Ja jag vet, den skulle läggas upp igår men...

...eftersom mina bloggkunskaper än en gång har visat sig vara nästintill obefintliga så kommer den idag istället. Love it!!

Festival

Jag vill också åka på festival! Jag vill, jag vill, jag vill. Men dte kommer jag nog troligtvis aldrig göra, inte så länge jag fortfarande räknas som tonåring iallafall. För i sommar är jag borta och nästa sommar planerar ju att vara borta igen. Så när ska jag få tid till att gå på festival? När ska jag få tid till att uppleva stämningen? När ska jag få tid till att gå på festival? Enligt mig så är det något som man måste göra som ung. Men va fasen. Är det försent att gå på festival när man har fyllt 20? Hoppas inte det. För då ska jag garanterat dra iväg på vilken festival som helst.

Festival 2011 here I come!!

Äntligen

Det är nästan så att jag skäms när jag berättar för folk att jag aldrig, aldrig, har sett ett avsnitt av den omtalade serien Sex and the City. Jag har ingen aning om varför jag inte har gjort det, men det har väl helt enkelt inte blivit av. Men nu kan jag stolt säga att: "jag har sett filmen, och BRA var den". Helt sjukt bra. Så bra att  jag direkt när jag kom hem slängde mig över datorn för att snabbt se till så att hela serien snart var tillgänglig. Jag måste helt enkelt se den. Från första avsnittet till det allra sista.

Så du som inte har sett filmen, gå och se den nu! Helt klart värd 100 kronor, helt klart! Och det spelar ingen roll om du har sett serien eller inte. Jag lovar att du kommer bli helt salig. Det blev jag.

Beroende?

Ja, jag vet att man gjorde sådana här test när man var liten, men jag tycker fortfarande att det är kul och jag är beroende. Men det står jag för!



Har du sårat någon så den börjat gråta? Ja
Har nån sårat dig så du börjat gråta? Ja
Har du haft ett förhållande som varade över 10 månader? Ja
Har du haft ett förhållande som varade över ett år? Ja
Har du haft ett förhållande som varade över två år? Nej


ÄRLIGT SÅ HAR JAG;
Gjort något som jag lovat någon annan att inte göra? Ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja
Smygit ut utan lov? Ja
Ljugit om var jag är för mina föräldrar? Ja
En hemlighet som ingen vet? Ja
Fuskat i ett spel? Alla har väl fuskat i ett spel, eller?
Struntat i ett prov? Ja, men det är inget jag är stolt över...


UNDER DÅLIGA TIDER HAR JAG;
Druckit alkohol? Ja
Inte kunnat svälja piller? ...?
Tagit mediciner mot depession? Nej
Haft/fått anorexi och/eller bulimi? Nej
Sovit en hel dag utan att ha behövt det? Nej
Vaknat gråtande? Ja
Somnat gråtande? Ja


DÖDEN;
Är du rädd för att dö? Nej
Hatar du begravningar? Nej, egentligen inte. Jag tycker att de är fina.
Har du sett någon dö? Nej
Har någon nära till dig har försökt begå självmord? Nej
Har någon nära till dig begått självmord? Nej

EFARENHETER GENOM LIVET;
Har du tappat bort dig i din hemstad? Ja
Har du sett en fallande stjärna? OM jag har
Har du önskat då du sett en fallande stjärna? Såklart jag har
Har du varit på en offentlig plats i din pyjamas? Ja
Har du tryckt på alla knappar i en hiss? Nej
Har du sparkat en kille mellan benen? Nej
Har du varit i ett casino? Nej
Har du hoppat fallskärm från ett flygplan? Nej
Har du lekt sanning eller konsekvens? Ja
Har du druckit en hel liter mjölk på en timme? Nej
Har du krockat med en bil? Ja, med ett råddjur
Har du medverkat i en teater? Ja
Har du träffat någon från internet i det verkliga livet? Ja
Har du fångat en snöflinga på din tunga? Ja
Har du sett norrskenet? Nepp
Har du aprillat någon? Ja!
Har du åkt taxi? Jo
Har du ätit sushi? En gång och aldrig mer
Har du åkt snowboard? Ja en gång. I en liten kulle med mina kusiners hjälp... *Minnen*

00:17:29

Varför går man aldrig och lägger sig i tid när man har lov?

Arbetslöshet

Det här trodde jag aldrig att jag skulle säga, men, jag hatar att jag inte har nått sommarjobb. När alla mina kompisar jobbar eller är borta så sitter jag här. Utan varken jobb eller något att göra. Men trots denna känsla så gör jag inget åt min situation eftersom jag vet varför jag inte har något jobb. Jag ska ju snart bort. Kom hem för precis en vecka sedan idag och om en och en halv vecka så åker jag igen och blir borta resten av sommaren. OCh när jag åker så vet jag att mina kompisar kommer sitta hemma och tänka: "varför skaffade jag mig ett sommarjobb, jag vill j hellre bara åka bort och slappa, som Jossan". Så slutsatsen blir väl till sist att, en sommar utomlands är fy så mycket bättre än en sommar i en sketen lokal nånstans, trots pengarna..

Att åldern har nån sjuk form av betydelse

Varför har åldern betydelse? En sån jäkla betydelse? I alla fall för andra. Om man träffar en person som är bland de bästa människorna man någonsin har mött så tänker man faktiskt inte så mycket på åldern. Och med bäst menar jag då helt enkelt, roligast, snällast, sötast och allt sånt. Vad har åldern för betydelse då? Jo helt enkelt det att det tydligen inte är tillräckligt PK för att vara okej att umgås med människor som är yngre. Eller jo, det är visst okej att umgås med människor som är yngre, men hur mycket yngre? Ett år? Två år? Efter att själv ha hamnat i den här situationen så säger jag helt enkelt, skit i vad andra tycker och gör vad du själv vill. Ett av det problem som människor alltid har, är rädslan över vad andra ska tycka. Ja visst är jag också rädd för det, men jag är helt enkelt beredd att ta den smällen. Jag vet att om andra människor skulle lära känna den personen  som ja har haft turen att lära känna, så skulle de inte tänka på åldern. Och det vet jag på riktigt att det är så. För en gångs skull så gör jag något bara för min egen skull. OCh jag skiter i vad alla andra tycker. För det är det här jag vill. Och det är det här jag ska göra. Tyck vad du vill, jag skiter i vad ni tycker. Tyck att jag är en omogen jävel, tyck att jag är konstig, tyck att jag är dum eller tyck att jag är "vadduvill". För jag vet att många skulle göra exakt som jag.

Age doesn't matter at all, love is all that counts!

Ny blogg!

Tänkte att jag startar en ny blogg istället när min hemliga identitet blev avslöjad. Men läs och njut!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0