Alla på samma dag

Nu har det varit tomt här ett tag igen. Har haft en underbart härlig helg. Fredagen spendrade jag bara hemma, lördagen bjöd på utgång och på söndagen rörde jag mig inte mer än jag behövde (men det innebär att jag inte är hemma än heller). Idag ska jag hänga med Freddie, äta middag med pappa, åka till mami och träna med syster. Och vips så fixade jag så att jag kunde träffa alla på samma dag, score! Nu ska jag springa och borsta tänderna! Vi hörs sen.

Do it

Uppe med tuppen

Idag hade jag bokat tvättstugan mellan 7-12 så jag och pappa har sprungit fram och tillbaka hela morgonen. Men nej, jag gick inte precis upp så tidigt, jag somnade om mellan varje maskin. Nu har jag dock varit uppe och fixat i två timmar snart. Ikväll ska jag och Annis nämligen göra stan och jag tänker gå all in med allt. Nästan. Jag ska t.om. måla naglarna. När händer det liksom?! Men innan dess ska jag ner till staden och träffa Freddie. Nej nu måste jag göra nånting. TTYL

Bra sovrum?

Det är dags att komma tillbaka till verkligheten

Det är fredag och jag dyker ner i några kartonger och packar upp mig själv, nästan bokstavligt talat. Sen drar jag upp på vinden och hämtar ner några fler. Jag kan inte skjuta på det längre känner jag. It's time!!

Jag älskar den här bilden


Jag har så fina vänner

All I do is work out

Nu sticker jag iväg på spinning med Annis. Jag kommer vara död om 2 timmar. Have fun!

Nattinuffsan

Jag är trött, jag orkar inte blogga. Vi hörs imorron. Jag somnar nu.

I like u

Bomhus - Strömsbro - Bomhus

Jag sitter i Bomhus och väntar på pappa. Han ska hämta mig. Freddie är på skolan igen och kommer nog inte hem förän sent. Jag ska handla mat med pappa, sen laga den och sen gymma med syster. Efter det åker jag nog tillbaka hit. Skulle jag tro. Brukar bli så. Inte mig emot. Dags att röra på sig. Vi hörs när jag kommer hem.

I am! I am!

Klart man ställer upp

Nu tänker jag vara sjukt bra och åka och hälsa på min bf som är instängd på skolan den här veckan. Vad gör man inte ;)

Moringa

Varje gång jag har duschat så smörjer jag in mig med Moringa Body Butter från The Body Shop. Krämen är väldigt fet men den håller kroppen återfuktad jättelänge. Och, den luktar skitgott. The Body Shop har en mängd olika dofter på sina lotions, men jag måste säga att den här är en av mina favoriter. Den kostar 165 kronor och räcker länge. Lätt värt att köpa den istället för en annan billigare sort. Om så bara för doften...

Ge mig sommar

Extraknäck

Jag har under hela mitt liv som jag gått i skolan, föredragit ett ämne före alla andra, och det är matte. Ämnet som alla andra hatar har alltid varit det jag jobbat extra mycket med, det som jag kunde sitta och göra utan att tröttna osv. Fruktansvärt nördigt, jag vet, men jag tycker det är roligt. Nu när jag inte längre går i skolan får jag inte längre räkna nå matte. Fruktansvärt jobbigt läge. Hur löser man då detta? Jo man extraknäcker som mattelärare på fritiden. Min student heter just nu Mopis och vi träffas några gånger innan hennes matteprov. Jag tycker att det är ganska roligt. Man får gå igenom gammal matte som jag läst förr och 90% av gångerna är det så grymt lätt. Men att lära ut matte är mer än att bara kunna räkna och förstå, man måste även kunna förklara och lära ut. Det svåra men dte när man är "duktig" på matte, är att man kan ibland förklara i för svåra termer. Inga problem för mig. Jag kan prata på vilket språk ni vill. Sen så är jag billig också. Jag tar oftast betalt i mat. Så vill ni ha hjälp med matten, laga en riktigt god måltid och ring mig. Jag kommer direkt!

Stress

Det blir spinning iallafall. Skyndaskynda!

Dagens planer

Jag vaknade 10.15, och jag somnade inte om utan jag klev upp. När hände det senast? Hade ett riktigt schema för dagen men det verkar som att det blir en massa ändringar. Skulle träffa Moa och hjälpa henne med Matte B vid 13.30, sen skulle jag på spinning vid 16.30 och efter det skulle jag träffa Freddie. Tråkigt nog så måste man ju tydligen boka om man ska på spinning och dte har inte jag gjort, och passet är fullt. Så då skjuter jag nog på matten med Moa, donar lite här hemma och struntar i att träna idag. Ska gymma imorron iallafall. Såklart!

God morgon, eller?

Förresten så vaknade jag nog på det uddaste sättet nånsin imorse. Fredrik hoppade typ i sängen. Men det måste man ju också uppleva, eller hur ;)

Galenskap

Jo jag har något att bekänna. Jag har blivit galen (eller något liknande). I torsdags hade fick jag en släng av något knasigt när jag gick till Friskis&Svettis och köpte ett träningskort. Ett "allkort", så nu kan jag gymma, spinna och gympa. Sen idag fick jag ett till anfall och begav mig till Friskis med mami och sis. Mamma tränade för sig själv medans jag och sis körde ett riktigt pass för hela kroppen. Jag kommer vara död imorron. När jag höll på där, helt uppslukad av alla rep och set, skakade både armar och ben av utmattning. Det var ett tag sen dom fick röra sig på det sättet måste jag erkänna. Dock så känns det jätteroligt att ha kommit igång. Hoppas att jag håller igång det här nu då. Jag vet att det bara är jag själv som kan se till det, men jag är verkligen jättedålig på det här med träning. Jag vet att det är skönt att träna och efteråt känns det så bra, men helt ärligt, vem tycker inte att det är snäppet skönare att sitta i soffan och kolla på en film istället. Så tänker jag alltid och så sitter jag kvar i soffan... Men nu får det vara nog med laterierna. I vår blir det plugg och träning. Och jobb när jag får tag på ett. Låter som en bra plan va?

Efter träning och handling var det bara till att åka hem och laga mat med dom andra två och sen käka. Så nu har jag precis kollat på film med mamma. Och så har vi ätit ananas och brieost. Inte blandat såklart! Och så har jag druckit mitt godagodagoda te från NK som jag fick av August i julklapp. Lilla söta August!

Nej nu strejkar mitt huvud, mina ögon och min mage så det är dags att sova. Mer träning imorron! Ses där!

Kom tillbaka snart!

Jag har något att avslöja. Men först ska jag duscha. Vi hörs snart.

Idag har jag snyggt hår

Tvätt plus disk

De första maskinerna är igång och jag ställer mig vid diskbänken för att jobba undan berget. Wish me luck!

Hej jag heter Josefine och jag har en konstig dag

Jag är vaken. Jag har varit vaken länge. Syster ringde och väckte mig för några timmar sedan. Men dte var lika bra, så man kom upp i tid för en gångs skull. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli ett så jag kan sticka ner till tvättstugan. Jag har världens största berg att ta hand om. Sen tänkte jag försöka få till lite städning och diskning. Även bakning känns lockande idag så vi får se om det blir nått av det. (Troligtvis fastnar jag vid datorn som vanligt.) Nej nu ska jag springa. Ska stå utanför tvättstugan och vänta. Vad är det för fel på mig idag?

Fullt upp på fel tid

Så sitter man här, natt efter natt, borde bryta trenden. Men jag har precis återupptävkt Frida Öhrn och jag kan inte få nog. Hon är så grymt bra. Sen så är jag fruktansvärt sugen på en macka med keso, fast den har jag redan ätit upp. Plus att jag har fullt upp med att sms. Och jag letar en massa nya bloggar jag kan följa. Känner att jag borde göra allt det här imorron. Ska fundera ett tag till, vi får se hur jag gör. Vi hörs imorron!

Tre låtar jag tycker är bra, men skäms för att erkänna det.

Fysikpanik

Jag sov lite längre än planert, typ 2 timmar längre ungefär. Nu ska jag panikplugga och sen panikduscha. Sen har jag hört att det är superhalt ute också, jag som skulle ha mina Tommy Hilfiger-skor, men det får bli när snön försvinner istället. Nej nu måste jag öppna böckerna, varför valde jag Fysik A?! Vi hörs senare.

Det är sånna här dagar man längtar tillbaka

Ensamt värre. Eller?

Ikväll är jag hemma själv. Alltså syster är ju hemma men annars är jag ensam. Tråkigt!!! Dock så har Sara varit här ett tag och fyllt mitt sociala behov. Jag bakade en kladdkaka och sen åt vi. Det var fint. Sen när hon gick så satte jag och syrran oss i en varsin soffa med en varsin dator. Fast vi pratar ju med varandra samtidigt, lite sociala. Och imorron ska vi båda gå upp supertidigt (runt 9) och plugga och äta frukost, också fint. Nej nu ska jag sitta här i min ensamhet igen och sen gå och sova. Alldeles ensam. Ska ta upp exakt hela sängen, ska ligga åt fel håll, bara för att jag kan. Man måste ju passa på liksom... Nattinatti

Söndag den 9 januari

I söndags träffades jag, Chisen och Stinisen på Sushibaren för att snacka ikapp oss på allt som har hänt den senaste månaden. Vi träffas ju inte så ofta nuförtiden. Kanske för att jag bor i Gefle, Chi bor i Uppsala och Stina bor i Norrköping. Men nu vid jul och nyår var dom hemma båda två så vi passade på. Det var riktigt trevligt. Så pass trevligt att vi satt kvar så långe så att jag fick parkeringsböter. Sved en aning i den ekande plånboken. Menmen, vad ska man göra åt saken när lapplisorna står och hänger över bilen och bara väntar på att få sätta dit en ful gul lapp. Sånt som händer, nån gång måste ju vara den första liksom.

Bilderna är snodda av Chi

Sen när vi kom till bilen möttes vi, inte bara utav en parkeringsböter, nej vi var dessutom inringad. Knasigt tänkte jag, såg liksom inte det när jag parkerade. Tur då att jag hade mina fina vänner med mig. Dom fick hålla upp tejpen så jag kunde backa ut.

Och den är snodd av Stina

PartyQueen

West Bloomfield, MI



Lite info om vad som händer och sker

Jag passar, som ni kanske har märkt, på att slänga in en hel hög med inlägg nu medans jag sitter här. Blir kanske lite klumpigt och tråkigt men så får det bli. Jag sitter inte här lika ofta som förr som ni kanske märkt. Dock så har jag hört att man kan tidsinställa inlägg men den funktionen har jag inte hittat än. Ska leta vidare sen så blir det kanske lite bättre.
Men iallafall så tömde jag min kamera idag. Senast den blev tömd var långt innan jag åkte hem från USA, så där fanns dte massor med roliga bilder. Har förevigat hela mitt hus där borta men ni vet att ni inte får se dem, då får man komma hem till mig istället. Däremot så ska ni få se lite bilder ifrån Michigan, där jag var på semester/svenskarehab innan jag åkte hem. Det är lite höstbilder, det var så himla fint där då. Jag längtar tillbaka så hemskt mycket. Ja både till Michigan och Cali såklart. Skulle dock tippa på att jag inte åker dit igen förän om några år. Tills dess får jag njuta av bilderna och ja, och det får ni med.

Sen så ska jag försöka bli lite bättre på de här inläggen som ska komma ut varje dag, alltså listan, 30 dagarsgrejen. Just nu har jag dock en bra ursäkt och det är att jag inte hade batteri i kameran så jag kunde inte fota allt skräpet som är i väskan, som är nästa rubrik. Men den laddar på bra just nu.

Sen så har jag funderat på om jag borde typ tipsa om filmer och böcker och sånt som jag läser och kollar på eller annat. Har ju en "tipsar-kategori", men det uppdateras inte så ofta. Är det nått ni vill ha mer av? Jag bloggar om det ni vill se, höra och läsa.

Oj nu har kameran laddat klart. Dags att fota!

För att vi tycker om oss själva

Fysik A

Jag har pratat lite luddigt om det, och de flesta av er som känner mig privat vet redan om det, men jag tänkte ta det en gång till. I måndags började jag min första och förhoppningsvis enda Komvux-kurs. Jag ska under hela terminen läsa Fysik A och kommer ha lektioner tre gånger i veckan. Måndag, tisdag och torsdag kommer jag sitta i P2-227 tillsammans med ungeför 20 andra personer och läsa om allt som hör fysiken till. Tråkigt, jobbigt och fruktansvärt ointressant. Och, jag har faktiskt redan läst den kursen. Men pga av vissa omständigheter (läs: En otroligt envis och dålig gymnasielärare) så måste jag göra det igen. Lite tråkigt men ändå ganska skönt. Allt vi går igenom känner jag igen sen förr så jag hoppas det ska underlätta lite. Jag tycker att fysik är väldigt svårt och mitt lackande intresse gör ju inte saken bättre. Menmen, det är bara till sommaren, och på plussidan så får jag ju en mjukstart med pluggandet. Jag planerar ju att fortsätta med det i höst. Dit längtar jag!

Magi finns visst.

Lillördag och jättekliv

Det blev ingen film för mig och Sara. Vi hade fullt upp med att kolla på tv, kolla på bilder och sen snacka skit. Som vanligt med andra ord. Men det var skönt. Lägenheter kollade vi också på. Både i Gävle och i Göteborg. Sara är sugen på att säsonga i Gbg i sommar och visst, jag är sugen, men jag blir nog kvar i gammla Gävle skulle jag tro. Men om Sara flyttar så tar jag gärna en tur dit för lite besök. Borde väl ta mig till västkusten i vilket fall som helst, Kusin L bor ju där och när hon kommer hem nästa gång vet man aldrig. Lika bra att åka dit typ. Men det får vänta.

För det andra så har jag ett problem. Jag går konstigt, eller kankse jobbigt. Pappa brukar alltid säga att jag går hårt. Alltså att jag liksom stampar med än flyter. Mamma brukade säga samma sak förr. Man hörde alltid att det var jag som gick i trappen för det stampade så mycket. Nu säger Fredrik samma sak. Att jag måste smyga mer. Bara för att jag alltid sjunker ner i snön när vi är ute och går och han är värsta Legolas och bara går ovanpå all snö. Jättesvårt ju, hur går man lättare?

Upptagen

Film!!!!

Gillar läget

Fredrik skottar taket och jag dricker vin och läser bloggar. Perfekt fördelning om ni frågar mig.

Tidagen den 4 januari

Tisdag förra veckan hade jag, mamma och sis bestämt oss för att umgås. Vi hade bokat en bana på bowlingen och sen skulle vi gå och käka nånstans. Vart hade vi inte bestämt. Vid 18.30 klev vi in i bowlinghallen och en timme bokstavligt flög iväg. Det är ju riktigt roligt att bowla. En sån där sak som man aldrig gör och man vet inte varför. Man behöver inte gå dit en fredag eller lördagkväll. En veckodag funkar lika bra, plus att det är mindre folk. Anyhow, jag förlorade. Mamma vann och syrran fick mest strikes. Efter bowlingen gick vi till Church Street och fick bord efter 8 minuter. Där kan man väl inte boka bord har jag för mig, men vi hade tur. Och maten där är ju såååå god. Jag åt Ribs and Chicken platter med filled potatoe skins. Jag dog lite när jag tog den första tuggan. Min saknad efter amerikansk mat var stor och den blev bara större när maten var slut. Jag gillade inte maten när jag befann mig i usa, men nu när jag är hemma vill jag bara ha mer och mer och mer. Tog en iced tea att dricka och trodde jag skulle få nått som liknade amerikanarnas. Men nej, det var knappt god. Typ vatten med frukter i. Stor besvikelse! Men maten och sällskapet vägde upp det rejält. Tack för en trevlig kväll!


Min dag i korta drag

Vaknade upp själv hos Fredrik och tog mig ner till stan vid 11.30. Köpte sushi och åkte hem. Åt, packade lite och pratade med Nina. Missade bussen. Tog nästa. Tog mig upp till Polhem för min första Fysik A kurs på Komvux. Det gick bra. Åkte ner till Rådhuset och gick in på Gouter och pratade med Anastasia och väntade på Fredrik som tydligen var på världens jobbigaste föreläsning. När han kom åkte vi till mamma och packade klart. Sen körde vi sakerna till pappa och åkte tillbaks till mamma. Där sov vi tills Sara kom och hämtade oss. Vi åkte ner på stan och Fredde tog bussen hem. Jag och Sara satte oss på Waynes och fikade och pratade strunt i kanske en timme, sen åkte vi hem till mig. Vi kollade på film och hade kul. Nu gick Sara hem för ett tag sedan och jag sitter här. Ska sova snart jag med. Imorron blir det skola, mat hemma och sen hem till Fredrik igen. Big surprise. Imorron ska jag blogga lite mer. NattiNatti

Uppe med tuppen

So to speak...

Trots en väldigt sen nattning från min sida, så är jag redan uppe. Ska träffa Stina och Chi på stan om ungefär en timme, det gäller att passa på innan de åker tillbaka till sina respektive pluggstäder. Chisan åker hem redan idag tråkigt nog. Men vi hinner ses iallafall. Efter det ska jag sen träffa Freddie. Ska ringa och väcka honom om typ en timme eller så. Kan bli kul...
Nej nu måste jag hoppa in i duschen. See ya!

Dag 07 / Ett ögonblick

Ett ögonblick var det. Vad ska man skriva om då? Nån liten tanke som jag har här och nu eller ett viktigt ögonblick som jag kommer ihåg? Jag tänker ta tillfället i akt och slänga upp en liten bildbomd med en massa gamla bilder jag hittade på den andra hårddisken. Så ta ett ögonblick och ögna igenom dessa underbara bilder. Låt mig presentera Josefine och Ida, 15 år.


Vilka tider det var...

Bara vara hemma

Ikväll fick det bli en hemmakväll med mamma och syster. Mat och film, fredagsmys fast på en lördag.

Konsten att utnyttja tiden väl

Nu ska jag duscha, diska och sen sätta mig och rulla tummarna medans jag väntar på Freddie.

Dag 06 / Mina syskon

Jag har en syster. En lillasyster som börjar bli stor. Hon heter Therese Elisabeth Glad och är hela 17 år. Hon pluggar IT Media på John Bauer-gymnasiet och hon har gått halva tiden. Hon kallas för Tessan med i bloggen går hon under namnet sis eller lilsis. Jag och syrran står väl varandra ganska nära skulle jag tro. Vi tjaffsar aldrig och har aldrig gjort det heller. Inte så att vi alltid kommer överens, tvärtom så tycker vi ofta olika. Men vi lyckas på nått sätt alltid lösa allt iallafall. Det är väl kanske de senaste tre åren eller nått som vi har blivit mer kompisar än syskon, vilket är kul!
När jag var i USA var det syrran jag saknade mest av alla. Förutom mina närmsta tjejkompisar. Att se henne på flygplatsen i Los Angeles var helt sjukt. Jag har aldrig blivit så glad förr tror jag. Syrran är en person som man kan vara hur dryg som helst på och det är okej. Sånt gillar jag, eftersom jag är en dryg person. Ibland. Mest när jag är med henne dock. Men samtidigt så gör jag väl nästan vad som helst för henne. Kanske inte vardagliga saker, men egentligen, så finns det inget jag inte skulle göra. Det är ju syrran vi pratar om.

Jag tror inte att jag och sis är så lika faktiskt. Utseendemässigt syns det knappt att vi är släkt. Olika hårfärg, ansiktsform, kroppsform, längd, ögonfärg, ja verkligen allt är olika. Jag tror inte att vi har samma temperament. Jag har kort stubin och blir lätt arg och verbal. Hon är seg och tyst som en mussla. Det krävs mycket innan hon blir arg. Jag må vara ganska tyst och blyg i många lägen, men hon är värre. Dock så är vi båda väldigt snälla och vänner är något vi håller nära. Likaså varadra. Vi pratar om i stort sett allt och ofta kan jag knappt bärga mig innan jag får berätta saker för henne. Hon hinner oftast inte fråga vad jag har gjort eller sagt innan jag spottar ur mig allt. Men hon lyssnar, jämt.

Jag gillar att avbryta syrran. Om hon pratar hoppar jag gärna in i stället, bara för att. Jag gillar att brotta ner henne. Och att kittla henne. Bara för att jag vet exakt hur jag ska göra för att få henne typ förlamad och börja be om nåd. Jag gillar att gå på stan med henne, att luncha, att kolla på film, att dryga och att göra ingenting. Plus att vi gillar att skriva i chatten på facebook, med varandra, från rummen som ligger vägg i vägg. Vi gillar nog varandra. Världens bästa systrar. Världens bästa syster!

Nyår

Jag har glömt bort att berätta om mitt nyår ju. Och dét måste varje storbloggare göra. Så here it is.

Jag skulle egentligen jobba dagen efter så jag var väldigt länge arg, trött och ledsen på att jag inte kunde hänga på mina fina ut till skogen och fira med dom. Skogen är Gårdskär och där bor Julia. Så jag försökte fixa ihop min egna fest här hemma med Fredrik och hans polers, och så Anna såklart. Men det sket sig ganska snabbt. Då fick jag höra att jag inte behövde börja jobba förän 12 dagen efter så jag blev superdupermegalycklig. Jag och Fredrik bestämde oss då för att dra oss mot skogen iallafall.
Lättare sagt än gjort. Inga bussar gick och busstaxi kändes inte riktigt så roligt. Plus att vi sov så länge så vi skulle inte hinna med den som gick iallafall. What to do tänkte vi. Jag ringde min far och fick till min stora glädje låna bilen och köra ut dit och sen köra hem morgonen efter. Yesyesyes! Freddie åkte hem och jag gick ner till pappa. Vid halv sju påbörjade vi resan och kom fram en timme senare. Jag körde sakta och lugnt, kände inte riktigt för att hamna i diket sådär på nyårskvällen. När vi kom fram blev dte till att korka upp vinet och sen göra sig en pizza. Det var fullt hus hos Julia och det var riktigt roligt. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Supergott. Sen gick Wii varmt hela kvällen samtidigt som alkoholhaltiga drycker flödade i alla hörn och kanter. Vid tolvslaget tog vi oss ut i snökaoset och pussades och kramades. Sen snabbt in och fortsätta med festandet. Jag tackade för mig vid två men de flesta andra körde längre. På en madrass på golvet, inträngd mellan en garderob och en säng fick vi sova. Ont i ryggen dagen efter? JA!
Sen var det ju bara att ta sig upp och ut och köra igen vid 10.30 dagen efter. Inte plogat nånstans så dte tog sin lilla tid. Men det var det värt. Jag hade det frunktansvärt roligt kvällen innan och för det skulle jag lätt ha kört dubbla sträckan. Tack Julia!

Den försvunna diamanten

Kommer ni ihåg det spelet? Den försvunna diamanten. Som man spelade på typ lekis eller så. Det är ju faktiskt fruktansvärt roligt. Jag kommer ihåg det så väl. Hitta diamanten först och skynda tillbaka hela vägen upp. Akta dig för skurkarna. Och ja, ni fattar, massor med minnen.
När jag kom hem till Fredrik i typ förrgår bestämde vi oss för att vi skulle spela spel. The Old School way (på det gamla sättet). Så vi gick och letade bland gömmorna. Vi (eller jag tror det var jag) bestämde att vi skulle spela just precis Den försvunna diamanten. Hur kan man motstå när det liksom finns där mitt framför ögonen?! Så då spelade vi, länge. 6 omgångar. Jag vann första och femte. Bara. Resten vann Fredrik. Men jag tycker att det är den första omgången som räknas så jag vann nog. Eller? Roligt var dte iallafall. Den försvunna diamanten. Spela det!

AnnaPanna

Jag hann med att diska berget med disk och laga supergod lunch till mig själv. Det blev schnitzel och klyftpotatis. Tyckte att jag var värd det. Syster fick vakna av sig själv. Så otrevlig var hon. Sen började jag kolla på Fångarna på Fortet. Det måste ju vara ett av de mest underhållande programmen som finns. Eller iallafall som är så pass gammalt som det är. Det och Robinson, forever in my heart. Sen ringde Anna och hon kom förbi här ett tag. Vi har inte träffats på ett tag så dte var mycket vi var tvugna att prata om. Skönt att prata av sig ibland. Nu ska jag diska allt som blev när jag lagade mat och sen ska jag hoppa in i duschen. Ska säkert bort sen så lika bra att vara redo. Puss

Bloggen hamnade visst i andra hand

Senast jag bloggade var den 28 december. Förr brukade jag ju blogga mycket mera liksom. Satt här vid datorn och glodde jämt och ständigt. Men det gör jag inte nu längre. Ni får faktiskt ett inlägg nästan varje gång jag sätter igång den här manicken. Jag har en massa andra saker för mig istället. Eller egentligen inte. Egentligen gör jag samma sak jämt, eller umgås med samma sak varje dag. Men det har inte jag något emot så jag är glad. Jag tänkte uppdatera er lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna men först ska jag diska, laga mat och sen väcka syster. I precis den ordningen. God dag!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0