Studentens baksida

Shit vad jag är sämst på att blogga asså. Helt sjukt. Men jag har så jäkla mycket att göra nu. Betygen sätts på torsdag nästa vecka och jag har jättemycket att göra innan dess. Så vi hörs när det är över. Kramen

Om ungefär 17.5 timmar ska jag på bal

Min balklänning blev klar typ just nu.

Lugn och fin för en gångs skull

Sitter här i teatersminket efter ett överförväntat lyckat genrep. Det blir bra imorron! Nu ska jag skriva loggbok till mitt pa. Plugg igen då. Men imorron är det årets bästa dag. Soaré!!

Oj, hade visst lite nyheter också

Jag är förresten klar med mitt tal. Och jag tränade låtarna idag. Det gick hur bra som helst. Jag kommer rocka hela Gefle Teater. Eller ja, man kan ju få drömma iallafall... Sitter och pluggar nu. Arener... Ja ni hör hur roligt det låter. Dock klar snart. Imorron är det en ny mördardag så jag måste sova länge. Bandet flyttar in på teatern och vi ska träna kupletter tills vi storknar och rösten dör. Efter föreställningen på lördag kommer jag inte ha någon röst kvar. Jag skriker och sjunger enbart. Lite småjobbigt men åhh så kul jag har! Ilska är mitt favorithumör!

Jag vet att dom bara har tre låtar på youtube och att jag redan har visat en, men jag måste lägga upp en till!!

Maratondansen

Är precis hemkommen från teatertvåornas föreställning. Den var bra! Kajsis var assnygg! Hallelujah på den!

Varmt

Jag har 26.7 grader i mitt rum. Kommer aldrig kunna somna...

23:52

Nu har jag suttit här och skrivit min engelskapresentation. Känns ganska bra faktiskt. Blev klar innan tolvslaget! Har hunnit med en massa planering inför soarén också. Nu kan inget gå fel tycker jag. Ska bara fixa talet och sen är jag fit for fight...

Min balklänning kommer bli såååå fin! Det firar vi med en bra låt.

Så här märker du att du har mycket att tänka på

Idag ska jag och mami åka och fixa lite med mönstret till min balklänning. Ja mamma ska sy min klänning men vi kanske ska göra om mönstret lite. Ska därför bege oss till mammas kompis E som är superduperbra på sånt. (Mamma är bäst men E är yttepyttelite bättre!) Jag hoppade därför in i duschen för att fräscha till sig lite ni vet. Iallafall. Jag hoppar ur duschen och sätter mig här för att plugga vidare. Vad kommer jag på då? Jo juste, jag har inte sköljt ur schampoot ur håret. Vem glömmer en sån sak? Kanke borde ta det som en första varning att jag är på väg att bränna ut mig eller nått. Jag har iallafall hur mycket som helst att tänka på just nu. Måste vara det...

Ps. Schampoot är ursköljt!

Nu går jag och lägger mig, god natt


Så här trött är man efter att ha suttit i en buss lite mer än 30 timmar...

Min favoritdag

Idag är jag ledig. Vore skönt att ha en sån där slappardag bara. Men nej. Ska köra hårt nu med lite allt möjligt. Först är det mer tvätt. Känns som om jag bara tvättar, städar och pluggar. Kul. Nej men så är det inte. Igår hade jag en mysig dag. Hade inga lektioner. Men först var jag på ett möte angående en studentaktiviteter som vi håller på att fixa. Sen åkte jag ner till skolan och sålde lite biljetter och fixade lite. Hem en snabbis för att ringa och boka limousine och håruppsättning. Sprang till bussen och åkte ner på staden igen för att fika med brudarna. Sen åkte jag hem till min kusin och kollade in hennes lägenhet för första gången. Mysigt! Var där i typ 45 minuter, sen så åkte vi tillbaka till stan för lite andra aktiviteter. Innan jag åkte hem besökte jag N på jobbet. Kom hem, satt vid datorn, fixade lite studentsaker och sen somnade jag som en stock. Det är så jag vill at mina dagar ska vara. Fulla med en massa roliga saker. Bara en månad kvar tills det kan bli så! Peppa på studenten nu då!

Lite vardag bara

Idag är jag huslig som tusan. Har precis slitit vid spisen för att göra fiskbullar och makaroner till mig och lilsis. Sen nu ska jag tvätta och städa rummet samtidigt som jag pluggar. Idag är det kemi för fulla muggar, kanske lite engelska, vi får se. Sen ska jag lägga mig tidigt också tänkte jag. Sov som en stock inatt. Min säng var så grymt skön. Ville inte kliva upp.
Imorron så har jag ett möte klockan 12. Jag känner mig så viktig när jag går på möten. Och det gör jag ganska ofta nuförtiden. Var på ett igår på café absinth (stavning?).
Nej nu måste jag sätta igång. Pussen på er då!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0