Det var fint sagt

Att jag skulle skärpa mig med bloggen gick väk sådär. Men jag orkar inte. Jag vet inte vad jag ska skriva eftersom jag knappt gör något på dagarna. Så det får vara som de alltid har varit. Lite då och då.

Men, något som har hänt är dock att jag har skaffat KÖRKORT!! Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Ska hämta ut det imorgon! Iiiihhhh!

Nu får jag väl ta och börja blogga på riktigt

Den här bloggen har från starten varit mer död än levande. Men sen jag vann tävlingen på Blondinbellas blogg och fick en länk hit så får jag väl ta och börja blogga som man ska göra. Jag kommer inte sitta här flera gånger om dagen, men lite fler inlägg ska det väl förhoppningsvis bli. Jag vill inte lova något, men det låter bra att säga det...

Jag tänkte ta och skriva lite om Båstad och bion och det där, men just nu har jag faktiskt inte tid. (Vilken bra början det blir.) Men imorgon har jag nämligen både teoriprov och uppkörning så jag ska plugga plugga plugga.

Fortsättning följer...

En liten tävling sådär bara

Jag var med i en tävling där man kunde vinna biljetter till premiären av nya Harry Potter filmen. Såklart var jag med. Jag skrev en fin liten motivering som både mamma och syrran tyckte var töntig. Men jag skickade in den och idag fick jag svar. JAG VANN!!! Till detta hör det att tävlingen var på Blondinbellas blogg, det var fem personer som vann och det var garanterat några hundra som var med i tävlingen (vild chansning från min sida men troligtvis sann). MEN, skådespelarna ska komma på premiären! Shit asså!!! Men, igen, det finns en hake. Jag är i Båstad hela den veckan och blir då tvungen att ta tåg hem. Ett tåg som kostar högt/långt över mina tillgångar. Men jag måste ju åka. Får helt enkelt försöka lösa det på något sätt. Hallå biopremiär med tillhörande efterfest tillsammans med skådespelarna! Finns det ens ett nej? Nej det gör det inte!


Det blir väl bara jag och dom här kanske. Inte så jobbigt.

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0