I'll be back

Jag antar att jag har en bloggpaus som alla andra kända bloggare. Jag återkommer när jag inte känner mig fruktansvärt stressad över allt. Puss

Busy as a Bee!

Det går som ni ser lite segt med bloggen. Jag pluggar mest nu förtiden. Och träffar folk. Idag ska jag träffa Anna, Moa och Fredrik. Det är mycket nu.

...

Det blev mer plugg än vad det var tänkt, men nu får dte vara nog för idag. Jag åker till Fredrik istället.

Please come back soon

Jga plockar fram fysikboken i ett par timmar.

Trött tjej_90

Det här är det enda inlägg ni får idag. Har kört en tio-timmars på jobbet och har varvat ner ett tag här nu. Nu ska fysikböckerna fram i en timme och sen ska jag kolla på Melodifestivalen. Imorgon kör vi järnet igen på jobbet och sen ska jag vila hela måndagen. Fy fan vad skönt! Hoppas att alla har en bra kväll. Puss

God natt

Idag är en sån där kväll när all trötthet bara kommer ikapp mig. Jag sitter upp men blundar nog mer än jag tittar och hör nog mer än jag pratar. Och inte får man sova ut förän på måndag, imorgon är det bara till att kliva upp vid 5.30. Vissa dagar känns jobbigare än andra. Men nu orkar jag inte mer, inser att min korta lilla text här förmodligen är ganska virrig. Jag säger tack och hej och lägger mig och somnar till en film. Redan nu.

Burgers

Idag gör vi egna hamburgare till middag. Med tusen tillbehör!

I Miss London

Stuff I Want / Accessories

Konsten att somna om

Vaknade självmant och superpigg efter 8 timmars sömn. Samma sak hände mig både måndag och tisdag, konstig då jag är en sån person som i vanliga fall bara behöver vända mig om och somna om. Oberoende vilken tid på dygnet det är. Nu tänkte jag städa upp lite på rummet, duscha och sen ta fram fysikböckerna och sitta några timmar. Det är dags nu tycker jag. Tidsinställer några inlägg såhär på dagen så ni slipper höra om mitt fysiktjat. Have fun!

Första Femman

Bloggen lever fortfarande men jag har en liten paus. Imorgon blir det nog lite mer bloggande. Nu är det slut på slappandet.
Längtar tills nästa vecka för då kommer mina flickor hem och första femman kommer bli komplett. Det var i januari senast. Lite småjobbigt tycker jag, när man liksom vill ha dom här hela tiden. Ta en fika och snacka skit och sen bara lalla runt på stan. Men man får ta vara på de tillfällen som kommer, de betyder mycket. Mina fina vänner!

Tummen upp för Uppsala och helgjobb

Det blev inget bloggande igår som ni märkte. Hämtade upp Fredrik påvägen hem så vi fick hänga lite i helgen iallafall. Mamma förljde inte med igår, hon vaknade upp med världens illamående så hon stannad hemma och kurerade sig. Jag och syster hoppade däremot in i bilen och styrde mot Uppis. Efter en del felkörningar kom vi tillslut fram till centrum och shoppingen kunde börja. Efter åtta timmar var vi lagom trötta och åkte hemmåt med massor med kassar. Jag hade flest såklart. Hon med minst pengar handlar mest, som vanligt. Hade faktiskt tänkt visa upp vad jag köpte, men nu är det mörkt ute och jag har en dålig kamera, så jag gör det imorron eller på måndag istället. Men det är en hel del saker, det kan jag lova.

Idag var det bara till att kliva upp 05.30 och åka iväg till jobbet. Det är ett stort gäng som bor ute på Tofta just nu så dte är mycket att göra, även på lördag morgon. Jag har absolut inget emot att jobba helger, jag tjänar mer och set känns skönt att få lugna helger. Ser fram emot några veckor utan alkohol och festande faktiskt. Det enda jobbiga är väl de tidiga mornarna, jag hatar att gå upp tidigt! Mitt humör är inte det bästa vid den tiden på dygnet heller. Det finns det folk som vet...

Men som sagt, jag går lätt upp tidigt för att få jobba. Nu ska jag nog mysa ner mig i sängen och kolla på en film medans jag väntar på Freddie. Han är och firar en kompis som fyller 21 så han kommer nog sent. Men jag väntar, börjar inte förän 9.00 imorron. Sovmorgon!

Stuff I Want / Bottoms


Tänk alla dessa till ett par brunabrända ben. Lovely!

Jag tänker blinga mina egna shorts

Cupcakes

Uppsala here we come

I skrivande stund är vi påväg till Uppsala. Vi ska ha en mysig dag och vi får se när vi kommer hem. Som ni förstår så blir det inte så mycket bloggande idag om vad som händer och sker, men däremot så har jag tidsinställt några inlägg om lite annat smått och gott. Det här är faktiskt också tidsinställt, jag vet hur man gör!

Ikväll får ni en rapport. Puss

Your life

Tacos, film och jobb

Det blev inget kladdkakebakande. Nej vi åkte till Konsum och handlade mat istället. Sen lagade vi mat tillsammans. Ja alltså jag och sis, Fredrik satt mest ner. Vi gjorde tacos förresten. nu sitter vi här och kollar på film. Ska nog kolla lite på Big Brother efter det här men sen tänkte jag lägga mig i tid. (Eller inte...) Jag vill ju faktiskt vara pigg och kry imorron.

Fick förresten ett trevligt samtal för några timmar sedan. Det ser ut som att jag får tillbaka min helgtjänst ute på Engeltofta. Alltid nått. Men jag ska försöka hitta nått mer så jag får jobba i veckorna också. Då skulle jag bli mer än nöjd.

Due Date

Kom på att jag skrev "It's only uphill from here!". Den repliken är ju faktiskt inte från filmen vi såg igår utan från en film som heter Due Date. Zach är med i den också. Sjukt rolig film från skaparna av The Hangover. Se den med!

Dippin' Dots

När jag var i USA käkade jag ofta en glass som heter Dippin' Dots. Det är små isglasskulor i olika smaker som man köper i en liten burk. Ungefär som Solero Shots om ni minns den glassen. Dippin' Dots däremot finns i ett 20-tal smaker och alla är nästan lika goda. Min favorit var Tutti Frutti för den är ju så färgglad. Och all glass som är färgglad är god!
Jag hade helt glömt bort glassen tills jag idag av en slump hittade en bild. Jag vill ha!!!!

Äntligen!

Efter åtskilliga försök har jag äntligen fått liv i pojken, det tog ett tag. Medans han har snarkat har jag hunnit med en massa saker. Jag har tvättat allt och vikit allt. Jag har hunnit diskat två gånger och städat ur kylskåpet. Jag har städat bort en massa papper och tidiningar och jag har borstat tänderna två gånger. Nu känner jag ett stort behov av att baka. Kanske ska göra en kladdkaka, bara för att det är så lätt. Vi får se hur det blir.

Imorgon sticker jag, mami och sis till Uppsala för att fylla på våra garderober lite. Det blir kul. (Även fast jag i stort sett inte har ett öre att spendera. Men det löser vi då.)

Everything happends for a reason, you said that!

Goder morgon (eller förmiddag eller eftermiddag eller vad det nu är). Jag vaknade för ett tag sedan och nu är tvättstugan i full gång. Ska ner strax och hänga de första maskinerna. Jag och syster har käkat en brakfrukost och jag var nyttig. Ett ägg och sen youghurt med musli. Jag som hatar musli, men jag satsar ju på beach 2012 så dte är lika bra att sätta igång. Ja jag sa beach 2012, känns som att riktigt långsiktiga mål är mer min melodi.

Igår kollade jag och bf på Dinner For Schmucks. Rikitgt rolig film och vi dog av skratt några gånger. Steve Carell är ett geni och likaså Zach Galifianakis. Vilken film som helst med nån av dom två i ensembeln är värd att se. Nu ska jag väcka Fredrik och sen får vi se vad som händer idag. "It's only uphill from here!"

Milen

Det blev en sväng på gymmet med syster. Hon körde ett benpass och jag satt mig på en spinningcykel och cyklade i 40 minuter. Hann med lite mer än milen. Det var rikitgt jobbigt faktiskt. Sen köpte vi med oss pasta från Nian hem och sen sprang jag över till Annas nya lägnehten och kollade på den. Jättefin! Och jag är superdupermega avundsjuk. Det är min högsta dröm just nu, att skaffa något eget. Det är nämligen dags känner jag. Det är väl bara jobbet som saknas...

Nu däremot ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Fredrik. Puss

God förmiddag

Inatt ville jag verkligen inte somna, så bara därför har jag sovit bort halva dagen idag. Tänker spendera nån timme med fysikböckerna nu och sen får vi se vad jag hittar på. Kanske tar en sväng till gymmet. Vi får se!

Stuff I Want / Bags

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0