Ja.

Jag mår bättre. Jag mår bra. Hade en liten downfall igår när jag kom hem från bion och bara kände mig sjukt ensam. Vet inte riktigt vart det kom ifrån men ja, så kände jag iallafall. Tänkte tillbaka på mina söta barn där borta och Nina i Linköping och Julia i Sthlm och Chi i Uppsala och alla andra som inte var där. Nej usch, det var lite jobbigt.
Men idag är det tipp topp. Mötte upp Kusin Vitamin och Rebecka på stan och gick och åt sushibuffé. Det var sååååå gott. Måste.Ha.Sushi.Snart.Igen! Så är det bara. Buffé. Förstår nu hur mycket sushi jag åt. Och hur gott det var. Mhm, gott!

Just nu sitter jag är med minimalt batteri på datorn och trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Jag var som sagt på bio igår med Sara och Ida och ja, ni ska få höra lite kort om det. Sen idag har jag gjort lite roliga saker som ni också kan få höra om sen. Men just nu måste jag sova. Imorgon bitti går tåget mot Linköping och som jag har längtat. Äntligen får jag träffa Ninis igen!! Får se om jag snor hennes dator och bloggar lite eller om ni får höra om allt trubbel vi kommer skapa på måndag. Vi får se.

Men nu säger jag god natt. Hoppas ni får en trevlig Halloween helg. För det kommer jag ha!

Nej.

Det blev en dag idag också. Borde skriva om vad den innehöll. Men jag känner mig tom. Orkar inte. Vill inte. Bryr mig inte. Jag återkommer när lusten finns.

Trött och otaggad

Åhh nu vaknade jag. Lite trött! Ändå somnade jag innan midnatt igår. Eller det kanske blev senare. Började läsa min nya bok och blev fast. Som vanligt, folk borde läsa mer böcker!
Idag borde jag åka in till Komvux. Men jag är så trött. Jag stannar hemma istället och fixar med lite papper och lite annat viktigt. Får ta en viktig dag på stan imorron istället. Banken och Komvux. Så vuxet. Vuxenpoäng? I vilket fall som helst så slänger jag mig i duschen nu. Orka vara oduschad...

J&F

Ett inlägg som jag lovade mig själv att aldrig skriva.

Idag har varit en fin dag. Struntade att kliva upp vid nio utan sussade sött vidare i nästan två timmar till. Sen sprang jag till bussen och kom ner till stan strax innan 12. Han med ett snabbt besök på Vasa, två andra viktiga ärenden och sen gick jag till biblioteket och satte mig och läste. Det var riktigt mysigt.
När klockan slog ett så gick jag och mötte Anna vid bussen och vi gick med bestämda steg till Flanör där vi intog en skitgod sallad. Baconsallad med mangoraja. Alltid samma sak. Varför ändra ett vinnande koncept liksom?! Där satt vi och pratade igenom lördagens äventyr. Alla utekvällar måste alltid diskuteras in i minsta detalj. Alltid!
Efter en snabbis på JC som slutade i en ny jacka och en ring (sällan) gick vi tillbaka till Vasa igen. Inte heller dne här gången kunde jag slutföra mitt uppdrag. Så vi fick gå in till stan igen. Vi gick till Waynes och tog en fika. Mat mat mat! Fast vi tog bara en varsin dryck. Jag fick äntligen en god chailatte. Bog för att jag är beroende av Starbucks Chailatte, men Waynes ligger inte långt efter.
Tillbaka till Vasa. Fick äntligen det papper jag var där för. Traskade in på nian och gick i ytters få affärer. Vi ville inte riskera att tvingas göra av med mer pengar. Dock så gick vi in på Glitter där jag hittade ett par snugga örhängen och en annan accessoar till en kommande fest. Allt på rea. Yes! Efter en snabbis på Blå tog vi bussen hem. Vi det här laget var klockan redan 17. Tiden bara flög iväg.
Åkte hem till mamma för att hämta lite saker. Passade på att ringa till Fridus i Los Angeles. Min älskade Frida. My soulmate. Så jävla glad att hon fick vattkoppor när hon skulle åka till usa så hon fick vänta i två veckor. Annars hade vi garanterat aldrig träffats. Det är det som kallas ödet. Jag och Frida pratade iallafall om nått så viktigt som killar. Japp, killar var det. Och jobb. Och elaka värdmammor. Och fester. Och om hur snygga vi är. Sånt som vi alltid pratar om alltså. Vi pratade typ en timme, sen lyfte hennes värdmamma luren och vi insåg väl att vi borde lägga på. Så jag fick skjuts av mamma till pappa.
Så här sitter jag. Funderar på om jag ska kolla på ett avsnitt Grey's Anatomy eller läsa lite. Kanske båda...

Kväller!

Det blev en dag av det här också. Fick lite gjort här och där men annars var det allmänt skönt att bara vara. Det var så längesen. Imorgon är det dock en dag fylld med ärenden och saker att göra. Me like! Åker nog ner på stan vid 11snåret och efter det kommer Annis ner för lunch vid ett. Sallad igen! Det blir alltid sallad för oss. Mums! Nej nu är det dags att hoppa ner i sängen. Ska ju upp supertidigt imorron, nio. Hua!!

Bekymerslösa år

Kollade igenom alla mina gamla böcker och papper från gymnasiet. I ett häfte hittade jag någonting som Nina kluddade ner en dag i ettan, strax efter höstbalen. Min allra första bal. Och nog den bästa kanske. I vilket fall som helst så var det många år sedan. Jag tänkte att jag skulle vara öppen, ärlig och helt bekymmersfri och dela med mig av denna lilla text.

"En helt vanlig måndag i Jossand liv!
Angelika - Jossan tycker du om Love?
Jossan - aa..., vet inte.
Angelika - Ja, för han pratade om dig, typ hela natten.
Jossan ler...
Chi - nawww...
Angelika & Stina - han verkar tycka om dig.
Chi - Jaa, han är värsta förtjust i dig ju... nawww...
Love går förbi men ser ingenting...
Sedan är Jossan glad hela dagen, hon ler och ler och ler!

Slut!!"

Ja där har ni. Så såg livet ut på den tiden. Allt var så lätt. Allt man tänkte på var om nån tyckte om dig eller inte. Nu förtiden sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra och vart jag ska ta vägen. Livet är en cirkus. Love sitter i Filipstad. Det vet jag. Allt jag vet är vad alla andra gör och vad andra har för planer. När det kommer till mig själv står det still, nada, tomt. Men det är väl så det ska vara. Sen en dag kommer det bara till mig. Vi håller tummarna.

Så helt ärligt. Där har ni en liten fin historia. För visst var den fin...

Ja é glaaá

Här sitter jag, flera timmar senare. Jag har varit ut två gånger. En gång gick jag till tvättstugan och bokade tid på torsdag 17-21. Sen andra gången gick jag och köpte kebab och pizza till middag. Allt var inte till mig, jag lovar. Syrran fick pizzan. Har spenderat dagen kollande på film, serier och tv. Datorn har varit igång exakt hela dagen. Det är ju min bästa musikkälla. Spotify in my heart. Nu tänkte jag göra mig lite te, dra igång partheylistan på Spotify och rota i en låda. Kan bli kul. Hoppas ni också ska göra nått sånt. Puss

Lite piggare, lite frächare!

Tips

Ge aldrig ut ditt lösenord till facebook till dina kompisar. Slutar inte bra!

Vad ska jag göra?

Sitter här hos pappa. Har käkat en sen frukost. Jag gjorde lite äggröra. Om det var nått jag alltid gjorde i USA så var det prdentliga frukostar. Tänkte fortsätta lite med det. Lägga ner lite mer tid. Det blir oftast lite godare då.

Vad ska jag göra idag då? Jag vet inte riktigt. Borde ta en sväng in på stan. Banken, biblioteket, Vasaskolan och Komvux måste besökas. Om jag hade en bil hade jag kunnat köra upp alla mina saker till mamma och fixa lite där. Jag borde boka en tvättid till onsdag eller torsdag. Ska på äventyr på fredag så jag måste ha allt tvättat. Kommer bli kul. Vad jag ska göra får ni veta sen.

Nej vad säger ni, ska man ta och hoppa in i duschen så man har lite klart iallafall. Så man är fresh utifall jag hittar på nått. Låter bra va!? Jag göre nu!

Morgontrött och ofresh. Mums!

Obs, detta skulle ha publicerats igår

Jag sitter här på golvet och packar upp mina kläder. Snart har jag tömt den första resväskan och garderoben fylls fort och säkert upp. Hur kan man äga så mycket kläder men aldrig ha nått att ha på sig? Det är ett vanligt probem här hos Glad/Englund. Att jag desutom har två till väskor och sen de kläder jag lämnade kvar här hemma när jag åkte gör inte saken bättre. Nej detta ska fixas den här veckan och nästa. Allt ska tas tag i. Allt ska fixas. Nu har jag äntligen tid till att göra sånt som man ska göra när man flyttar hem efter en så här lång tid. Ta tag i livet. Anledningen till att jag inte hunnit med det är ju såklart för att jag började jobba direkt. Ett litet kort gig som är slut nu. Eller jag har en vecka kvar men det är i nov/dec. Så jag har några lediga veckor nu. Skönt! Även fast mamma precis frågade om jag ville komma och jobba lite. Så vi får se om dte blir så. Då blir det nu i veckan. Men, inget är bestämt.

Nej nu fortsätter vi!

Spontant

Åhhh igår kväll hade jag underbart roligt. Vad hade hon för sig då, kanske ni tänker. Jo det ska ni veta att jag var ut och svängde mina lurviga. Nej, inte som vanligt. Det får man inte säga. Man är bara ung en gång och snart blir det studier och annat som tar upp tiden. Man ska passa på medans man kan. Och idag var det älskade Saris och Annis som fick hänga med. Vi blev sent om sides bjudna på förfest på Brynäs så dit drog vi efter rekorsnabbt fix. På Brynäs befann sig många människor som jag inte har träffat sen innan jag åkte. Det var, intressant. Otroligt roligt i vilket fall som helst. Vi tog oss ner på Slicken och dansade järnet. Det roliga var att vi var alla sjukt otaggade innan men det slutade med att det blev en av de roligaste kvällarna på länge. Men det är väl så man säger. Spontana kvällar är dom roligaste. Det måste vi göra om!

Roadtrip!!

Det är dags för en Valbotur med mamma och syster. Troligtvis kommer vi spendera mest tid på IKEA. Jag känner mig sjukt otaggad på att shoppa. Har inte känt suget sen jag lämnade staterna. Allt är så fasligt dyrt här! Vart är alla billiga affärer? Shoppade jag seriöst i det här landet förr? Utan att bli pank. Det är ett under. Men trots min opepphet så ska jag följa med.

Annars då? Jo jag måste få tag i Saris och Idis för att bestäma hur vi ska göra ikväll. Utgång eller inte? Julia ska ju modella så vi vill ju se liksom. Aja, nu är dte dags för mig att duscha. Vi hörs senare. Pusshej

Resturang Norrsundet

Sitter i Norrsundet. Ett litet samhälle 3 mil norr om Gävle. Här bor världens bästa mormor och morfar. Som lagar världens godaste mat. Och har världens sötaste hund. (Om man kollar i mitt youtubearkiv här på bloggen så kan man hitta en liten film på en söt liten hund som plockar ur tvättmaskinen. Det är världens sötaste hund. Mimmi!) Vi är här och äter lite mat. Mat!! Mamma och morfar käkade surströmming. Jag och mormor åt köttförssoppa och Tessan år kycklinggratäng. Resturang! Alltid lika gott. Nu däremot ska jag köra hem. Jag kör. Mamma har druckit vin. Tur att jag kör sjukt bra.

Dagen jag klev in i garderoben

Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen med huvudet i en garderob. Mitt rum här hemma hos mamma tar sig. Fick ihop alla garderober med nästan alla hyllor och lådor. Gör väl det sista imorron med dörrar och grejjer. Hoppas jag hinner klart. Jag vill inte bo i mina resväskor och påsar längre. Jag hittar ingenting och blir bara frustrerad och arg. Imorse blev jag arg så fort jag vaknade. Typiskt mig. Mitt morronhumör är inte att leka med. Tips till en framtida pojkvän, håll dig undan när jag vaknar. För ditt eget bästa. Så nu var den bekännelsen ute. Nu känns det mycket bättre.

Men det jag skulle säga egentligen var att jag inte har hunnit med mitt minne jag skulle visa er. Det får bli imorron. Jag lovar. Nu ska jag sova. I ett eget rum, i min egna nya säng. Ska bli wonderful!

I like the?

Stavar man te, ni vet det man dricker med ett h i mitten eller inte? Alltså te eller the. Eller kanske té eller thé. Klurig fråga. Jag gillar det iallafall. Drycken. Med socker och mjölk. Nyttigt? Nej tack! Där jag jobbar gillar dom också te. Finns massor med olika sorter. Igår hittade jag en favorit. Det visade sig att det var NKs lyxte typ. Finsmakare som man är. Men det var faktiskt väldigt, väldigt gott. Och vet ni det bästa, jag ska nog få lite nästa gång dom åker ner till Sthlm. Yippi. Då blir det fina tekvällar hos mig sen. Vem vill komma?

Ny kategori

Jag bestämde mig idag för att lägga till en kategori här på bloggen. "Minnen" får den heta. Här kommer jag då och då skriva om vissa saker jag har varit med om. Publicera bilder och skriva lite kort om när, var och hur. Vad säger ni? Vi ger det väl ett försök iallafall.
Tänkte publicera det första minnet direkt efter det här. Men jag vill ha med bilder och just nu sitter jag på jobbet. Alltså, inga bilder. Så vi väntar till ikväll. Hang on tight!

Den här låten är bra, och filmen också

Spa

Idag har jag varit på SPAkväll ute i Mehedeby hos Hannis. Söta lilla Hanna som jag inte träffat sen långt innan jag åkte. Och Matilda såklart! Och Eliza! Åhh det var en kort tur men det var kul. Nu vill jag träffa dom igen och bara snacka massa skit.

Ja allt spaande var också skönt. Lite fotbadande och ansiktsmasserande och lite läpppeelande. Precis vad alla tjejer vill ha en höstig oktoberdag. Tack Hanna!

Hottie

Jag tröttnar aldrig på att googla bilder på Aschton Kutcher. Snyggiiiiiiing!

Robyn

Det finns en svensk artist som jag har tyckt om hela livet. Sen den dagen hon släppte sin första skiva tills idag. Jag har alla skivor och tänker fortsätta köpa dom också. Det är såklart, som ruriken tyder, Robyn. Sveriges i särklass coolaste sångerska. Hon går verkligen sin egen väg och gör saker på sitt sätt. Såg faktiskt att hon uppträdde på VMA-galan när jag var i USA. Där satt jag som en stolt tupp och bara sög i mig de lovord som mina värdföräldrar gav henne. Helt ovetandes om att hon var svensk såklart. Nej Robyn är cool. Robyn är min idol!
Och hon är lika grym akustisk som hon är annars!

Mini klassfest

Middag och utgång blev det. Med ett sjukt otippat gäng. Vi bestämde oss helt enkelt för att bjuda in en hög med gamla klasskompisar från gymnasiet. Vi bjöd in dom som var i staden och som vi brukade umgås mest med. Vi blev sex pers som käkade lite tacos och sen ramlade det in ytterligare fem stycken. Alla gick inte i klassen med det blev ett trevligt gäng. Vi hade rent utsagt skitroligt hemma hos mig och pratade om allt vi har gjort sen studenten. Och om hemlisar som man gjorde under tiden i skolan. Jag som har varit borta ett tag har inte träffat de flesta på minst 9 månader. Sjukt lång tid. Folk som man umgicks med och träffade nästan varje dag förr, träffar man aldrig längre. Det är konstigt vart livet för en och vad som händer med tiden. Lite läskigt är det allt.
Men i fredags, ja då var allt som vanligt igen. Förutom att vi skippade kön på Slicken och klev rakt in. Tacka mig! Sånt är alltid lika roligt när det är världens kö. Dock så får vi se när jag går dit igen. Lördagen var inte rolig och jag får skylla mig själv. Men just där och då på fredagen, då mådde jag sjukt, underbart, härligt bra.

Kommer snart

Helgen har varit delvis jobbig, delvis värre. Ni får en liten uppdatering imorgon när jag sitter på jobbet. Tills dess, ha det gött!

Jag <3 Grey's

Jag är osten

Lille August är sjuk igen så jag får vara hemma. Han är hos doktorn nu så snart ringer väl en förälder och berättar hur dte ligger till. Troligtvis ska jag jobba ett par timmar senare idag. Inte mig emot. Vi kan gå ut och leka eller nått sånt kul. Det får iallafall tiden att gå.

Igår spenderade jag ytterligare en kväll med Idis och Saris. Ost och kex blev det. Så himla gott. Och mysigt hade vi det. Slökollade lite på tv och kollade in lägenheter på internet. Vem i vår ålder är inte sugen på att flytta hemifrån liksom?! Vi hittade många fina. Dock så saknar vi, som många andra, pengar till att göra nått åt det. Plus att vi allihopa har planer på att studera på annan ort. Är det då värt att skaffa nått eget nu? Svår fråga!! Vi hann också med att göra lite planer för helgen. Middag och utgång står på schemat. Vi jobbar på gästlistan och maten som ska serveras är inte bestämd. Men vad dte än blir så blir det bra. För så blir det alltid för oss. Tur va?!

Nej nu ska jag kolla på ett till avsnitt av Grey's Anatomy. Jag har börjat om från början vilket betyder att jag bara ligger 7 säsonger efter. Jippi!!

Daily nap

Dags att sova lite nu då.

Tack för att ni finns

Ikväll fick jag finbesök av Ida och Sara. Jag bjöd på Trocadero, Fruktsoda, Cocosbollar och Marabous Polka. Och Sara fick en bullbit. Så generös är jag. Vi kollade lite på en film, läste skvallertidningar, pratade framtid som tre vuxna kvinnor, pratade fest som tre tonåringar (även fast jag inte är nån sån längre...), kollade på mina kläder och mina skor och provade lite kläder. En helt vanlig kväll med andra ord. Dom är bäst och kommer alltid vara det. Visste ni förresten att Ida och jag är grannar! Nu tar det mig endast 10 sekunder att gå hem till henne. Lycka!! Men nu ska jag sova. Imorgon ska jag jobba så det blev ingen mer sovmorgon. Nattis

Vilka pinglor va?! Snart 4 år sedan.

Josefine Glad

Morronmorron

Idag känner jag mig lite bättre faktiskt. Näsan är inte lika täppt, halsen gör inte lika ont, benen, är som dom är och ja. Jag har lite bättre förutsättningar för att få en bra dag känner jag. Försöker i skrivande stund kommunicera med Anna via sms. Det går ibland bra, ibland inte. Vi får se vad vi hittar på idag. Pappa är inte hemma så jag och syster ska laga nått gott till oss själva. Vi får se vad det blir. Vi är ju båda något av en talang i köket. I våra huvuden...

Nej nu blir det dusch och frulle. Ha det gött!

Älskade sambo

Något som är ännu jobbigare än allt annat är att jag saknar Nina Knez nå sjukt mycket. Varför måste du bo så långt borta? Jag vill ha dig här. NU!

Klaga mer

Min röst är snart borta, mina ben och fötter gör fortfarande ont och jag är fruktansvärt hungrig. Jag vill äta men det strider mot mina principer. Nej, inte äta sent. Absolut inte efter 20. En positiv sak är iallafall att jag är ledig imororn. Lille prinsen är sjuk så dom tyckte jag skulle slippa byta diarréblöjjor. Man tackar och bockar. Istället ska jag vakna av ett samtal från Anna och sen förhoppningsvis spendera dagen med henne. Dock så har jag tvättstugan från 12-17. Kanske kan jag smita dit tidigare och börja. Men först ska vi sova. Så vi glömmer all smärta och all hunger. Imorgon är en annan dag.

Den här bilden får ni. Jag ser för hemsk ut men lille björnen är alltid söt!

Skadad hjälte

Min väntra fot är helt smäschad, mitt högra knä är blått och min vänstra vrist gör sjukt ont. Studentlivet är farligare än man tror. Jag är taggad!

Avslöjandet

De flesta som läser bloggen är familj, släkt eller vänner. Människor som jag både mejlar, skypar och pratar i telefon med. Så därför kommer inte detta komma sån nån större chock, surprise, överraskning eller info. Jag är hemma. I Gävle. Varför jag redan är hemma och allt sånt är inget jag tänker gå in på. Dom som vet dom vet. Men jag kan säga att jag är glad att jag är hemma. Allt är inte menat att vara. Allt funkar inte. Ibland håller inte planerna.

Så vad gör jag nudå? Jo jag jobbar. Fick jobb redan innan jag lämnade USA. Började i onsdags. Jag jobbar nu som barnflicka. Exakt samma sak som i USA bara att det är i Sverige. Och jag tar hand om en liten pojke som heter August som är 13 månader. Våra dagar fylls mest av mat, sömn och blöjbyten. Lite lek hinner vi med också. Och lite utflykter. I onsdags gick vi till Tallis här i Strömsbro och kollade på hästarna. I torsdags träffade vi Anna och Ted. Då fick vi klappa hunden lite och sen hann vi kolla på en massa tåg också. Det var häftigt. Sen i fredags var vi först på spännande uppdrag till tandläkaren och sen gick vi till Öppna Förskolan ett tag. Konstigt att man snabbt fäster sig vid nått så litet. Han är otroligt söt!

Livet här hemma rullar på. Det är mycket som är annorlunda nu jämfört med hur de var innan. Det är mycket att ta in. Många beslut som ska göras och saker som ska redas ut. Jag funderar varje dag på hur just jag ska bete mig i allt det här. Jag vet att jag kommer närmare svaret varje dag. Det känns otroligt skönt. Små saker som sätter sig som ett plåster på min näthinna växer lätt till stora planer. Hösten har jag inte riktigt planerad men våren kommer bli bra. Sen nästa höst tror jag att allt blir precis så som jag har drömt om i ett par år nu. Josefine ska tillbaka till skolan. Det är dags att ta tag i livet och göra vettiga saker. Äventyr i all ära, men nån gång måste man vara allvarlig. Det är lika bra att vara det när lusten kommer smygandes. Det är dags att ta steget nu innan den försvinner igen. Håller ni inte med?!

Det är mycket nu

Jag hinner nog kolla in en snabbis imorgon. Det är myckets om händer nu och fort går det. Ska ta mig ur chocken och ta tag i massa nu. Ni får såklart hänga med. Men ja, imorgonbitti var det!

Luggen och jag

Sista morgonen

Slog på stort och gick upp tidigt idag. Halv 10. Slöade vid datorn lite. Sen gick jag upp åt och frukost med Lisa, som åt lunch. Så nu sitter jag här, men min apelsinjuice och läser bloggar. Kollar ut genom fönstret och ser ut över sjön. Alla båtar som ligger här och vattnet. Det är fint! Jag önskar jag fick vara här lite längre. Nej nu ska jag packa. Bajs!

Nattbloggen

Lovade ju att jag skulle lägga upp lite bilder. Så var tanken tills jag just nu insåg att jag inte har en aning om vart sladduslingen är. Borta. Totally gone! Får leta vidare när jag har landat sen. Just nu orkar jag bara inte. Försöker övertala mig själv om att jag vill flyga imorron. Jag vill jag vill jag vill! Men nej, jag vill inte. Michigan är otroligt vackert på hösten och jag skulla kunna stanna här lite längre. Längesen man sett såhär mycket gräs och träd och växter. Träden är både gula, gröna och röda och det är sån där temperatur så man måste börja ha på sig jacka och halsduk vissa dagar. Sånt är mysigt. När man sover med strumpor för dte är kallt på kvällen men på morgonen när solen ligger på är det behagligt. Åhh sånt är mysigt. Sommar må vara min favoritårstid. Men hösten är inte fy skam den heller!

Nu ska jag dock sova. Redan efter midnatt! Puss

Svea

Svea är så sööööt! Hon ligger och snarkar i soffan utanför mitt rum. Lillgumman då!

Josefine from Jersey?

Chattar med en kille på omegle.com. Han frågade vad jag tycker om att göra på fritiden. Jag, som inte gör nått speciellt egentligen, svara att jag umgås med kompisar, festar och solar. (Hahaha, låter otroligt tråkigt och värdelöst när man skriver det.) Han svara då; "I'll guess your from Jersey then...". Hahaha, har ni Jersey Shore på tv hemma? Jag kommer inte därifrån!!

Det rullar på

Ännu en dag passerar. Lugnt, slappt och slött. Så himla skönt! Tog sovmorgon idag igen. Sen hängde jag med Lisa till banken och sen hämtade vi upp M. Innan vi åkte hem stannade vi på ett ställe som hette Cider Mill. Där gjorde dom egen cider och donoughts. Det var en lada och utanför sålde dom massa pumpor och äpplen och sådär. Väldogt höstigt och mysigt. Jag tog några bilder som jag tänkte lägga upp ikväll.
Snart ska vi iväg och käka. Det är min sista kväll för imorgon vid 18tiden flyger jag igen. Usch jag vill inte. Vill stanna här!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0