Men så kom jag på vilken dag det var, fredag, midsommar. Tro på fasen att det ska regan i hela världen på midsommar. Men ja, det blev 32 grader tillslut så jag blev nöjd. Även om själva firandet inte blev precis som jag hade tänkt mig. Jag ville ju ha en mysigm midsommar med mat från IKEA och fina vänner. Jag jobbade 8-17 eller 19 som ni kan se i inlägget under och sen städade jag. Barnens rum, mitt tvrum, mitt badrum, mitt rum. Jag packade ur Vegasväskan och förberedde för lördagstvättning. Allt avslutades med ett avsnitt Criminal Minds. Inte ett enda glas vin. Inte en enda snapps. Inte en enda köttbulle eller laxbit. Inte en sillslice och ingen potatis. Vad är det för midsommar. Nästa år ska jag köra dubbelt upp på alla svenska traditioner. Dock så hittade jag en skiva på Spotify som heter Svensk Sommar. Den får följa med mig från och med nu. Jag är svensk!!

Vilken vecka

I veckan så hade barnen Vacation Bibelschool varje dag mellan 9 och 12. Detta innebar att jag fick sovmorgon. Jag började jobba vid 12 och jag vet faktiskt inte än när jag slutade. Det kan ha varit 17 som vanligt eller 19. Hur som helst så var jag bara hemma så det gick bra. Vissa dagar var vi ute tills sent så jag slutade när jag kom hem.

Måndag: Hämtade upp barnen på skolan och åkte till Applebees för lunch med HM, HD och ett par av deras kollegor. Tog med mig barnen till Micke Groove Park och spenderade nån timme på en filt där innan vi drog hem för att leeeeeka i massor. Alex nya favorit "lek" är att dansa. Vilket går ut på att jag ska lyfta, slänga, snurra och ta emot henne flera timmar sträck till Pussycat Dolls framför min webcam. Så himla roligt är det.

Tisdag: Lunch på In&Out Burgers. Bästa burgarna i stan! Sen blev det bara en massa bråk bråk bråk mellan mig och ett av barnen. Massa otrevligheter sades och time outer delades ut. Det slutade med att vi blev kompisar och åkte och köpte en ridhjälm i Lockfors. Käkade på en mexikansk resturang och sen slutade jag.

Onsdag: Skolan som vanligt vid 12 och sen åkte vi till kontoret för pizza och tårta. Sa tack och hej och åkte till Stockton och bowlade lite. Eller väldigt mycket. Jag vann... Sen kom HM förbi och vi åkte till mallet och besökte Barnes&Nobles. Världens mysigaste bokaffär. Dom har Starbucks inne i affären och du får läsa alla böcker. Så det är som ett bibliotek nästan bara att du måste sitta där. Jag gillar det. Jag köpte en bok, tyvärr. Hur ska jag kunna frakta hem böcker sen? Men jag älskar känslan av en ny bok i handen så jag kan inte sluta. Besökte Alex favvoaffär och kom ut därifrån med kläder runt 1000-lappen. Sen mötte vi upp HD på Mimis för middag. Åkte hem, svängde förbi Starbucks såklart. Börjar bli en vana nu. Jag älskar Iced Chailatte.

Torsdag: Hämtade upp barnen. Tog dom på lunch på våran favoritkina resturang. Jag tröck i mig sushi medans dom små åt sweet&sour chicken. Som vanligt. Promenerade centrala gatan in mot bion men stannade på ett ställe som heter MuddMill. Du målar färdig keramik. Faktiskt ganska roligt. Jag målade mig en cupcake som var en ask. Den blev blå, rosa och grön. Hoppas den blir bra. Barnen gjorde en varsin hund och sen ett kors och en minihund. 76 dollar hamnade kalaset på och dom tog inte American Express. Bara att langa upp plånboken då liksom. Tur att jag får cash tillbaka sen. Satte oss i bilen, åkte till Starbucks och sen åkte vi hem för lite badande, dansande och lite sånt.

Fredag: Skolan sen lunch på Strings. Ett italienskt café med världens godaste tortelini. Jag och HD brukar alltid beställa det men igår tog han nått annat. Vad är inte det första som händer då. Jo han äter lite från min tallrik. Varsegod och hugg in liksom. Aja, jag käkade hans mat också så det blev rättvis på slutet. Körde en sovande HD tillbaka till kontoret och sen tar jag barnen till Starbucks. Hahha, dom är så irriterade på mig och min chai nu asså. Som plåster på såren fick dom glass. Sen åkte vi hem igen och badade och hade oss.

Ja det var väl en vanlig vecka i en au pairs liv skulle jag vilja säga. Iallfall, för mig dårå. Förstår ni nu varför jag däckar på kvällarna och typ alltid är trött?! Aldrig någon vila...

Klansamtal

Jag lever jag lovar. Bara det att igårkväll hamnade jag i nån form av mejlkoma och knåpade ihop sju stycken i rasande fart. Sen innan jag tackade för mig fick jag till ett skypesamtal med hela klanen Englund. Det rann både en och två tårar när allt bröts. Jag vill också vara där! Utan att behöva springa Gåsholmaloppet. Vad är det för nått att göra. På midsommar ska man äta, inte springa. Men midsommar i Högbacken med favoritsyrran och favoritkusinerna kan ju inte vara annat är underbart. Åhh nu börjar jag gråta igen. Nej jag ska fortsätta min egna midsommar här ja. Jag hör av mig snart igen.

Yippie!!

Jag ska få Sverigebesök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bloggberoendets baksida

Jag är bloggberoende. Inte så att jag sitter här och bloggar jämt och ständigt, utan jag älskar att läsa bloggar. Jag tänker inte ens nämna hur många jag följer men det är sjukligt. Så när man har varit borta en weekend såhär som jag har varit nu, då är det superjobbigt att komma ikapp sen. Hinner inte läsa ikapp alla på en dag men jag jobbar på det. Det dryga är att då när jag kommer tillbaka och ska läsa de resterande bloggarna, då har de första uppdaterat på nytt igen och jag måste börja om. Alltså dahh, vilket problem!

Jag reser

Det finns en ny kategori här på bloggen som jag har döpt till "jag reser". Ska sitta en kväll och flytta över alla mina inlägg om resor jag har gjort. Så där kommer ni hitta Vegas, LA, SF och alla resor jag har gjort under de senaste åren. (Då min blogg har varit aktiv såklart då.)

Vi som gjorde Vegas lite roligare än vad det redan var


Mirja, Eva, jag, Johanna, Frida och Michaela

Sen hade vi också sällskap av fyra herrar vid namn Nicklas, Jonas, Chris och Robban. Det är Fridas pojkvän och hans polers från Skövde som var i Vegas för att spela poker. Så dom hängde vi med. Gruppbilder finns och dom kommer upp så fort jag får tag i dom.

Paris Las Vegas

Paris ligger inte bara i Frankrike. Paris finns även i Las Vegas. Men i form av ett hotell dårå. Där bodde vi. Det är ett ganska fint hotell så priserna är inte roliga mot plånboken. Men det löste vi superbra. Vi bokade ett rum för fyra personer med två queensize sängar. Så vi skulle alltså trängas sex personer i ett rum för fyra pers. Själva sovsituationen brydde vi oss inte om, man får väl trängas eller sova på golvet sa vi. Vad vi dock bävade inför var att vi hade en dusch. Dock så löste det sig superbra. Vissa gick tidigare från poolen och sen var det bara till att delas och trängas. Vi hade ett badkar också så det gick finfint. Dock så såg det ut som ett bombnedslag direkt. Badrummet ska vi inte prata om. Saker överallt och ja, man fick aldrig vara ifred. Nån kissade medans en eller två personer stog i duschen, en satt i badkaret och rakade benen och resten trängdes framför spegeln. Underbart eller hur. Såhär såg vårat rum ut efter två dagar. Vi städade innan vi åkte.





Men det jag älskade mest med hotellet var lobbyn. Den såg precis ut som en mysig liten del av Paris. Golvet var gjort som kullersten, taket var en fin himmel och väggarna var husväggar med balkonger och mysiga resturanger och fik. Sen såklart var det fullproppat med spelmaskiner och massa spelbord. Vi var ju ändå i Vegas. Jag låter bilderna tala.




Bränt var det här

En sak kan jag berätta innan jag däckar för ikväll. I Las Vegas är solen sjukt stark och det slutade med att jag brände mig. Inte armarna. Inte bröstet. Inte benen. Och inte heller näsan. Nej jag har bränt min hårbotten, så den är nu full med blåsor. Så himla mysigt tycker ni säkert. Ja det tycker jag med. Ont gör det och jag är livrädd att håret ska ramla av. Kan det hända? Tänk om jag blir bald?! Mormor sa åt mig att inte röra men det är ju omöjligt. Vad ska jag göra?!

I've been to Vegas

Mer än så tänker jag inte säga för tillfället. Fridis har massor av bilder jag behöver, men dom kommer jag inte få på ett tag. Hon är liiite upptagen de kommande två veckorna. Men jag ska göra mitt bästa med mina egna bilder och sen lägga upp en bildbomb. Men ja, jag är grymt trött och ni får lyssna på låten nedan och bara njuta. För precis så var det faktiskt.

Videon är underbar, jag har varit där liksom! Men det vill inte funka att lägga upp här. Så här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=1-pUaogoX5o

Hej bloggen

Jag vet inte riktigt vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Jobbat. HD's son är ju här så vi har massor av saker att göra. Det roliga är att vi tre, jag Shawn och Sarah kommer jättebra överens så vi hänger på mitt rum på kvällarna och snackar skit. Hahah, vi har det kul.

Just nu är jag i full skå med att packa. Imorgon blir det till att dra till Vegas gott folk. Ska bli grymt. Hinner inte skriva mer nu, får se om jag slänger in ett inlägg innan jag sticker imorron. Pussen

Sommarjobb

Jag har glömt att berätta att jag har fått ett sommarjobb typ. Eller inte riktigt jobb men jag ska ta hand om min grannes tre hästar i två veckor. Ni vet allt som hör där till. Och jag får betalt. Kommer bli underbart! Jag börjar den 1 juli och slutar den 14 juli. Det enda som är jobbigt är att jag inte kan fälja med allihopa när som drar till Santa Cruz för 4 juli, usas nationaldag som alltid firas med dunder och brak. Jag får hoppas att nån håller sig hemma och dricker saft med mig. Jag är tagga redan nu ju!

Måndag

Idag tog jag med barnen till deras första ridlektion på Bowser Road i Lockford. Det första dom sa var, "Josefine, this is Bowsers road. Does he live here?" Bowser är en karaktär i ett av våra tvspel. Söt Nick! Sen var det dags för lite hästgöra. Dom fick rykta och kratscha och grejja och sen även rida. Det var nog blend det roligaste jag sett sen jag kom hit. Jag och HM stog och asgarvade på sidan. Nej det var inte elekt och barnen såg inget för dom hade fullt upp. Det roligaste var när Alex tar tag i tyglarna, viftar/snärtar lite med dom och skriker "RUN!!!" till hästen. Hahah, som om! Dom klarade sig fint iallafall och jag hoppas att dom lär sig lite mer om att dte inte bara är att tuta och köra. Det är alltid så sjukt jobbigt att ta med dom till stallet annars. Dom är all over the place och skriker och tjatar och gudarna vet allt vad dom gör. Hoppas det blir lite ändring.
Efter det åkte vi till Tacobell och hinner äta nästan all vår mat inna Alex ropar att Nick har tappat en tand. Sin första. Och jag är nästan 100 på att han svalde den. Jag blev så stolt så jag tog en halvrisig bild med min helrisiga mobil och skickade till HM med texten "mom I lost a tooth!". Så himla sött gjort av mig.
När vi kom hem spelade vi tv spel, sov och lekte lite. Sen åkte vi till Valley Springs och stylade barnen hår på en salong. Det var nämligen en kvinna här nu ikväll som tog lite bilder och sådär. Jag gillade iallafall frisörstället så imorgon är det jag som ska ringa och boka en tid. Hoppas dom kan göra det innan fredag. Då är det Vegas baby! Är trött på min fem månader utväxt och det konstanta burret.
Väl hemma igen slutade jag och jag lämnade över Nick till Shawn och Sarah. Ni vet, HDs son och hans flickvän som är här på besök. Riktigt trevliga prickar och jag tog med mig Sarah ner till stallet en sväng nu för att mata Dubbles.
Fick en stek till middag med ett avsnitt av Criminal Minds så jag är så nöjd så. Så nöjd så att jag ska sova. God natt gott folk!

Melly, au pair of the month


Beslutsångest

Va ser ni! Jag bloggar massor nu! Kan ju ha at göra med att jag bara har suttit här idag. Och sovit. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Sova? Kolla på en film? Ja jag vet inte. Det lutar åt en film. Fast klockan är 10pm. Är det för sent?

Lite info

Jag har glömt att berätta lite hur jag jobbar nu. Eftersom barnen har sommarlov så jobbar jag inte som vanligt. Då jag förr jobbade typ 6.30-7.30am och 3.15-8.30pm eftersom barnen gick i skolan och jag var ledig när dom var där. Nu har barnen lov och jag har massa saker att göra med dom om dagarna. Jag jobbar 8am-5 pm. Alltså 8-17. Sen är jag ledig hela kvällen. Vet inte om jag gillar dom tiderna mer eller mindre faktiskt. Fördelen är ju att jag har alla kvällar lediga nu. Vilket betyder att jag kan göra saker med folk på kvällarna. Så de senaste helgerna har jag ju typ åkt iväg på fredag efter jobbet och kommit hem på söndagen. Eller vissa gånger är jag hem och vänder och åker tillbaka till Lodi igen. Men jag är inte bitter för hösten. Alla fina vänner kommer gå tillbaka till skolan så dom kommer ha saker att göra dom med. R sa att han kommer bli very busy i höst. Ja tack för den du. Jag då?! Men det negativa med att jobba som jag gör nu är att jag jobbar 9 timmar i sträck. Utan paus. Och jag kan inte sitta vid datorn på dagarna. Vilket betyder att jag inte kan prata med folk hemma lika mycket som jag gjorde förr. Det är väl i stort sett på helgerna jag kan prata och då är väl alla där hemma ute på äventyr va? Eller om ni kliver upp extra tidigt. Typ vid 7, då är jag inne.

Men det är så det ligger till. Jag är inte död. Jag jobbar.

Jag hatar Tracy

När man är au pair har man en kontaktperson som kallas för LCC, Local ChildCoordinator. Det är meningen att den här personen ska bo max en timme ifrån dig så att du kan åka dit om det är några problem och sådär. Varje månad anordnar också LCCn ett möte där alla au pairer ska närvara. Många grupper har massa roliga saker som dom gör. T.ex, min kära vän Frida i LA hoppade fallskärm, red upp till Hollywoodskylten och gick på utomhusbio. I min grupp går vi på Starbucks. Och i lördags morse hade vi en garageförsäljning.
Att möterna är tråkiga är ju som det är, men det jag blir så arg över är att min LCC bor cirka en och en halv timme från mig. Hon väljer dessutom att ha de flesta möten i Tracy där hon bor. Och hon lägger dom tidigt på morgonen. Vid nio ska jag befinna mig i Tracy efter en lång bilfärd. Nu när jag skriver det här känns det som en miniproblem men det är mest frustrationen som sitter fast i mig. Bara för att jag bor där jag bor. Så i lördags passade jag på att sova i Lodi så att det skulle ta 30 min kortare. Men det var menngen att jag skulle hämta en annan tjej som inte har nån bil. I Galt, som ligger 20 min åt det andra hållet. Men när man är au pair är det inte ofta man kan säga nej. Man ställer upp på det mesta hela tiden. Nu hade jag tur men hennes adress fanns inte i min navigator så jag kkunde inte åka dit. Hoppsan vad tråkigt!
Så, jag hatar ju inte Tracy, men jag hatar att åka till Tracy. Och jag måste göra det så ofta som en gång i månaden. Vilket liv man lever alltså.

Lite shopping för mycket pengar


Ja det är en Victoria's Secret påse. Jag visar inget innehåll på bloggen.

Tröttheten har mig fången

Jag är så trött så det finns inte. Två dagars festande, knappt tio timmars sömn på två dygn, toppat med hetta och en hel veckas arbetande i ryggen är inte min melodi. Eller det är ju min melodi men jag gillar den inte. Igår var det fest hos Shanes syster, Haley. Jag tog mig inåt Lodi runt 20 snåret och åkte hem till Michele. Där fanns Hanna och Jessica redan i full fart med att göra sig redo. Jag var redan klar, tack och lov för det. Så vi stack ganska snabbt hem till Shane för att möta upp grabbarna men dom hade redan stuckit. Jaha tack för den. Så vi åkte direkt till Haley där vi hittade Zac, Dough, Sidni och Louren. Under kvällens gång anlände massor av folk, grannen fick besök av polisen, jag och R hann tjaffsa om mina resterande 7 månader, Hanna hade en underbar sista kväll i Lodi på två veckor, Michele fick nog och åkte hem, beerpongbordet var höjdpunkten och alla hängde på verandan. Runt 2 snåret åkte jag och min vän hem för att somna på golvet hos Shane. Får ett sms av Hanna som säger att hon måste ha sina saker som är i min bil. Så det var bara till att väcka upp vännen som fick köra mig till min bil, hämta sakerna, skjutsa hem Kimo som vi hittade på vägen och sen äntligen äta mat. Jag bjöd mannen på lite hamburgare. Så åkte vi tillbaka till Shane ställde påsen med saker väl synligt vid dörren och trök i oss hamburgarna så fort vi kunde. Därefter var klockan 4.30 och det var tack och hej.

Vaknar 7.30 av att grabbarna för ett jäkla liv i köket. Några av dom skulle skjutsa Hanna till flygplatsen och spendera dagen i SF. Jag gick ner, sa hej, drack lite cola och sen somnade jag om. I världens varmaste rum. Och med världens drygaste grannar som bara grinade och jag vet inte vad. Vid 11 fick jag nog och drog mig neråt. Ser att Hannas påse med saker, som dagen innan var världens viktigaste påse, står kvar vid dörren. Där fick man offra sig för ingenting. Jag, R och Jordan glodde väl på varan i 10 minuter innan jag och R åkte för att hämta upp bilen min. Jag lämnade av Jessicas väska hemma hos Michele innan vi åkte tillbaka till Shane för att hämta Hannas saker. Vågar inte lämna så mycket viktigt hos ett gäng killar.

Nu sitter jag här. Har pratat med syster, mamma och kusin och nu tänker jag slänga mig i sängen i en timme. Jag måste sova lite. Ha det bra gott folk!

On my brain

Jag kör partylåt efter partylåt, men trots det går jag och sjunger på den här låten. Det här kollar jag på varje dag. Life as a nany!

Nu kör vi!

Ja thats me

Jag är inte rädd för att erkänna att jag kinda gillar Justin Bieber. Men i den här videon tar ändå mannen till höger priset. Jag diggar i takt med hans toffs. En sån sak som jag vet att brudarna hemma skulle dö av skratt åt. Ahh, jag saknar dom förbaskat mycket alltså!

I told you I like fridays

Senast jag bloggade var, hmm, torsdags? Direkt efter mitt depremerande inlägg skickade jag ett förlåt sms till Hanna (jag var lite otrevlig innan) och fick till svar typ att "vadå var du otrevlig? kom in till Lodi". Så jag stack iväg. Hängde hemma hos Michele först och sen drog vi till Shanes. Dock så måste jag vara hemma vid 23 när jag jobbar dagen efter så det var bara till att dra strax efter 10. Men det var en välbehövlig kväll. Så igår efter jobbet åkte vi och käkade middag i Valley Springs och sen var det hem och duscha och fixa och sen dra in till Lodi igen. Hamnade hemma hos Michele och sen hos Shane igen. Hängde där ett tag innan vi åkte till Galt på fest. En sjukt stor typ lada som dom gjort om till festlokal. Hey Sweden säger jag bara! Sjukt hög musik, massor med folk, neonljus på allt (även beerpong bordet) och ja. Det kändes som hemma. Dock så skulle Hanna vara hemma vid 2 så vi drog efter kanske en timme. Blir skjutsad till sovstället av Hanna men känner sen att jag ville tillbaka till festen. Dock så är jag inte lika modig som alla amerikanare (eller så har jag bara mer vett än alla dom tillsammans) men jag ville inte köra full. Det är så vanligt här så ni fattar inte. Alla gör det. Hela tiden. Lite förståeligt är det dock. Dom har inte lokaltrafik som vi har i Sverige. Ja det finns bussar men dom slutar säkert gå vid 8pm eller nått. Tidigt alltså. Så alla kör, hela tiden. Iallafall, jag ringde Shane och fick höra att grabbarna råkat i slagsmål och var påväg hem. Så jag väntade, somnade, men vaknade av att Jordan sticker in huvudet i dörren och säger nått i stil med att "oh Sweden's sleeping in here guys!". Bra info! Så jag vaknade, bestämde mig för att hänga lite med grabsen och sen slockande jag på soffan.

Idag hade jag ett möte i Tracy tidigt på morgonen så jag hade klockan på 7.30. Gahh! Hatar Tracy, berättar i ett annat inlägg dock. Så jag vaknar och kliver rakt på en kille som ligger och sover nedanför soffan. Under filten som jag sov under. Jahaja. Ställer mig upp och inser att Kimo ligger på mage mitt på golvet. Såg precis ut som att han hade ramlat och inte orkat röra sig. Hoppade över honom och ser att Shane sitter och sover i hörnet. Dom låg väl som en cirkel runt omkring mig. Jag smög in på toa, tvättade ansiktet och stack iväg till Tracy och mötet.

Kom hem för ett tag sedan, ska fixa med lite bilder nu som Hanna vill ha. Sen ska jag sova ett tag, duscha, fixa och sticka tillbaka in till Lodi igen. Here we go again! Slänger in ett inlägg lite senare. Pussen

Hej skithumör

Jag skulle ha gått på bio med Hanna idag, men hon hade åkt iväg för att klippa sig och det hade dragit ut på tiden. Bara därför känner jag mig som skit och vill absolut inte vara hemma. Blogga orkar jag knappt tänka på. Det är ju nu jag borde komma ikapp med alla inlägg men nej, jag vill inte. Eller förresten, slänger in bilder på det lilla jag shoppade igår. Jag visar dock inte presenterna som införskaffades till några där hemma. Får se om jag tar mig i kragen och skriver nått mer. Hadet

Hold on

Okej, jag är nog världens sämsta bloggare. Igår sa jag att jag skulle visa massa grejjer och hela köret nu idag. Men jag fick typ 40 min off. Och jag måste ändå städa allt jag ska och grejja massa. Plus att jag ska på bio med Hanna efter jobbet och vill kunna sticka iväg så fort som möjligt så jag ska duscha nu. Sminka kan man göra senare. I bilen vid alla rödljus. Dom är fruktansvärt långa här faktiskt. Aja, dags att skynda sig. Måste stick om typ 30. Gaah detta hektiskt liv!

Förresten så ljög jag om att jag skulle på dubbeldejt, så att ni vet.

Signing out

HD ligger och snarkar i rummet bredvid så det hörs enda in till mig. Det får mig att bli sömnig. Har massa inlägg och grejjer att visa så det får jag göra imorron. Kanske får några timmar off imorron om jag har tur. Vi får se. Nattinatti!

Shane, Michele och jag i lördags. Sidni fyllde 18? 19? Nått sånt.

Efter idag är jag helt död

Idag har jag och barnen varit i Micke Grove Park. Vi lekte, gick på zoo, åkte karuseller och sen kom R förbi och höll mig lite sällskap medans barnen lekte Starwars. Det var trevligt. Dock så kollade en del mammor lite snett på oss. Som om det skulle vara våra barn. Hallå?! Om Alex och Nick skulle vara våra barn skulle det betyda att jag var 12 och R var 11 när vi fick dom. Nej, skulle inte tro det!

Iallafall så dog min kamera efter typ 10 minuter på zoo. Så dom bilder jag har kommer upp imorron. Nu är jag sjukt trött och ska ta mig en dusch och sedan en film. Step up ska vi se ikväll. Jag och mig själv. Lika trevligt sällskap varje kväll.

Hallåe!

Idag fick jag gå upp extra tidigt så jag skulle hinna duscha innan jobbet, jag börjar ju 8. Det gick bra och jag är piggare än vanligt. Kanske ska bli en ny tradition? Nu ska jag bädda lite sängar och sen sticker jag iväg. Nick är i skolan och Alex är med HM på jobbet. Ska hämta upp barnen och dra till zoo och en park som tydligen ska vara underbar. Vi får väl se med det, vi snackar ju endå om Lodi här. Så ja, gotta go!

Criminal Minds

Det är min favorit serie. Mamman med. Syrran gillar den också. Jag hittade en kanal som visar typ tio avsnitt i veckan. Så jag satte dem på on demand så dom spelas in automatiskt. Fick höra för några dagar sedan att HM och HD har kollar på serien i smyg och nu är dom helt besatta. Nu ikväll sa dom, ta med lite blåbär så kollar vi på Criminal Minds. Till mig alltså. Underbara kväll!

3 pics man


Lite annat folk ni bör bli presenterade för. Heather och Zac. Sen har vi Hani då.

Här har vi nån random kille som var ganska rolig. Sen är det Sidni och Derek. Derek kom på jättebra smeknamn på mig och Hanna. Sweden och Germany. Poäng till den kille dårå! Sjukt kul var han dock!

Och så såklart en bild på oss. Hanna and Josi. Germany and Sweden. Crabbie and Crab. Hani and JILL. Ey and Yo. Veggie and meat. Mm mm mm. Hanna i Shanes keps och jag i Rs wrestligjacka. Imorgon ska vi på dubbeldejt!

Hella tired!

Nu har jag suttit och glott på den här sidan i 20 minuter och jag har inte skrivit ett ord. Snor bilder från Hannas facebook från lördagen. Tror jag får ihop hela 3 bilder. Hon har en söt film också men den har hon inte delat med sig av än. Ni får dock se bilderna. Kommer snart!

6 juni

Det är ju Sveriges Nationaldag också. Det märkte jag inte. Får helt enkelt ta och fira den sen istället nån gång. Midsommar närmar ju sig. Det ska vi inte missa!

Såklart glömde jag kameran

Party på lördagen. Mer säger jag inte. Idag däremot var det kalas för Jessica och Dougs baby, Grant. Shane hämtade upp oss hos Hanna och vi åkte till Target och köpte en present. Han ville ha med oss som hjälp sa han. Tjejer och nanys. Perfekt kombo. Så vi köpte lite saker och åkte sen och hämtade upp Jordan innan vi begav oss till Lodi Lake. Vi kom dit först och hjälpte till att förbereda. Så roligt att se killarna, som är mellan 18-20 år, knyta ballonger och sätta upp spjälsängar. Baby Grant är lite grann allas bebis, haha. Han är så söt. Sen anlände birthdayboy med farmor och faster och kalaset började. Då åkte jag och Hanna. Hon skulle jobba och jag känner mig fortfarande lite som fula ankungen. Kan ha att göra med att jag har träffat alla typ två gånger, på fest. Så ja, alla andra fick trycka i sig kamouflagetårta. Jag kom hem runt fyran efter att ha tvättat bilen. Kollade på ett Criminal Minds med HM och sen somnade jag. Och sov till halv åtta. Sen kollade jag på barnprogram och nu skvallrar jag med Frida. Min mage gör dock sjukt ont och jag vill sova. Att äta nudlar och persikopaj, bara, på en hel dag är nog inte att rekomendera. Så att ni vet!

För övrigt så är min inkorg fylld med massa fina sms...

See ya bitches

Drar på Roundhouseparty med familjen nu och senare är det dags för vanligt houseparty med Hanna. Have fun at home sleeping. I am making this city much more fun!

Hettan

Det är så jävla hett utomhus! Jag har legat ute nu i tre timmar men inte mer än tio minuter åt gången. Sen måste jag bada eller gå in ett tag. Gahh det bränner. Jag har snart använt upp en halv flaska solskyddsfaktor för jag tänker inte bränna mig! Aha, inte på kartan. Får se hur det ser ut lite senare idag. Finns en liiiiten chans att jag är tomatröd då. Aja, nu vill jag bara sova men det är omöjligt att sova i solen. Får se vad jag hittar på. Tjingeling

LA kallar

För nån vecka sedan fick jag en härlig inbjudan på facebook. Sommarfest hos Maria Montazami. Jag hatar att jag är med i vissa grupper på fejjan för jag blir alltid lika irriterad att jag har så långt till LA. Alla roliga saker händer i LA. Varför är Lodi så ute? Aja, jag kom över det faktum att jag inte kunde åka dit. Men igår så var LAbrudarna där. Allas statusuppdateringar visade på att lyckad kväll och jag blev ännu mera deppad. Fan! Jag ville ju träffa Maria. Johanna fick tom med sig en tassel hem. Rena lyxpresenten om man tänker på att det är från Toffsdrottningen. Aja, jag har iallafall träffat Anna Anka, det får väl duga.

Ensam i grottan

Insåg nyss att jag bara sitter här och väntar. Jag tog mig ett bad och grät en skvätt för jag känner mig just nu så sjukt ensam. Jag vet att jag bara är trött och grejjer, plus att jag plågar mig med svenska sommarklassiker. Typiskt mig. Men jag vill inte sova riktigt än. Jag känner att det är dags att prata med mormor och morfar så jag hoppas dom loggar in snart. Dom får 30 min på sig sen ska jag sova. Kanske ett Gossip Girl kan få mig att hålla ögonen öppna.

Depp

Igår hade jag en superduper härlig kväll. Satt själv och bloggade med skön musik och taggad inför helgen. Jag trodde jag hade asmycket planer. Jag var taggad på att sova och att sola utan ansvar för nån annan. Nu sitter jag här. Det är fredag kväll. Jag är ledig. Jag har inget att göra. Har spenderat några timmar med hästen men ville träffa Hanna. Hon är med Michele och co och jag fick ingen inbjudan. Ingen riktig iallafall, och jag vill inte tvinga mig på. Jag är ledsen och ska ta ett bad innan det blir en tidig kväll för mig. För att vara fredag alltså. Förhoppningsvis har morgondagen nått roligare att bjuda på. Hanna åker ju snart så jag vill hääänga! Ciao.

Och så har vi en häst

HD, jag plus några fler hästtjejer har under tre veckors tid tisslat och tasslat och fixat och trixat för att få hit en häst från Arizona. HM blev kär i hästen men HD, som är väldens hästallergiger sa nej, vi ska inte ha en häst. Men han hade redan köpt den. Så inatt anlände hästen och vi skulle överraska HM. HD övertygade alla att gå på en morgonpromenad, inklusive mig. Vi tog med lite morötter för att mata hästarna med. Alla andras hästar då såklart. Ja hur allt gick till säger jag inte. Men jag kan säga en sak och det är att vi har en häst folks! Jag anser att en del av hästen är min. Till den 24 januari 2011 iallafall. I guess att jag har två hästar att jobba med nu. Kul! Faktiskt!

Nej det är inte HM på bilden.

Sooooova!

Imorgon är det fredag! Yeah my favorite day forever and ever! Imorgon bjuder vi på en bunt pengar och en överraskning. Be prepared! Nattis

The California State Capitol

Vi tröttnade på att svettas bland annat folk och bestämde oss för att åha hem. Då ser vi Sacramentos kändaste hus. Sac är Kaliforninens huvudstad och ja, det är väl det jag vet. Jag, som vill få ut så mycket som möjligt av mitt år här, tänker se allt jag kan. Och det innebär att jag får dra med alla möjliga på allt möjligt. Nu vart det Hanna som fick följa med och vara turist. Fast vi gjorde det på vårat eget sätt. Hängde lite på gräsmattan utan för "det kända huset" som jag inte vet vad det kallas för i skrivande stund, hoppade lite på trappen, balanserade vid rabatterna och bara hängde ut i luften med lite palmer i bakgrunden. Det var najjs.




Tvärs över gatan såg vi några andra stora hus. Lika bra att ta kort tänkte vi. Det kan ju vara kända hus.

Sen hittade vi en staty. Vi posade och hade oss ett bra tag innan vi insåg att det var ett minnesställe för gamla soldater som stupat i krig. Hanna som hade greppat ägodelarna på en soldat och jag som hade pussat på en gråtande mor och hennes barn. När vi insåg vårat misstag smet vi försiktigt in bakom statyn och sprang sen mot bilen. Hoppas ingen såg oss. Man kan säkert få en böter för vanhedrande av statsägodel eller nått. Är det ens en befintlig mening förresten? Roligt var det iallafall och det var två trötta hjältar som begav oss hem.



Jag anländer hemma vid 20.30 snåret och får kommentaren "är du redan hemma?". Ja!!
Så kommer Nicksötnöt springande och säger "Josefine, you have been gone for 2 whole days now! Why?" Han var fel, jag hade varit borta lite mer än en dag men mitt hjärta smälte lite iallafall. Så för att vara snäll satte jag mig och lekte lite. Trots att jag inte ville göra annat än att ta en lång duch och sedan stupa i säng. Men vad gör man inte?!

Old Sac - Check!

Old Sac tänker ni, vad är det? En gammal säck? (Heh heh heh) Nej det är den gamla delen av Sacramento. Som Gamla stan i Gävle. Den här delen såg dock ut att vara från kanske cowboytiden eller nått. Väldigt mycket amerikansk film. Men trots alla människor, svimattacker och jobbiga tankar om nått sms så trivdes vi utan dess like. Vi träffade på en rolig gubbe som gav oss en lektion i gamla sedlar. Vi åt väldens dyraste pizza på ett ställe under marken som luktade bajs. Vi satt och smög på folk i en gränd. Vi pratade med massa fullisar. Vi hittade en godisaffär där man fick provsmaka. Vi spenderade alldeles för lång tid i en leksaksaffär. Hanna köpote armband. Vi skämtade om krabbor. Krabbor förföljde mig. Vi svettades nå enormt. Och ja, vi var vi. Juste, tysken hittade sitt favoritställe också. Beergarden, öltältet. Dessvärre så får vi ju inte komma in. Lagligt...





My number is out there

Hej. Skulle bara säga att jag var ju på fest i lördags. Och jag träffade en kille. Han var väldigt söt och väldigt trevlig. Hans namn kommer från och med nu vara R, mer säger vi inte. Jag och R hade ett heart to heart snack i garaget och några tårar föll. Sån är jag, det vet ni. Men det var längesen nu. Iallafall, Hanna är på fest ikväll. Fick ett sms nyss "Guess who is asking for you". Ja det är ju R då såklart. "He was like "can you give me her number?" Should I?" Ska jag? Ska jag inte? Jag ska tror jag. Jag lovade mig själv en väldigt viktig sak innan jag åkte hit. Inte bara för min skull utan för andras skull också (läs nån annans). Jag vill inte säga egentligen, men ut med det bara. No guys! What so ever! Men hallå, det är bara ett nummer. Till R. Inte precis som att det kommer leda till nått så att jag stannar kvar här. Mamma I am talking to you! Det är lugnt!

Jo juste, han fick mitt nummer...

Why be normal when you can be like us!?

Vaknade upp av att Hanna satt och kollade på mig. Jag bad henne sluta glo och vände på mig. Men nej, inte fick jag sova heller. Jag skulle tydligen upp och köra. Vi hade planer. Att köra. Långt. Uhh, jobbigt! Jag tror nog att jag måste ha haft promille kvar i kroppen. Somnade på soffan typ 4.30. Så ja, det var en spännande bilfärd hem till Hanna. Vi gjorde oss så frächa vi kunde på tio minuter och begav oss til McDonalds för Hannas cheese och mina pompa. Sen satte vi GPSen på Old Sac och började köra. Varje bilfärd med oss är ett äventyr. Seriöst!

Vi kom fram och insåg direkt att det var nått som inte stämde. Det var en jazzfestival. Liksom vafan! Vi svor på alla språk vi kan tillsammans när vi fick parkera tio minuter ifrån. Vi känner att när man är i USA ska man inte behöva gå. Inte alls. Men vi traskade på i hettan och kom fram. Vi gick direkt ner till kajen och satte oss och badade fötterna i vatten som var lika smutsigt som i floden i Indien. Hanna trodde direkt om det var döda människor i vattnet. Vi lyssnade på musik på Hannas telefon (som inte är från stenåldern som min), pratade strunt, pratade skit, lekte huvuden (se bild) och gjorde jättemånga filmer (som inte vill fungera på youtube). Sen blev vi sura över att vi inte kunde bada eller åka båt och steka som jättemånga andra. Så vi gick och köpte världens största vattenflaskor. Inte hjälpt det heller. Jag svimmade typ ändå. Vi stog och skulle köpa helsband när det svartnade framför ögonen. Jag slängde halsbanden till Hanna och bah "BETALA DU, JAG MÅSTE SITTA NER!" Ja, jag skrek. Hann precis fram till vägkanten när jag föll ihop. Hanna kom efter och kollade på mig som om jag var sjuk. Hallå, jag råkar vara en människa som svimmar väldigt lätt. Finns många roliga historier om det men det tar vi inte nu.



Intresseklubben antecknar


Att såhär ser en typisk amerikansk highway ut. Fem filer. Dock så brukar det vara smockat med bilar. Vet inte vad som var fel just precis den där dagen.

Övrig viktig info är att mitt rum är fullt med små flygande kryp. Jag hade bara screendooren och det visade sig att det var en glipa. Yey vad kul! Måste be Eddie fixa det.

Och alldeles nyss blekte jag mina tänder och det kändes som att dom skulle spricka. Det gjorde skitont. Men nu har jag 23 timmar och 30 minuter tills nästa gång det ska göra ont.

En annan sak är att jag för en stund sen övervägde om jag skulle kolla på ett Gossip Girl-avsnitt, läsa eller göra båda två. Jag bestämde mig för båda med GG krånglade. Så nu ska jag läsa.

Med det sagt kan jag berätta att imorron kommer det ut några fler inlägg om helgen. Men finfina bilder. Jag har nämligen laddat upp alla bilder och nu måste jag bara skriva all text. Det gör jag imorron när jag har slutat jobba. Om jag inte gör nått annat.

God natt gott folk och peace out. Mamma, kliv upp i tid imorron. Har en liten fundering.

Tisdagen då mitt hjärta stannade

Alex förljde med Carol till jobbet. Jag och Nick skulle hämta upp henne (Alex alltså) och ta med henne på dagens utflykt. Som vanligt åkte jag sent hemifrån och fick stå på gasen rejält. Som jag sagt tidigare så finns det inte på kartan att jag kommer åka ifrån det här landet utan en ticket. En böter alltså. Idag var det såhär nära. . Ja såååå sjukt nära. Jag svängde ut från Camanche Parkway ut på CA-12, gasade upp, råkade komma upp till 70 på 55 vägen och jag börjar bromsa. Tror ni inte på fan att jag möter en polisbil då. Jag bromsade ännu hårdare men polisen sätter på rödljusen och vänder om efter mig. Jag kör snällt in mot kanten, ber Nick vara tyst och tar av mig solbrillorna. (Så jag kan blinka lite fint med mina ögonfransar.) Polisen kommer sakta vandrande upp mot bilen och lutar sig in genom passagerarfönstret. "Varför kör du så fort för?" frågade han. Vad ska jag säga? Jag sa lite fint att jag och Nick var inne i en livlig diskussion och att jag inte tänkte på hur fort jag körde. Han bad mig om körkort och regristeringspapper. När han såg att jag hade ett ickeamerikanskt körkort började han prata om mig istället och vad jag gjorde där. Jag pratade på om att jag var från Sverige och hela tjosanhejsan. Såååå, fick jag en böter?! NEJ!!! Jag fick en varning. Jag ska köra saktare och köra säkert (vilket jag alltid gör). Så jag körde lagligt, igår. Idag var det samma gamla vanliga fartdåre som var där ute på vägarna. Man måste ju leka lite med elden iallafall!

Ps. Jag vill bara påpeka att jag ALDRIG kör för fort när jag har barnen i bilen. Bara igår. Typsikt!

Dom nya vännerna

Det här är mina nya vänner. Eller det är Hannas vänner som hon nu har delat med sig av. Duktig tysk! Efter jobbet igår stannade jag kvar inne i Lodi och åkte hem till Jessica, där Hanna var. Tjejerna badade och drack medans jag satt på sidan och asgarvade åt klumparna i hottuben. Sen spelade vi beerpong med vin. Jessica fick dricka allt eftersom jag inte är så himla taggad på att drink and drive. Som alla andra här mer än gärna gör. Senare på kvällen kom Jessicas kille och deras barn, Grant 12 månader. Ja, hon har barn. Här är det väldigt vanligt att få barn när man är ung. Oftast inte så ung, hon är ett år yngre än mig, men runt 19 20 har folk ofta sitt första barn. Jag fick frågan igår om jag ville ha barn. Jag svarade ärligt att jag alltid velat vara en ung mamma, som min mamma, men inte riiiktigt så ung. Mer kanske 23. Som mamma. Nu har jag dock allt för mycket annat jag vill göra innan det ska tänkas på sånt. Vet inte riktigt om dom köpte mitt resonemang. Vad mer vill jag göra liksom undrade dom. Ja du, allt! Jag har allför många planer och allt för lite tid. Kan vi inte bara stoppa tiden när jag kommer hem tack! Men det var trevligt igår. När dom andra drog fram ännu starkare grejjer vid 22snåret bestämde jag mig för att åka hem. Duktig svensk!

Det är så svårt att veta vad man vill ha på McDonalds när man är vegetarian

Hanna bad mig parkera bilen så hon kunde gå och kolla. Det slutade med att hon tog en cheese och en pompa. Och ja juste, hon är ju vegetarian!

Världens virrigaste lördag

I lördags väckte HD mig klockan 8 och frågade om jag kunde jobba. Jag var ju liiiiite sugen på att sova längre med jag sa ja såklart. Jag hängde kvar på mitt rum i typ en timme. Alex sov och Nick lekte på sitt rum. Efter det började vi med alla de miljoner saker vi hann med att göra. Vi spelade Wii, kollade på tv, spelade foursquare och kickball, Alex lekte i köket och lagade mat. Jag gjorde chokladbollar och vi lärde oss lite svenska. Och vi hann med allt på fyra timmar. Bra av oss! När dom andra kom hem gick jag upp och sov vidare i några timmar.

När jag vaknade hade dom åkt till en bbq som jag var medbjuden på. Jag var inte så jättesuden på att åka så det gjorde inget att dom lämnat mig ensam. Jag drog på mig bikinin, värmde upp lite KFC från dagen innan, tog med mig ipoden och la mig vid poolen och stekte. STEKTE! Så varmt var det. Jag somnade och vaknade i panik upp och insåg att det var en timme innan jag skulle träffa Hanna i Lodi. Ahh panik! Jag hoppade in i duschen, och sen satte jag mig vid datorn. Hahah, men jag såg att Frida var inne och vi behövde boka mina flygbiljetter till Vegas. Så 30 min senare var vi äntligen färdiga och Hanna ringde och undrade vart fan jag var nånstans. Vi skulle lämna bilen hos henne nämligen och bli upphämtade för att gå på houseparty. Jag fick ännu mer panik, visste inte hur jag skulle göra och la på. Sen ringde jag upp men då svarade inte hon. Så jag lämnade jättemånga röstmeddelanden som ingen annan borde höra. Fick tills slut tag på tysken och bestämde att jag skulle köra till festen. Jag kom dit, vi var några tjejer som drack margeritas och snackade skit. Vi bestämde oss för att sova kvar i huset så vi körde på. Närmare midnatt dök det upp mer folk men det blev aldrig nått riktigt "drag". Här är det inte självklart att man har musik på fester. Det hade inte vi den här gången. Folk hängde i köket och pratade eller spelade beerpong i garaget. Jag och Hanna minglade runt och hann med mycket. Dels bestämde vi oss för att skaffa matchande tatueringar för att alltid komma ihåg oss två här i hålan. Hmm, vi får se hur vi gör med det va?! Jag och Ryan, en kille mamma!!!, ägde alla andra på beerpong och Europa gjorde festen lite roligare.


För det första så var det Hanna som fotograferade det mesta. Inte jag. Skyll inte på mig för suddiga bilder.
För det andra så är killen i gråblått linne sjukt lik Böme. Mamma, pappa, Anne-Li, Crille, ni vet vem jag menar.
För det tredje, mamma, killen i skjorta i garaget, dte är Ryan. Hahaha!

Mina värdbarn är 6 och 8. Dom visade mig den här videon på tuben idag.

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0