Boyfriend

Kära läsare! Det är lördag och jag klev upp efter 6 timmars sömn och satte mig i köket och pluggade. Sitter här än. Pojkvännen ligger fortfarande och sover men ska väcka honom om en timme tror jag. Idag ska vi nog iväg på lite äventyr tror jag, vi får se. Sen ikväll blir det lite mer plugg innan det blir kräftor och myskväll. Yey!!
 
Måste plugga nu! Kram

Sjukdom!!

Jag har blivit sjuk! Jag har ont i halsen, ont i kroppen, har ont i huvudet, mår illa och svettas och fryser samtidigt. Är det influensa må tro? Som jag typ aldrig har haft förr. Och syster som kom hit igår. Fick så dåligt samvete när jag inte kunde hänga med henne på stan idag eller ens följa henne till tåget. Lilla lillasyster fick leta sig ensam genom stora Uppsala. Tror det gick bra för hon hittade först till Gina Tricot och sen till tåget. Med tio minuter till godo.
 
Själv har jag spenderat dagen i sängen med datorn i knät och pluggat föreläsningar. Jag ska banne mig klara den här tentan! Det finns inget annat på kartan liksom. Håller även för tillfället på att skriva och förbereda en redovisning jag ska ha på fredag. Tänker skippa skolan imorgon tror jag och bara kurera mig så jag är tipp topp på fredag.
 
Nu däremot ska jag skypa med min älskade pojkvän. Han kommer äntligen hit imorgon. Äntligen!! Det var en månad sen vi såg sist och det är way too long! Men imorgon så. Skulle inte förvåna mig om jag inte bloggar imorgon. Jag ska bara pussas och kramas hihiihi. Natti natti
 

Jag blir så trött!!

Skrev precis ett långt och roligt inlägg men det försvann. Orkar inte göra om så jag sätter mig och pluggar läkemedelskemi istället. Tack och god natt!

Jag ber om ursäkt

Förlåååååååååt! Bad blogger jag vet. Men just nu räcker nästan inte dygnets 24 timmar till och jag får panik. Har ett pm som måste kopletteras, en redovisning av det pm jag måste komplettera och så en tenta på det. Och som grädde på moset så jag har besök hemifrån inplanerade. Vill så gärna att de kommer så jag är villig att grina lite extra och sova lite mindre bara därför.
 
Har iallafall haft en produktiv dag hittills med ett gruppmöte, en ganska så intressant förläsning, fem maskiner tvätt och så har jag äntligen gått igenom den tråkigaste och längsta och mest faktafyllda föreläsningen någonsin. Plus att jag har kompletterat mitt sammandrag (som förövrigt var väldigt bra så jag hade bara småsaker att ändra på).
 
Nu ska jag börja med mitt pm igen då. Hatar nog det här pmet tror jag. Så segt verkligen. Längtar tills den här kursen är över, jag är godkänd på alla moment och jag bara kan börja på riktigt med en riktig kurs. (Den här kursen är mer ett pottpuri av allt vi ska läsa i framtiden och det är så lite om så mycket som ska fastna.) Nästa kurs är iallafall matematik och statistik och det vet jag att jag är bra på var bra på.
 
Hoppas ni har en mysig höstdag trots den extrema kylan. Min är trots allt helt okej.
 
Längtar dock väldigt mycket efter det här vädret och den här människan <3

Work in progress

Sitter och pluggar fysiologi och springer var tionde minut ut till köket och kollar till frysen. Avfrostning står på schemat idag. Gud vad vuxen jag är!

Mysig fredag

Idag har jag varit ledig, inga föreläsningar och nästan inga måsten. Jag lämnade som sagt in pmet (som jag nyss fick tillbaka och måste komplettera lite på, buhuuuu) och så la jag upp mitt tentaplugg exemplariskt. Vad jag är bra. Sen tog jag mig in till staden och sprang några ärenden innan jag mötte upp två nyfunna vänner och handlade lite mat. Vi tog oss hem till den ena, som heter Mathilda och lagade middag, satt och skrattade och kollade på tv. En helt okej dag med andra ord! Och vi åt ryggbiff, kroketter och beasås med hemmagjort vitlökssmör. Förlåt alla vegetarianer men det var så gott att äntligen få i sig lite kött! En rejäl köttbit krävs fasen då och då. Så nu har jag fått i mig den här månadens behov.
 
Nu är det dock dags att krypa ner i sängen. Efter cyketuren hem i regnet så är jag lagom fryssen och längtar efter att bara mysa in mig i täcket. God natt på er!
 
Frida och lilla morotis!

The big secret!

Så då var det väl dags att berätta vad jag håller hus nuförtiden. Jag har faktiskt skrivit det redan i presentationen som ni kan se under bilden till vänster. Men det är faktiskt så att jag äntligen packat ihop mina saker och flyttat hemifrån. Hela vägen till Uppala gick flyttlasset. In i ett litet rum på 13 kvadrat. Jag har flyttat hemifrån, till en annan stad, helt själv. Eller helt själv är jag kanske inte eftersom majoriteten av mina vänner faktiskt bor i den här staden. N, S och L är ju bosatta här sedan tidigare. Skönt!! Jag behöver männsiskor som känner mig utan och innan ibland. Men egentligen har jag ju flyttat själv. Det är bara jag som sover i min säng och det är bara jag som lagar mat, till mig själv. Jag handlar själv och cyklar ensam överallt, på alla utflykter jag tar för mig.
 
Vad gör jag här då? Jo jag pluggar ju såklart. Sökte in till en massa olika program i våras och kom in på mitt förstahandsval, apotekarprogrammet. Coolt va!!? Apotekarprogrammet är fem år och jag har gått tre veckor, men det är igång iallafall. Och det känns bra att vara tillbaka i skolan igen. På riktigt. Dagarna fylls med föreläsningar och läsande och skrivande. (Det kanske är tur att jag bor själv...) Men jag tycker faktiskt att det är roligt att plugga så jag klagar inte. Det är intressant. Och det känns ännu mer spännande när jag tänker på att jag faktiskt utbildar mig till något riktigt vettigt och viktigt. Jag kommer behövas när jag är klar och det är sporre i sidan bara det.
 
Nu ska jag sätta mig och planera mitt tentaplugg. Lämnade in mitt första pm för ett tag sen och om nästan två veckor är det första tentan. Och jag kommer ha mycket besök den närmaste tiden så det gäller att sätta igång direkt. Det är ju fredag ändå och jag är ledig. Perfekt tid att plugga!
 
Vi hörs lite senare!

Sådan är jag

Ser att det är många som har lyckats hitta hit igen. Kul och roligt som min systeryster skulle säga! Tänkte att jag skulle berätta lite hur jag är som bloggare. Jag är en bloggare som ofta säger att "det där berättar jag om imorgon" eller "vi hörs igen imorgon". Sanningen är att så blir det aldrig. Jag kan ibland ha flera dagars paus och bland postar jag inlägg flera gånger om dagen. Man vet aldrig med mig, det är det som är så roligt. Jag gör lite som jag känner och vill, men mest beror det på att jag kanske inte har tid.
 
En annan sak är det här med bilder. Jag vill så gärna lägga upp fina nya bilder som jag tar varje dag. Men just nu har jag faktiskt ingen fungerander kamera så det kommer bli lite svårt. Ska försöka vara så duktig jag kan med mobilbilder och lite gamla bilder och så. Det löser sig!
 
Nuså, nu vet ni det. Men lova mig att ni inte tröttnar, för helt plötsligt får jag en sån där period när jag kommer kasta ur min inlägg. Man vet aldrig när den kommer, men det gör den, alltid.
 
Dags att återgå till det jag gjorde tidigare. Vad gjorde jag? Det får ni veta sen!
 

I'm back!!

Nu är det äntligen dags gott folk. Som ni har väntat och som jag har taggat. Jag är tillbaka för att sprida lite glädje med allt jag hittar på och har för mig! Jag har klivit in i nästa fas i mitt liv och känner att jag återigen har något att dela med mig av. Förr året när jag bloggade så blev det mest inlägg om att jag jobbade och träffade Mr. Fredrik och jag tyckte att jag mest skrev för skrivandets skull. Men nu, när jag har gått vidare så är det dags att återigen ta fram datorn och skriva lite. Vad gör hon nu då tänker ni säkert. Ska hon aldrig avslöja det?! Nej!! Det tänker jag inte göra. Det får bli i ett annat inlägg. Det här var mest för att berätta att jag är tillbaka och jag ska ingenstans. Inte de nämaste fem åren iallafall. Eller...?
 
Och ja, jag är precis lika seriös som förr!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0