Liten paus?

Jag åker till Las Vegas i några dagar. Om jag inte bloggar beror det på att jag inte har internet. Annars så kommer jag hem på lördag. Håll ut!!

Baseball

Så då har även jag sett en baseballmatch. Tråkigare sport får man leta efter. Det är precis som brändboll bara att dom missar bollen hela tiden. Så man får bara sitta och glo. Jag var där på ett au pair möte så jag fick träffa alla tjejerna. Det har kommit så himla många nya så nu är jag snart veteran i gruppen. Dock så har dte kommit en ny tysk tjej som heter Charlotte som verkar superdupermega trevlig. Vi ska nog åka till San Francisco tillsammans om några veckor. Vi vill iallafall, får se vad våra bossar säger. Tillbaka till spelet. Efter kanske 30 tröttnade vi och började gå runt planen i jakt på mat. Vi hittade lite nachos och började snacka skit istället. Efter ytterligare kanske en timme frös vi alla rumporna av oss så vi åkte hem. Så kul kan man ha en lördagkväll!

Värsta lediga dagen

00.00, sen slocknade jag igår. Så mycket blev det med filmkvällen. Men när jag vaknade upp imorse så kollade jag klart iallafall.

Idag har jag ett au pair-möte i Stockton vid 6.30pm. Så jag har några timmar att döda. Jag tänkte faktiskt poppa loss med lite Robyn och städa. Det är rent utsagt snuskigt i mitt rum. Så jag börjar med det. Sen får vi se vilket rum jag tar efter det. Toaletten? Nej. Vädret är inte kul så det gör ingat att jag spenderar dagen inomhus. Vi hörs säkert igen. Pussen

Me, myself and I

Idag tänkte vi ha en filmkväll här. Vi får se vilken film vi väljer. Men jag ska vara uppe länge för jag jobbar INTE imorron. Så det kanske blir två. Det beror på vad vi tycker efter den första. Ikväll är det jag och jag, all night long! Och min rosa, mysiga, mjuka Victoria's Secret mjukisdress dårå. Kommer bli awsome!!

Pinsamt

Jag har en kändiscrush som är jättepinsam. Jag tycker Nick Jonas är supersöt. Pinsamt!

Storshopparn'

Den här veckan har jag haft ett galet behov av att shoppa. Har gjort av med sjukt mkt pengar och jag tänker inte ens avslöja den slutgiltiga summan. Dock så har det resulterat i massor med nödvändiga saker. Det met nödvändiga var nog skorna som jag var tvungen att köpa. Kollade in i min garderob och insåg att skohyllan inte var så full som jag vill att den ska vara. Det finns säkert bara typ 12 par skor där eller nått. Kanske några fler. Iallafall, jag fick ju skynda till Marshalls och slänga ner första bästa par heels i korgen. Att det sen råkade trilla ner en kjol, ett linne och en kofta också kunde jag inte göra något åt. Sagt och gjort, jag tog mina kassar, låste in dom i min lilla Prius (som för övrigt är en perfekt shoppingbil) och gick in på Target. Där slank det med tandblekning, schampoo, balsam, tvål och en väska. Superviktigt! Gick in på Payless Shoesource och fick med mig en ring och ett par örhängen. Åkte till Walmart. I mina händer fastnade det en pyjamas och ett par shorts. Inget jag kunde rå för. Så jag tog mitt pick och pack och åkte till Dollar Tree. Fick med mig massa fina gratulationskort (som jag förövrigt inte vet när jag ska använda) och lite annat smått och gott som jag inte behöver nämna.

Men nej det är inte slut där. Igår tog jag mig till Stockton, gick in på Victorias Secret och spenderade 1500 kronor. Ja, 1500 kronor. Jag fick med mig en mjukisdress (den var rosa och den var på rea), 5 par trosor (5 för 25 dollar), bhs (2 för 35 plus en för 45. Oops!) och ett jättejättejättefint spetsnattlinne. Mmmm jag gillar den affären.
Gick till Forever21 (såklart) och hann på 15 minuter få med mig två par jeans och en tröjja. Fattig men ack så lycklig åkte jag och köpte Starbucks innan jag hämtade barnen.

Det är inte slut än. Funderar starkt på att åka till Walmart imorron. Måste checka av Kohls också. Men, jag får lön imorron. Woho!

Snygga killar?!

Fick roligaste presenten imorse. Som jag sa förr så har HM varit på Hawaii. Och som vanligt när föräldrar är ute och reser så får barnen presenter när dom kommer hem. I det här huset är jag också en av barnen. Så jag får presenter!!! Fick ett linne förr och lite sånt. Den här gången fick jag en kalender med snygga killar. Från Hawaii. Hahaha, jag är såååå glad att jag inte bor där. Usch och fy! Måste försöka få igång kamerauslingen och fota några av "hetingarna". Ni kommer dö! Det gjorde jag när jag bläddrade igenom den första gången. Jag dog!

Hjälp jag faller sönder!

I snart två månader tid har jag dagligen haft oerhört ont i min rygg. Ofta blir det när jag sitter i bilen, eller nån annanstans för den delen, för länge. Ofta när jag står upp så låser sig ryggen vid svanken. Jag måste då massera ett tag innan det går över. Mamma fick massera lite när hon var här. Visst hjälpte det, men smärtan försvann bara för stunden. Jag har pratat lite om det och nån tror att det är stressrelaterat. Det skulle nog kunna vara en anledning. Men jag tänkte bara höra vad ni tror? Jag är faktiskt lite orolig över vad det kan vara. Jag vill inte falla sönder än!

Jag måste köpa bil

Okej, jag har fått en ny bil. Det fick jag i fredags. Men i tisdags var jag tvungen att lämna in den på Toyota så de kunde installera dvd i den. Dvdn skulle bli i huvudkuddarna på förarsätet och passagerarsätet. Riktigt lyx. Barnen kommer nu kunna kolla på samma film eller på olika filmer. Plus att dom fick hörlurar till så jag behöver från och med nu inte få huvudvärk varje gång Alvin and the Chipmunks börjar sjunga. Men det bästa. Jag kommer kunna lyssna på radio medans dom kollar på film! Woho. Eller nej, dte bästa är att jag kan koppla in min ipod och sköta allt från skärmen. Så himla grymt!
Men iallafall, det jag skulle säga var inte dte här. Utan dte var att jag fick en annan bil från Toyota som jag fick köra medans den andra blev fixad. Och snacka om att jag ska köpa bil när jag kommer hem. Jag fick en Toyota Prius. Liten, kompakt bil. Superskön att köra, grym på allt och den är hybrid. Så den drar lite bensin. Fyllde upp hela tanken idag för 150 spänn. Asså, jag är kär! HD vet om det så vi kanske ska köpa en sån bil om typ 2 veckor. Vi får se. Jag hoppas!

Här är den iallafall. Min lilla pärla!

Jag bor i bilen

Idag åkte HD tidigt till jobbet. Så jag tog barnen till skolan. Tro på fasen att han ringer nu när jag kommer hem. Det är bara att dra tillbaka in dit igen då. DVD ska installeras i bilen så jag kan få nån lugn och ro när jag kör. Tack för det! Så nu blir det en turbodusch och sen sticker jag. Blir väl inte så mycket kontakt med omvärlden idag skulle jag tro. Vill ni nått finns jag på mejlen. Tjingeling!

Punkt

Jag är trött. Jag har mejlat Sara igen. Jag ska jobba ganska mycket imorron. Jag ska sova nu. God natt.

Städdag

Idag tänker jag sepndera mestadels av dagen med att städa huset. Känns så jobbigt att gå omkring och kolla på all röra. Är klar med hela nedervåningen iallafall. Så nu ska jag äta en tidig lunch innan jag tar tag i röran här uppe. Men trots att det är så jobbigt så betyder det att jag kan slappa resten av veckan. Ska sooooola järnet och promenera hurtigt som tusan är det tänkt. På onsdag ska jag ta mig in till Lodi och Stockton tidigt så jag hinner shoppa mycket. Har en jäkla lista på allt jag behöver. Ska spendera minst en lön på Victorias secret hade jag tänkt. Najjs!! Nej nu ska jag koka lite pasta tror jag bestämt. Vi hörs sen.

Allt händer i stallet

Världens läskigaste sak hände i stallet idag. Jag hade tagit ur Doubles ur boxen och skulle släppa in honom i ridhuset där han brukar få springa av sig lite. Men grejjen är det att våran häst är en hingst, och stallet är fullt av ston. Förstå hur han måste visa upp sig hela dagarna. Plus att hans favvo, Paris, har boxen precis där jag ska släppa in honom i ridhuset. Så han ska jämt hålla på och nosa och spänna sig och gudarna vet allt han gör. Så idag orkade jag inte riktigt med det så jag drog lite i grimman för att få honom att sluta. Vilket resulterade i att han började dra lika hårt åt andra hållet. Och det är en enorm häst. Så lilla jag orkar inte hålla emot jämt när han börjar dra. Så nej hej hopp jag tappade taget och hästen stapplar baklänges av sin egen dragningskraft. Rakt ut på stengolvet och börjar halka omkring. Han kanar runt där ett tag innan han får fäste, varpå jag inser att alla dörrar är öppna så jag börjar skrika. NOOOOOOOOO! Jag tror alla hörde mig. Okej jag var ensam i stallet men de närliggande huset borde ju funderat vilket pucko det var som skriker nej sent på kvällen. Iallafall så är jag livrädd att hästen 1. har brutit benen av sig och 2. ska springa iväg. TUR som jag har så stannade han lite längre ner i gången och började nosa på en annan häst. Dock så befarade jag att han skulle backa därifrån när jag närmade mig men dte gick bra. Jag fick tag i honom och släppte äntligen ut honom där jag ville ha honom. Han sprang iväg, sparkade lite bakut, kollade snett på mig och betedde sig allmänt wierd. Jag gav honom lite godis och vi blev kompisar igen.
Jag var dock fortfarande lika skärrad så jag sprang till fyrhjulingen och anropade HD på walkietalkien jag alltid har med mig ner. Berättade hela historien som värsta grejjen och han fattade ingenting tror jag.

Sen om inte det var tillräckligt så när jag var färdig med allt och körde hem så kommer grannarnas två störda bulldogs och attackerar mig och min fyrhjuling. Jag satt med fötterna över huvudet till slut och visste inte vad jag skulle göra. Ville ju inte köra över dom och inte heller intefå dom på köpet när jag kör in genom grinden. Men det löste sig. Nästa gång kör jag dock över dom. Eller nej det kommer jag ju inte göra. Men jag ska leka matcho och låtsas att jag gör det.

Kommer hem, berättar allt igen för HD och han svarar typ, "har du sett den här filmen?". Så då var det slutpratat om det. Jag ska dock ner dit imorronbitti och kolla så allt står rätt till. Det är ju min häst nu!

Lite om allt

Igår var det lördag. Vilket innebär att jag är ledig. Men, igår klev jag upp vid 7am, alltså på morgonen för att laga mat och dekorera inför Nicks kalas som ägde rum vid 11. Jag slet och slet så när gästerna kom stog jag och dammsög i pyjamasen. Skyndade mig upp, tog en snabbdusch och drog på mig en klänning. Var därmed redo att vara värdinna och barnfavorit. Sagt och gjort, jag körde h¨rt tills det var dags för städning. Då smet jag undan i några sekunder innan jag insåg vad fult det var av mig. Så jag gick ner och städade. Typ allt. Diskade i en timme, sopade, plockade och donade. Sen stupade jag i säng med en film. Innan jag somnade gick jag ut på balkongen och kollade på stjärnorna. Det var fint! Väldigt fint. Grät en skvätt för er där hemma och peppade mig själv med att vi ses ju snart. 7 månaders dagen närmar sig.

Idag har jag varit på bio med HD och barnan. Sen käkade vi lunch och sen skulle vi fixa en ny telefon till mig men kön var så lång så vi åkte hem. Har pratat med Chiisan nu ett tag. Saknar na som fasen liksom! Funderar om jag ska sova en snabbis innan jag städar. Sen måste jag ner till stallet också. HM är på Hawaii så jag är hästvakt i veckan. Kommer bli kul!

I got a new car

Jag har fått en ny bil!!!!! Eller ja, det är ju inte jag som har fått en ny bil. Det är HD och HM som har köpt en ny bil till mig dårå. Som kommer bli den nya au pair-bilen dårå. Sen pratas det om att vi ska köpa ännu en bil som kommer bli min helgbil. En lite mindre, lite sportigare. Åhh kommer bli så najjs att glida runt i den. Kollade på den idag, den var fiiiin :)
Fick ju dagen ledig idag eller nått men så åkte jag och HD in till bilfirman och sen följde jag med och käkade och sen har vi badat och förberett inför imorron. Imorgon är det dags för Nick att ha lite kalas. Jag ska upp vid 7 och hjälpa till med maten. Kommer vara så trött. Så jag ska hoppa i säng nu så jag får iallafall 8 timmars sömn. Ska smita iväg sen under kalaset och sova lite. Det får man väl?

Puss och god natt!

Stina

Jag har glömt att tacka dig för att du sa det jag länge har befarat och inte vågat säga. Jag är onormal!

Jag och grabbarna

Idag är det jag och grabbsen som jobbar här hemma. Eric håller på med trädgården, Eddie gör lite allt möjligt och den tredje killen målar lite på grillplatsen. Jag har precis dammsugit poolen och ska nu tvätta två fönster. Sen får det vara nog med att vara utomhus. Ska dammsuga inne och vika tvätt och bädda sängar och skura toaletten min också. Vi har ju kalas imorron. Men jag fick ledigt idag typ så jag kan städa lite extra. Eller, jag har inte börjat städa förän nu. Har pratat lite med Eddie och så har jag mejlat och facebookat och grejjer. Jobbigt liv hallåe!

Allt om ingenting

Sitter här i mina nyinköpte Juicy Couture brallor och lyxar lite. Så ska det vara ibland. Pratar smakiga saker med Frida och skriver mejl till Sara igen. Nu går det undan med mejlandet här alltså. Vi är på g hon och jag asså. Har börjat planera massa roliga saker och massa annat. Arg är jag också. Av en anledning som jag dessvärre inte kan prata om. Men ja, ibland är 8åringar värdsbäst på allt asså.
Annars då? Jo jag och Anna shoppelishoppade idag. Jag fick med mig en massa kap och Anna scorade en skitsnygg svart långklänning. Den tösen skulle på finmiddag ikväll hon. Själv käkade jag en sallad från igår. Som nån annan hade varit och småätit på såg jag också. Inte ett dugg avis Anna!!
Nej nu är klockan 11. Dags att publicera det här innan kontakten dras ur. Nattinatti!

Jag är hon som mejlar snabbt

Åhh jag fick ett mejl av Sara idag. Jag blev så lycklig. Nu har jag terroriserat henne med världens längsta svar så nu ska jag sova. Jag är trött. Det har varit en lång dag känner jag. Lunch med Anna först och sen hängde vi på Lindsays bakery. Åt en cupcake gjorde vi också, i bilen. Dom var goda! Åhh jag yrar, sussistajm för mig. God natt på er

Stinkbomben

Idag ska jag träffa Anna för lite lunch. Skulle vilja ta med henne till Lodi och käka på mitt nya favvosushiställe, men jag vet inte hinner. Eller hinner gör vi men det blir kanske för stressigt. Vi får se vad vi hittar på. Trevligt ska det bli iallafall! Så jag borde gå och bortsa tänderna mina nu. Och allt det andra som ni vet. Det tar tid! Fast först, lite mera jobb. Jag ska dammsuga bilen. Kuel!! Barnen lämnar alla möjliga saker där i baksätet. Allt från halvätna mackor till öppnade youghurtförpackningar och sånt. Sen upptäcker jag det inte förän jag känner lukten. Och nu känner jag lukten. Ska ta med mig nån spray ut också så vi kan få det att lukta gott. Wish me luck!

Är jag normal?

Det finns vissa saker jag är lite kinkig med. Eller nu förtiden har det mera blivit en besatthet eller ett måste. Mina morgon- och kvällsrutiner. Eller kanske ska kalla dom för mina rutiner.

  • Jag har en specialtvål som ska ge huden mera lyster (vem har det?).
  • Jag har specialschampoo och balsam för mitt hår.
  • Jag har måste fila fötterna varje gång jag duschar och smörja in dom med en specialtvål.
  • Jag måste alltid smörja in med med lotion när jag har duschat. Minst en gång om dagen alltså.
  • Jag har en speciallotion för mina fötter.
  • Och en annan för ansiktet.
  • Jag lägger en ansiktskmask en gång i veckan.
  • Jag använder hårinpackning ett par tre gånger i veckan.
  • Jag borstar tänderna tre gånger om dagen med en tandkräm med whiteningeffekt.
  • Sen använder jag tre sorters tandtråd. Plackers, special för min tandställning och små borstar, också för min tandställning.
  • Jag sköljer munnen med Listerineliknande sak varje morgon och kväll.
  • Jag bleker mina tänder lite titt som tätt.
  • Jag nagellackar i stort sett varje dag.
  • Parfym använder jag varje dag.
  • Likaså hårspray. Bara för att.

Ja det var väl det jag kommer på nu. Jag har säkert glömt nån viktig burk eller flaska i badrummet. Som är översvämmat med mina saker då såklart. Något jag dock inte bryr mig om alls längre är att sminka mig. När jag ska iväg och shoppa eller liknande när man måste se representabel ut suckar jag djupt och lägger världens snabbast mejk. Hårfönen har också varit på semester de senaste månaderna. For what liksom?

Är det här normalt? Eller har jag bara för mycket tid?

Hallelujah vilken härlig dag

Fick en annan rolig uppgift idag när vi kom hem. Ta hand om hästen. Hallelujah det gör jag gärna. Känns som att jag har hittat mig själv lite grann igen de gångerna jag har vankat av och an där nere i stallet. Jag har ryktat lite, sopat lite, fixat lite. Men dte bästa, jag sitter på gräsmattan, med mp3n i öronen och låter hästen gå runt omkring mig och äta gräs. Det är så fridfullt. Sånt gillar jag. Men tro inte att jag håller på att förvandlas into en landettjej nu här inte. Nej storstadsbrutta är vad jag är. Hallelujah på den med!

I'm the legomaster

Fick världens roligast uppgift idag på jobbet. Bygga ihop ett StarWars plan i lego som vi ska ha på Nicks tårta. (Han fyller 7 på fredag.) Och HD och HM vet ju att jag är legofantasten så vem var inte bättre lämpad för jobbet än jag. Det tog mig cirka två timmar att få ihop denna skapelse (är det illa om jag kallar ett plan i lego för skapelse?).

Full fart!

Jag kände att jag skulle göra allt på en gång så det gjorde jag. Tills magen började kurra. Så nu sitter jag här och käkar makaroner och nån sås jag snodde ihop av vad jag hittade i kylskåpet. När maten är i magen ska jag dammsuga det sista, vika lite tvätt och duscha. Sen sticker jag iväg till posten och sen ska jag panta. Seeeeeen, ska jag hämta barnen. Idag har nog officiellt varit världens tråkigaste dag!

Hur tvättar man ett fönster?

HD sa idag att om jag kände för det fick jag gärna fylla upp poolen och tvätta fönstrerna. Poolen kan jag sköta, nemas problemas. Men fönstrerna?! Ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om hur man gör. Jag har väl sett mamma tvätta dom hemma nån gång, lika så mormor. Men nej, jag har ingen aning. Så jag struntar nog i det tror jag. Istället ska jag nu ta tag i det bombnedslag jag alltid vaknar till på måndagar. Tänker ta allt i etapper för annars kommer jag dö av uttråkning. Så jag hör av mig igen. Nu är det dags att ta tag i Nicks rum. Ska vada i lego och actionfigurer och sedan slå mig ut med hjälp av ett nerfgun eller ett svärd. Önska mig lycka till!

Flipped

Klockan 10.30 idag vaknade jag av HD stog och skrek mitt namn i trappan. Slängde mig upp ur sängen, snurrade in mig i en filt (en IKEAfilt!!) och öppnade dörren så fort jag kunde. Vad säger han då? "Oj, sov du? Vi ska in till Lodi och gå på bio, vill du följa med?". Mitt svar borde ha varit nej tack jag ska fortsätta sova. För grejjen är att jag har inte sovit ut som bara Josefine Elisabeth Glad kan sova ut på mer än en månad. Men nej, vad säger jag. "Yeah sure, give me 5 minutes". Så jag slängde på mig kläderna, borstade tänderna, sprayade håret och sprang ut till bilen. Ja hej där satt jag sen på bio, som en yrvaken uggla och såg på en av världens sötaste filmer. Kände mig allmänt glad och njöt väl av livet i en och en halv timme. Det var fint.

Girls night in

Har precis kommit hem från Lindsays house. Hon hade en girls night in och det var väldigt trevligt. Just nu förbannar jag mig själv dock att jag inte har hängt mer med Anna och Lindsay och deras vänner under min tid här. Det hade gjort så många saker så himla mycket lättare. Men ja, jag och Anna ska luncha i veckan och så ska jag åka förbi Lindsay på hennes bakery också. Det ska faktiskt bli väldigt roligt och skönt att få umgås lite. Förhoppningsvis kan jag dra med mig nån av dom på Step Up 3D. Jag vill se den filmen so badly.

Dock så ska jag sussa några många timmar först. Vi hörs imorron kära ni. Pussen

Den fina dagen

Dom kom hem 8.06pm. Så jag fick jobba 24 minuter på kvällen idag. SUPERJOBBIGT!! Vi hoppade hopprep i typ 10 minuter och sen kollade vi slutet på So You Think You Can Dance. SnyggRobert kom trea. Iallafall så har jag haft en trevlig kväll framför tvn med HD och HM. Vi kollade på Criminal Minds. Som vanligt! Jag är så himla glad att jag fick dom helt "besatta" av den serien. Jag gjorde det inte med mening. Spelade alltid in alla avsnitt åt mig själv och kollade på till frullen. Men så började dom kolla och så ja, nu sitter vi där, klistrade alla tre. Kunde inte vara bättre än så.

Jag fick väldigt många timmar lediga idag. Trodde dom skulle komma hem 3.45pm så jag sprang in från poolen och gjorde mig redo att leka i flera timmar. Men ja, istället spenderade jag mina timmar ute på terassen, skrivandes flera brev och läsandes. Det var en väldigt lugn och skön eftermiddag. Drack mitt iste och åt lite flingor. Käkade flingor till frukost, lunch och middag. Ibland har jag såna där supernyttiga dagar! NOT! Nej men det va fint att sitta där ute och komponera ihop fina brev till staden i mitt hjärta på andra sidan jorden. Uhh hatar att säga att Gävle finns i mitt hjärta men så är det just nu. Dock så ändras väl det när jag kommer igen. Då vill man väl ut och upptäcka igen. Jag brukar fungera så faktiskt.

Nu däremot ska jag slänga mig i sängen, bokstavligt talat. Ska jobba några timmar imorron bitti. Sen ska jag steka och sen ska jag på fest hos Lindsay. Girl Night In everybody. Ska bli spännande. Så ha en toppen lördag med er om vi inte hörs.

Tjingeling

Några extra timmar

Behövde inte hämta upp barnen från skolan idag, så jag är fortfarande hemma. Har solat lite, skrivit på några mejl, skrivit ett brev. Just nu kollar jag på en film, The Sandlot och äter Blue Cornchips. Blåa tacochips typ. Goooda! Ikväll tror jag att jag ska ha filmkväll. Med mig själv dårå. Har lite choklad som borde ätas upp. Jobbigt läge! Får se vilken av alla underbara filmer jag ska se. Kanske ska se Dear John igen, grina lite, tycka synd om mig själv och sen sova tungt. Hahah, vad peppad jag är. Hoppas ni hade en trevlig fredagkväll iallafall. Jag saknar er!

Vi gjorde en saga

Alex visade mig en hemsida där man gjorde egna sagor. Det gick ut på att man hela tiden fick ett antal ord att välja på. Sen när man var färdig fick man se hur istorien blev. Man hade som sagt ingen aning om hur den skulle bli innan man var färdig. Här kommer min. (Dom understuckna orden var om jag valde på måfå.)

Tyrannosaurus Rex
The Tyrannosaurus Rex (tie-ran-oh-sore-us-reks), or T-Rex, was known as the marshmallow of the dinosaur world. Its name meant "smelly king". The T-Rex was about 1 feet tall - or the size of a four-story onion. It was a blue meat-eater and even ate other larger dinosaurs. The T-Rex walked on its 543210 sturdy legs and had two purple arms that were 1.5 feet long. It also had a large, hairy jaw that held its 12223 sharp teeth that it used for tearing fresh meat, and a brain the size of a cupcake. But the T-Rex is probably best known for being a fierce hunter that would tickle its prey until they died.

Bra va?!

Min favoritlåt just nu

Jag älskar mitt leende!

Mina tänder ilar skitmycket så jag kan inte äta. Jag hatar tandblekning! Men fan vilka snygga tänder jag har. På med solbrillorna, annars bländar jag er. Heh... Nej men seriöst, tänderna har blivit väldigt fina. Tandblekning är ganska dyrt men jag ska köpa med mig flera förpackningar hem så att jag har för ett tag framöver. Men uhh, inte är det smärtfritt iallafall. Får dricka soppa idag eller nått. Såhär hungrig kan jag inte vara resten av dagen.

Förövrigt så är jag typ ikapp med mitt mejlande nu. Orkar förhoppningsvis trycka ihop de tre resterande (eller fem) och sen kan jag börja nördblogga. Väntar ju på bilder från sis också och hon kommer hem på måndag. Det kommer!!! Nu ska jag dammsuga. Vi hörs!

Los Angeles dag 1 - Onsdag

Det var planerat så att jag skulle landa 20 minuter innan dom andra två. Då skulle jag hinna hämta min väska, ta mig till deras terminal och ja, träffa på dom där. Så jag skyndar mig. Jag följer schemat slaviskt och nästan springer runt på LAX för att hitta dit jag ska. Så jag kommer fram till terminal 2 precis i den minuten som dom skulle landa. Men nej, deras plan var försenat. 90 minuter fick jag stå och vänta. Bland de värsta 90 minuterna i mitt liv. Jag hade lovat mig själv innan att jag inte skulle röra en min när dom kom. Vi har ju pratat så ofta så det känts som att dom har varit här. Jag står där bland alla möjliga människor och bara väntar. Då inser jag hur jag liksom skakar, och tårarna börjar rinna. Jag tar på mig solbrillorna och förbannar mig själv för att jag är så mesig. Dom var ju inte ens där. Men varje gång det klev ut nån i ankomsthallen och den personen blev välkomnad av en när och kär så rann det fler och fler tårar. När det till slut var min tur så fattade jag ingenting först. Jag fick höra efteråt att jag sååg sjukt sur ut. Men till mitt försvar säger jag att jag inte riktigt kopplade ihop allt. DOM var där. Mamma och syster. Det var så overkligt. Jag slängde mig i famnen på mamma och bara storbölade. Jag svär på att alla glodde på mig men jag brydde mig inte. Det var underbart. När vi till slut hittade våran hotellshuttle höll jag låda resten av dagen. Jag pratade nog non stop skulle jag tro. Eller jag vet att jag gjorde det.

När vi kom till hotellet checkade vi in och dom som hade rest liiite längre än vad jag hade fräschade upp sig med en dusch. Sen gick vi ner till Hollywood Boulevard. Vi bodde precis ovanför där så vi hade nära ner till centrum. Vi kollade in skylten från en utkiksplats, kollade på stjärnorna, hand- och fotavtrycken och spatserade runt i lite affärer. Och käkade en varsin pizza också. California Pizza Kitchen. Mums! Godaste pizzan har dom där också.

Svenskarna (nej jag klassas inte som helsvensk längre tycker jag) började känna av sin jetlag så vi drog oss tillbaka upp till hotellet och somnade.

Inga bilder idag

På alla de inlägg jag kommer posta som handlar om mina dagar med mamma och syrran kommer det inte vara några bilder. Dels för att vi tog de flesta bilderna med syrrans kamera och dels för att mitt internet inte tillåter mig att ladda upp bilder just nu. Så istället för att vänta på alla bilder så får i nöja er med text än så länge. Bilderna kommer sen. Pussen

Ohio

HD har i stort sett hela sin släkt i Ohio, så dit begav vi oss för några veckor sedan. Vi åkte hemifrån 4 på morgonen, tog ett flyg till Phoenix där Shawn hoppade på och sen flög vi vidare till en flygplats i ohio. Sen hyrde vi en bil, tryckte in både oss och våra väskor och började bila mot den lilla by där HD växte upp. Inga namn eller platser kommer nämnas. Det ska ni veta redan från början. Allt utav respekt och sånt där. Det kommer heller inte så många bilder då de flesta bilder jag har är släktbilder. Vad jag dock kan säga är att släkten är stoooooor, han har 10 syskon, och dom är underbara. Så mycket människor, alla är olika och alla är väldigt öppna. Något jag uppskattade väldigt mycket då jag är ny i gruppen.

Men ja vi hade iallafall sex väldigt trevliga dagar med släktträff, badande, utflykter, god mat, mycket glass och lite regn. Regnet var mer än välkommet då Ohio är typ det svettigaste stället jag varit på. Det är inte lika varmt som här, men luftfuktigheten är höööög så man är konstant klibbig. Kliver du ut ur duschen torkar du inte förän du ställer dig framför en svinkall fläkt. Sminket var det bara att säga tack och hej till och att hoppa in och duscha av sig typ tre gånger om dagen var det bästa som fanns.

En dag åkte vi till en ö som heter Put-In Bay. Där bodde en av HDs bröder och jag har aldrig hört talas om denna lilla ö, men just nu är jag kääär och vill tillbaka. Den var supermysig och invånarna på ön åkte runt i golfbilar. Istället för i bilar då alltså. det roliga var att det var samma regler för golfbilarna som det är för vanliga bilar. Säkerhetsbälte på och blinkers. Jag och Shawn hade väligt roligt åt detta. Fast det är såna där skämt som bara är roliga där och då. Vi tog iallafall med oss barnen på en tur och utforskade ön. Vi åkte runt, spelade lite arcades, åkte go cart, åt glass och kollade på utsikt. Det var mysigt! Lite småsegt att folk som vanligt trodde att det var våra barn. Återigen, nej, jag är inte mamma. Jag var inte 12 år när jag fick mitt första barn. Menmen, sånt som man får ta.
Till middag tryckte jag i mig en stek och det var gooooott! Vid 20 snåret tog vi färjan tillbaka till fastlandet och började färden hem till huset igen. Vi kom fram mitt i natten och jag däckade direkt när jag klev in i mitt rum där.

Söndag morgon följde jag med familjen till kyrkan. Lite annorlunda att vara med på en katolsk gudtjänst och jag kände mig faktiskt ganska felplacerad. Jag satt där men deltog inte precis i gudtjänsten. Ja det var nån konstig idé jag fick för mig bara.

En dag tog jag och Shawn bilen och åkte på tur i byn. Det tog typ en timme och då spenderade vi typ 30 min i kyrkan. Kollade, knäppte bilder och ja, lite sånt. Jag ska dock bespara er på bilder från kyrkan, haha, om ni inte ber på era bara knän. Då kanske jag kan slänga in nån. Hahah, det där kommer aldrig hända!

Det var lite sorgligt den dagen vi åkte hem. Jag blev bjuden tillbaka av farmor och farfar iallafall. Får väl se när jag tar mig dit igen. Inte heller det kommer nånsin hända skulle jag tro. Det var dock en roligt vecka och jag är ytterst tacksam gentemot min värdfamilj som tog med mig.

På repeat

Mina kära läsare

På begäran gör jag ett litet inhopp här nu innan vi ska iväg och äta på Cheesecake Factory här i San Francisco. Jag skaaaaaaa blogga. Men nu när mami och sis är här så vill jag ju vara med dom. Varje vaken sekund. Så det är så det är. Nästa vecka kommer bli en bloggnörd vecka med massor med inlägg. Om mitt internet vill såklart då. Nu hinner jag inte skriva mer. Jag tappade just två minuter av svenskt sällskap i mänsklig form. Pussen

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0