Love

Hann skypa med pappa lite nu på morgonen i all stress. Eller stress blev det ju efter. Nu ska jag släpa väskan nerför trappan och bege mig mot Sac Int'l Airport igen. Los Angeles here I come! Mami and sis, see ya soon!

Vegas - check

Sådär, nu har ni fått veta nästan allt som hände i Vegas. Lite "What happens in Vegas stays in Vegas" måste vi ju få ha också. Jag fick ihop ett par mejl också. Jag är inte riktigt nöjd med min insats nu ikväll men jag har hunnit med att prata med en massa folk också. Det är alltid viktigt! Så vi får se om jag dropar förbi imorron innan jag sticker till flyget. Annars hörs vi i LA eller när jag kommer hem. Jag vet inte, som ni märker, när jag kommer få internet nästa gång. Nej nu ska jag få några timmars sömn. Jag är trött!!

Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite!

Inne på Bellagio

The Strip



Fridas kommentar

Efter att hon tog den här bilden på mig. "Oj vilket fint kort. Perfekt ljus och allt." Att dricka drinkar vid poolen på verkar tydligen synen.

Las Vegas dag 3 - Söndag

Dagen ingen ville skulle komma kom tillslut. Att gå och lägga sig i tid visade sig återigen vara ett ganidrag. Dock så kollade jag och Mirja på nån knasig film innan vi gick och la oss så vi var väl lite tröttare än morgonen innan. Vi packade allihopa ihop våra resväskor och begav oss mot Bellagio en sista gång. Vi tog med oss all packning till poolen och njöt av solen och sällskapet en sista gång. Det var ytterligare en underbar dag. En rolig incident var när vi skulle handla lunch. Helt plötsligt var man tvungen att vara 21 för att få handla mackor och icetea i resturangen. Tror ni man blev lite matt. Dock så köpte dom äldre ut åt oss. Tur!! Efter några timmar var det dags för tjejerna att åka till busshållplatsen och jag mot flygplatsen. Johanna och Michaela stannade kvar en natt till och jag har aldrig varit så avis förr tror jag. Sa sa hej då och kramades och höll på ett tag innan vi gick iväg. Det var med tunga steg vi gick genom kasinot en sista gång. Det kan jag lova! Vi vill tillbaka igen. Efter den 3 oktober 2011 då såklart!

Las Vegas dag 2 - Lördag

Att gå hem tidigt och lägga sig och sovade visade sig vara ett smart drag. Medans de andra vaknade upp vid nio med sminket kletande i ansiktet och håret på ända så var jag och Mirja pigga och glada och redo för en dag vid poolen. Dom andra fick dra sig upp ur sängen och vi gick allihopa och kollade in våran hotellpool. Vi visste att killaran inte skulle vakna förän några timmar senare så vi ville inte dra till Bellagio så tidigt. Sagt och gjort. Vi kollade in våran pool. Sen gick vi. Hahah, det var inge drag där. Ingen musik och bara äldre människor typ.



Så vi lämnade tillbaka handdukarna och stack iväg längst stripen. Vi skulle till Ceasars Palace. Michaela bodde där när hon var i Vegas med sin värdfamilj så hon visste att man inte behövde nått kort för att komma in. Vi kom dit iallafall och jag dog lite igen. Hallå The Hangover! Vi hittade inga lediga platser så vi placerade oss på kaklet precis vid poolkanten. Perfekt så kunde man vara i vattnet och fortfarande snacka med stekarna som solade. Vi trivdes bra där och var där i några timmar. Musiken var HÖG och dom hade en bar där man satt i vattnet. Dock så vågade vi inte ens prova om vi fick komma in där. Så vi pimplade Cola och åt chips. Det var mysigt!




När vi väl fick tag på pojkarna så tog vi vårt pick och pack och begav oss till Bellagio. Där spenderade vi för många timmar igen, men vi älskar ju solen. Jag, Frida och Mirja tog oss en varsin drink medans de andra begav sig tillbaka till Paris för att göra sig iordning för kvällen. Vi var ju tvugna att försöka igen. Fy skam den som ger sig, eller hur!
Kvällens middag intogs på en fransk resturang på vårat hotell. Jag åt en redig köttbit med pommes och beasås. Jag tryckte i mig maten. Jag äter i vanliga fall inte bea men just där och då vat det världens godaste sås. Mums!


Efter maten gick vi upp till vårat rum för lite förfriskningar och lite lekar. Vi fick alla lära oss något nytt och vi skrattade så vi grät. När klockan var sent gick vi tillbaka till Bellagio och tänkte invänta en taxi. Då kön var fasligt lång hoppade vi in i en limmo istället och åkte till The Palms. Vi tjejer hade fixat in oss på VIPlistan så vi hade höga förhoppningar. Alla kom förbi den första vakten. Alla kom förbi den andra vakten. Vid den tredje vakten tog det tvärstopp för oss "bebisar" och våra leg beslagtogs och vi fick gå ut bakvägen. Vi det här laget var vi alla tre riktigt rädda och trötta så vi hoppade in i en taxi och styrde mot hotellet. Jag ringde R och var väldigt nära på att tvinga honom till att komma och hämta mig. Jag var trött på att bli nekad bara för att jag inte var 21. Vad är det för gräns egentligen. 21?! Dock så kom jag och R fram till att efter hans 9timmar långa bilfärd så skulle allt vara glömt så han stannade hemma. Det är härligt vad man tycker låter bra i vissa stunder. Jag är glad att han inte kom dit. Vi var inte färdiga med Vegas än.

Mormor var i stan

För några veckor sedan var barnens mormor här. Jag jobbade på som vanligt och hon följde oss vart vi än gick. Vi fick hålla ett ganska lågt tempo när vi handlade dock, mormor var inte så snabb. Varje dag hade hon en liten lektion med barnen så jag kunde göra mina sysslor i fred. Ganska skönt. En dag åkte vi till Target för att handla lite. Jag gick loss i hyllorna med saker för en dollar och sen hittade jag ett par gööörsnygga skor också. När vi kom till kassan fick jag inte betala för mormor. Nej dte skulle hon göra minsan. Sa emot trevligt många gånger innan jag fick ge med mig (åhh nej jag slapp betala...). Och innan ska ni veta att jag har fått nån konstig kärlek till Svampbob Fyrkant och Hello Kitty. Jag vet inte vad det är för sjukdom jag har fått.

Stressad som få

Jag har så himla mycket att göra så jag får ganska mycket panik. Jag kom hem från Reno för några timmar sedan och imorgon bitti åker jag till Los Angeles för att träffa mami och sis. Detta innebär att jag ska packa ur väskan och sen packa den igen. Plus att jag inte kommer vara så himla aktiv här på datorn när dom är här så jag vill försöka få iväg 711 mejl och 6785 blogginlägg. Sen så finns det något som heter sova också. Plus att jag innerst inne vet att jag borde skrubba både badrummet, tvrummet och sovrummet för att det ska vara tipptopp när svenskarna klampar in. Men det sistnämnda kommer hamna sist på min lista och det innebär att det aldrig kommer hända.

Men, jag vet att internet kommer krångla förr eller senare, och facebook kommer locka nå otroligt. Plus att jag började kolla på en film igår när barnen hade somnat som jag vill kolla klart på. Vi får se hur mycket som blir gjort. Jag börjar med några korta men ack så viktiga mejl. Sen måste jag ta tag i det där förbaskade packningen också.

På återseende...

Onödigt att läsa om man inte är uttråkad

Jag använder..
(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika rengöringssmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 6

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 11

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Las Vegas dag 1 - Fredag

Dom andra tjejerna jag åkte med var ju allihopa från LA. Dom hade bestutat sig för att åka buss men jag körde på det gamla vanliga, flyg. Biljetterna var svindyra men vad gör man? Jag landade på flygplatsen i Vegas och möts direkt av en massa banditer. Och hettan! Vegasligger ju typ mitt i öknen så värmen fanns där, dygnet runt! Jag placerade mig dock i världens längsta taxikö och fick efter 30 min tag i en taxi som kördes av en rutten kines som sjöng konstant på kinesiska. Jag sa tack på kinesiska när han släppte av mig och han sken upp i världens största smile. Jag kan nu även charma kineser. Direkt när jag hoppade ur taxin utanför hotellet kom en piccolo (staving?) springade och ville ta min väska. Jag tackade nej och sa att jag tvungen att vänta på mina fina vänner. Så kom dom, 20 min senare. Fjärilarna i magen tog några extra varv när jag såg dem och jag sken upp i vad jag tror var ett lika stort smile som taxichaffören hade. Vi gick in och Johanna och Eva gick fram och checkade in. Vi var lite nervösa för vi skulle bo 6 pers i ett rum för 4. Men dom klarade sig finfint och snart stog vi i hissen upp till vårat rum. Rummet har ni sett, och vi var bara in och tog på oss bikinin innan vi gick ut igen. Vi skulle träffa boysen.

Vi gick ut på gatan, även kallad stripen, och bara andades in Vegas. Vi var där, jag var där! Det var amazing. Ja jag är kär i Las Vegas, men nästa gång jag åker dit tänker jag vara 21 år. Jag berättar mer om det senare. Vi vandrade iallafall i typ 7 minuter innan vi gick in på Bellagio. Där fanns det massvis med dyra märkesbutiker, resturanger och såklart, ett sjukt stort kasion. Vi letade oss fram till poolområdet men blev genast stoppad av en vakt eller liknande. Man var tvungen att visa sin rumsnyckel för att kunna komma in. Jahaja så var det med det liksom. Men Fridas boy kom och räddade oss. Vi fick ett av deras kort som vi sen visade upp för mannen som tidigare nekat oss inträde. Den här gången var det lätt som en plätt. Vi tog emot våra handdukar och trippade ner för trappan. Väl där nere blev dte till att ta i hand men fyra herrar inna vi la oss och började steka. Det var hett! Jag körde som vanligt på spf 30 och var tionde minut var man tvungen till att ta ett dopp i poolen. Efter några timmar drog sig grabbarna upp på sina rum och tjejerna drog tillbaka till Paris. Jag och Fridis däremot njöt av lite Frida-Jossan-tid (som jag kallar det :P haha) och tog oss en drink vid poolkanten. Mycket mysigt må jag säga. Men bråttom blev det efter ett tag. Vi fick i stort sett springa tillbaka till hotellet. Vi hade kvällen framför oss ju.

När vi kom dit var de andra tjejerna färdigduschade och hade redan börjat sminka sig. Så jag och Frida skyndade oss så fort vi kan. Hoppades in i duschen samtidigt och jag har aldrig duschat så fort förr tror jag. Michaela fick sminka mina ögon och alla dom andra fick välja mina kläder. Det blev min nya snygga svarta blåsa och sotade ögon. Dock så hade mina fötter varit konstiga de senaste veckorna så jag kunde inte ha mina snygga heels. Buhu!


När vi äntligen var färdiga begav vi oss mot Bellagio igen och mötte killarna på en kinesisk resturang som hette Noodles och käkade. Efter maten spelade vi lite roulette och craps innan vi begav oss mot Ceasars Palace där vi hade bokat bord på nattklubben Pure. Vi kommer dit, jag dör lite över att vara på samma ställe som där dom spelade in The Hangover (Baksmällan), vi tar en gruppbild, vi går före i kön, alla kommer in, utom jag, Frida och Mirja. Jahaja, det gick inte att lura den vakten inte. Vi fick tillbaka våra leg, suckade och svalde tårarna och gick ut. Nicce följde med oss och köpte oss en varsin drink utanför istället. När klockan blev lite över midnatt kände vi att det var nog dags för oss att gå hem. Kvällen skulle inte bli roligare än så. Vi vandrade tillbaka till hotellet och slocknade. Jag och Mirja paxade en säng så vi slapp trängas. Det var nog dagens genidrag.






Ps. Utifall ni skulle undra. Ja det är 21års åldersgräns för att dricka i USA. Lika så att gå in på klubbar eller att spela på kasino. Men när man låg vid poolen kom dom och tog din beställning vid poolkanten och frågade inte efter leg. Inte heller på de resturanger vi besökte frågade de om leg. Och när vi spelade betalade killarna och var med oss hela tiden. Så ingen frågade. Och när man spelar får man gratis drinkar. Yey, jag gillar Vegas. Eller ja, nästan hela Vegas.

Okej

Nu har jag bestämt mig för att dte är dags att berätta vad jag gjorde i Viva Las Vegas. Tänkte även dra Ohioresan lite grann (läs mycket och långt). Men jag måste också städa mitt rum, packa ur min väska, tvätta och bädda om sängen min. Så vi får ta det i omgångar. Först, Las Vegas dag 1.

Tjosan

Jag är hemma. Jag lever. Jag har jetlag. Jag måste blogga massor. Jag börjar jobba nu.

Mormor jag klarade det!

Jag är nu klar med packningen. Jag klarade mig bra tror jag trots att mormor inte är här. Dags att sussa nu i 3.5 timmar och sen sätta sig i bilen och bege sig mot flygplatsen. Jag ska sova hela vägen. Jag börjar ju inte jobba officiellt förän klockan 8. Vi kommer komma fram runt 8pm snåret imorron så det blir inget bloggande imorgon. Hoppas ni klarar er. Puss och kram

Packningspanik

Jag ska till Ohio om 6 timmar och jag har inte ens börjat packa. Fy Josefine! Jag looovar att jag ska börja snart. Ska bara prata lite mer med Frida först...

Resdags igen

Jag har glömt att berätta att jag ska till Ohio. Vi ska dit på torsdag i 5 dagar på typ släktträff eller nått. Vi ska hem till HDs föräldrar. Ska bli kul att resa lite med dom faktiskt. Det blir min första resa med familjen. Det är väl typ det jag vet. Vi får se hur mycket bloggande det blir därborta. Jag är ledig även fast vi reser. Och datorn ska med. Tror jag. Men jag hör av mig imorron innan jag sticker. Nu ska jag sova. Puss

Despicable Me

Vi var på bio i helgen, jag och familjen. Vi såg den senaste barnfilmen. I 3D. Ni får kolla på trailen, den är sjukt rolig. Skrattade hela filmen igenom nästan. Grät lite gjorde jag också men kunde man vänta sig annat?! Jag kommer nog slänga in lite klipp från filmen får som jag sa, den var ROLIG!

Älskar när hon säger "It's so fluffy!!". Det är det enda jag och barnen säger nu förtiden. När vi ses på morgonen säger vi inte god morgon utan vi säger "It's so fluffy!!". När man hoppar i poolen, eller vinner på Wii, eller handlar mat. "It's so fluffy" är repliken med stort R.

Kära Anonym som kommenterade "Mörbultad"

Jag har mina aningar om vem du är, men ett namn skulle vara trevligt. Och ja, jag skypar gärna med dig, vem du nu är!

Mörbultad

Att ha häst är fasen jobbigt. Och då har jag inte ens hand om matningen. Idag har jag varit ner två gånger. Först runt 2tiden men det blev så jäkla varmt så jag var tvungen att kuta hem och slänga mig i poolen. Sen stack jag ner igen vid 7 för att göra klart. Jag var där i två timmar. Att jag har slarvat lite tidigare dagar får jag ju äta upp nu. Innan Johanna kommer hem på onsdag måste jag storstäda hela hagen känner jag. Så jobbigt att alla hästarna måste bajsa i alla buskar. Plocka bajs i buskar är inte min favoritsyssla. Vad jag dock han med idag var att skrubba alla hästar, kolla hovarna, smörja in dom extra noga med myggmedel och sen ge dom lite morötter var. Dom blev fina och förhoppningsvis så kommer dom inte vara helt uppätna när hon kommer hem. Alla tre är numera helt kära i mig. Jag ger dom godsaker varje dag. OM, dom sköter sig dvs. Twist har snart fattat vad jag menar när jag säger "Skärp da'", på ren Gävlemål såklart.

Så nu ör jag helt slut. Sitter här och försöker få tag på moder men mitt internet knasar. Det är säkert för varmt för att det ska funka eller nått sånt nu. Typiskt. Men jag vill inte flytta för allt i världen. Dom här barnen betyder mer än vad jag vet. Jag kommer storböla den dagen jag åker hem. Jag kommer bli världens drygaste gamla au pair. Kommer komma tillbaka hela tiden och hälsa på. Det här är fasen min andra familj, mitt andra hem. Jag må vara en storstadstjej men en liten del av mig finns nu här också. Med hästarna på landet. I en familj som jag har insett är förbövla bra. Jag borde ha insett det tidigare bara. Men ibland ska det gå utför innan man inser vad man har. Har jag rätt?!

Nu ska jag ta och blunda lite. Dags för en ny jobbvecka. Puss och God Natt

Hej och hej då

Nu går jag ut och lägger mig vid poolen ett tag och jobbar på min sjuka bränna. Puss

Två veckor

Utan lögner, påhopp, anklagelser, (hot) och smutskastning. Sen blir det till att ta tjuren vid hornen och sen är det förhoppningsvis över.
Hur kan människor leva med vetskapen om att allt de säger och gör är lögner? Och sen skylla allt på nån annan. Om det är något jag har lärt mig av detta så är det att sanningen alltid är bäst. Vad än konsekvenserna blir. Och att man ska lita på magkänslan. Hjärtat och hjärnan vet inte alltid vad som är bäst.

Note to myself: Kom ihåg allt av ovanstående!

Nattsällskap

Igår natt och nu inatt så har jag sällskap. En liten tjej som heter Alex har flyttat in hit med sina björnar och barbiedockor. Hon kollar gärna på film och håller dig i handen när hon ska sova. Sen hela natten håller hon om dig som ett plåster. Men det gör inget om du är lite ledsen. Hon botar allt. Plus att hon just nu hittade min rulle som man rullar kläder med. Ni vet sån där klistersak som man tar bort katthår med. Hon tycker att den är jätterolig så just nu rullar hon hela golvet i mitt rum, mina sängkläder och mina kuddar. Yes jag behöver inte städa imorron! Nu ska vi däremot sova och kolla på sista delen av En Prinsessas Dagbok 2. Sen har jag fått sovmorgon till 8.30 imorron. Yippie!

Och förlåt mamma om du var inloggad och väntade på mig. Jag hade ett viktigtviktigtviktigt samtal som jag har skjutit på hela veckan och idag var det dags. Vi får prata senare.

Pöss på er och god natt

Nej det blir inget bloggande idag heller

För jag har bokat massa flygbiljetter hit och dit och nu är jag så trött så det är bara med min bok och min säng som jag vill spendera tid med. Ojojoj, är det där ens en godkänd svensk mening? God natt

Bajs

Bokstavligt talat. Bajs. Jag har plockat bajs i en timme nu. Så segt. Men work is work people. Jag var inte där igår så det var mycket att göra. Tänker försöka gå dit varje dag nu istället. Det går fortare och jag får röra lite på mig. I den här värmen är allt man gör jobbigt så det är bra. Alltså jag pratar om hästarna. Hahaha, glömde att säga det. Nu, dusch!

Jag ska aldrig mera lova

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag ska aldrig lova att jag ska blogga. För då händer det aldrig. Efter duschen städade jag mitt rum och begav mig sedan in mot Lodi. Så det blev inte så mycket bloggning för min del. Och just nu är jag så himla trött. Men ska stanna hemma hela kvällen och imorgon också. Jag ska vila ut för en gångs skull. Hänga vid poolen, sova lite, kolla lite film, läsa, ja ni vet, bara vara helt enkelt. Kan vara skönt ibland. Funderar dock om jag ska ringa Anna och be henne följa med mig till IKEA. Jag kinda need to go there. Menmen, just nu är det egentid. Måste dock gå ner och ta hand om dom där hästarna, men jag ska vänta typ 30 minuter så hettan hinner försvinna. Det är varmt idag igen, what a surprise liksom. Nej nu ska jag napa lite så jag orkar med resten av dagen. Sussa sött till mig...

Freeeedag

Okej, idag är det fredag och jag är taggad på partey. Dock så vet jag inte om jag ska jobba några timmar imorronbitti. Borde nog fråga tror jag. Men innan dess ska jag ta mig en dusch och få bort allt klor. Sen ska jag blogga... Ahh, orka. Jag hatar att blogga om saker jag liksom måste skriva om. Som Vegas. Det gör sig redan fint som ett minne. Plus att jag vet att jag kommer skriva så fruktansvärt mycket så jag kommer få skrivkramp. Jag ska försöka att hålla det kort. Men först, dusch ju!

God natt

Jag orkar inte mer nu. Det blev inte så mycket text, men bilder det fick ni. Och det tar tid att ladda upp. Nu måste jag sova. Om 7 timmar ska man upp och leka monster eller nått annat roligt. Jag tror vi tar en dag i poolen imorgon...

Puss och god natt gott folk.

Bellagio

I Vegas så bodde vi som jag sa på Paris Las Vegas. Dock så bodde grabbarna på Bellagio som är liite stekigare. Så vi smög oss in där till deras pool och låg och glassade. Det här är bilder från alla tre dagar. Berättar mer om det i senare inlägg. Men nu får ni njuta av lite lyxiga bilder iallafall.







Har några fler men dom går inte att ladda upp. Jag provar sen när jag inte är lika trött. Men ja, vi spenderade i stort sett tre hela dagar vid poolen. Jag älskar Vegas!!

En dag på zoo

Igår, onsdag, beslutade vi oss för att åka till Micke Grove Park. Jag tog med mig så många vattenflaskor som jag kunde bära, en filt och min bok. Sen fick barnen leka fritt medans jag slappade. Läste ut min bok, solade lite, somnade till, kollade till barnen lite då och då, blåste på onda fingrar och vaggade gråtande barn. Det var några fina timmar. Sen när vi tröttnade (läs när barnen tröttnade, jag skulle aldrig tröttna på att ligga på en filt i en fin park och sola) tog jag med de små till zoo. Vi har redan varit där och dte är inte mycket att se. Men lite tid dödar man alltid och dom ville dit. Så jag drog upp plånkan och betalade hela 7 dollar i inträde för oss alla. Den här gången höll batteriet i min kamera hela tiden. Ni får dock nöja er med bilder på djur och på mig. Kul va?!

Efter detta begav vi oss mot en, typ, stor fågelbur där du kan mata fåglarna. Jag köpte en varsin kopp med mat var till barnen och en till mig. Fåglarna bokstavligt talat attackerade mig och satte sig på huvudet, ryggen, armarna, ja ni fattar. Fick iallafall till några bilder.




Sen hittade vi en stor sköldpadda och tog massa bilder. Har nu jättemånga söta bilder på mig och barnen. Men dom behåller jag för mig själv. Ni får dom här istället.


När vi var färdiga på Zoo åkte vi till Starbucks och köpte lite gott att dricka och sen sprang vi in på macken och köpte godis och tidningar. Jag gillar fasen mitt jobb vissa dagar asså!

Boken vs bloggen

Jag har huggit in på en ny bok. Nu läser jag LA Candy av Lauren Conrad. Ja LC från The Hills. Den är inte lika tjock som dom andra böckerna jag har läst och på en dag har jag läst kanske en femtedel. Den verkar bra. Jag är sååå himla sugen på att krypa ner under täcket och läsa några kapitel men jag borde verkligen blogga. Har fortfarande Vegas att beta av och så lite bilder att visa från veckan. Plus att jag sa till pappa att jag skulle blogga mycket. Så det blir en bloggkväll ikväll.

Så himla jobbigt för jag var ner hos grannen och skulle plocka sallad idag. Så fick jag en lång sticka som försvann in under nageln. Och så bröts den såklart av när jag skulle dra ut den. Så nu sitter den där, och gör ont, och jag är orolig. Sen när började jag råka ut för allt konstigt?

Fick ett mejl av pappa

Har sett dom här förut men jag garvar lika mycket varje gång. Det är jättemånga jag vet, men alla är roliga!
















Men den bästa är den här:

Hahhaha det här är humor!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0