Jag lever, nästan

Ja.. jag vet att jag borde skriva ett sjuukt långt inlägg om hur jag har haft det och så, men nej. Det kommer kanske senare. Om jag orkar. Om jag har lust. Om jag vill. Om jag kan.
För övrigt kan jag upplysa om att jag drar till Frankrike på fredag natt...
Klart slut!

Tillbaka

I'm back in town...

Tre veckors uppehåll?

Väskan är packad och magen har vänt sig upp och ner 3000 gånger. Det är nu det är dags. Dagen jag har väntat på i snart ett halvår! (?) Senare idag drar jag till Italien i tre veckor för att jobba. Helt sjukt kul ska det bli, men jag är just nu bara sjuuuukt nervös. Känns som att jag har packat helt fel saker och att allt bara kommer gå åt pipsvängen. Men nej, så ska man faktiskt inte tänka! Men tänk om... :S
Just nu vet jag inte om jag kommer kunna få tillgång till en dator på tre veckor, men om jag får det så ska jag lämna ett litet inlägg, annars så får ni vänta tills jag kommer hem.

Men nu ska jag sova, Eller rättare sagt, försöka sova. Inte för att jag tror att det kommer gå så bra, menmen. Nått måste man ju göra. Men vi hörs om 3 veckor (kanske då). Så ni får ha det bra här hemma i "soliga" Sverige och tänk på mig som kommer stå i ett stall och mocka skit i tre veckor. Helt underbart ska det bli! Jag lovar att hälsa de slovenska hästarna från er ;)

Dagen efter

I tre timmar har jag nu suttit och kollat på det kaoset som blev här hemma efter gårdagens lilla middag. Det är saker överallt. Mat utomhus och på mitt rum. Servetter, flaskor och ännu mer mat. Önskar att jag kunde ta en bild men jag orkar inte. Jag är så slapp idag och det är inte bra. Idag, dagen innan jag åker till Italien i tre veckor, borde jag ju vara aspigg och bara fixafixafixa. Men nej, jag orkar inte..

Dagens I-lands problem

20 kilo bagage och 8 kilo handbagage. Det borde räcka, men nej, det gör det inte. När man väl har packat ner allt man behöver, då kan man ju inte ta bort nånting. Så vad gör man när man har nått maxvikten men fortfarande inte har packat allt som ska med?

En social tjej som gillar att dansa?

118100 har en tjänst som man kan skicka olika frågor till. Min kompis N sa åt mig att skicka en fråga, "Vem är Josefine Elisabeth Glad?". Sagt och gjort. Efter några minuter fick jag svar... "Josefine Elisabeth Glad, 17 år, från Gävle är en aktiv och social tjej." Än så länge var svaret helt okej. Svaret fortsätter: "Vi tror att hon gillar att sporta och dansa." What? Hahaha.. "sporta och dansa"? Sen när dansar jag? Sen när dansar jag någonsin? Aldrig, inte i nåt tillstånd överhuvudtaget. Och sport? Visst sport är kul. När andra utövar den. Inte jag! Jag är näst intill helt värdelös när det kommer till sport. Och slutet: "Dessutom är hon ofta munter." Okej det stämmer. Men det skrev dom bara för att jag heter Glad i efternamn. Punkt slut ;) Men kul var det.

MIn kusin skickade samma sak. Fast med sitt namn. Det här svaret fick hon: ".... ....... ....... är en 17 årig ung tjej ifrån Gävle. Vi tror att hon har en kompis som heter Josefine och som hon brukar umgås med. Vi tror att dom träffas och umgås ofta." Hahaha... Så sant så sant...

Det finns en negativ sak med den här tjänsten. Det kostar 12 kronor per sms. Och jag har skickat tre idag...

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0