BB

Jag flyter bort! Kommer inte ens ihåg att svenska sommrar kunde vara såhär varma. Och ändå har det väl bara legat på typ 25 idag. Tänk er juli?! OMG!! Tänkte iaf hoppa in i duschen nu och sen sticka hem till boyfriend. Tänker svalka mig i källaren där hela kvällen. Hoppas ni får en mysig kväll. För mig väntar chips och Big Brother. Obsessed! Pussen

Fresh gal

Gud så skönt, jag älskar att gå till frisören. Idag fick håret nya slingor och fräscha toppar. Sen fick även ögonbryn och ögonfransar lite form och färg. Sommarsnygg nu liksom! Ni får se sen för nu ska jag hoppa i min nya bikini och sätta mig på balkongen och invänta solen. Det är ju stekhett ute och jag har ingen gräsmatta att lägga mig på. Bummer! Nej solen brukar komma runt två så det är väl dags nu snart. Äntligen sommar!

Utväxt

Nu drar jag iväg för att få nån ordning på min fruktansvärta utväxt. Barret ska fixas!

Nattinatti

Nu är det dags för mig att säga tack och hej. Försöker febrilt få tag i en kär vän, men hon verkar ha gått upp i rök. Imorron ska jag dock ta tag i nått jag bahövde göra för längesen. Sen ska mamma firas och ja gud vette allt. Blir nog en bra dag Pusshej!

Balsamspray

Guds bästa gåva till oss med långt hår (ja jag ingår i den gruppen numera!!!!) och massor av tovor är lätt balsamspray. Hade det jämt när jag var liten då jag var hemskt håröm (heter det så?), men sen så liksom försvann den ur badrumsskåpet. Nu har den hittat tillbaka och det är min käraste ägodel. Nästan. Kanske inte riktigt, men ni fattar. Jag avgudar den. Fast jag har ju barnsprayen såklart. Varför byta nått som har funkat i hundra år?!

Äntligen

Som jag trodde så sov jag så länge så det bara var att klä på sig och sticka till jobbet. Hade en lugn dag så jag gick mest runt och gjorde det lilla jag skulle göra. Sen slappade jag, säg inget till chefen! Vid tre-tiden hämtade mamma upp mig och vi åkte till stan. När jag kände mig färdig med mamma dumpade jag henne och plockade upp syster istället. Nej då, men mami fyllde ju tant igår, alltså 44, så vi behövde en present. Mamma, den är grym! Du kommer bli skitglad. Imorron ska vi fira henne, så då får ni andra se vad hon fick.

Nu på kvällskvisten har jag hunnit med att sova lite. Jag har tröttont i benen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har ni det också? Alltså det gör liksom ont inne i benen. Spelar ingen roll om jag sitter, ligger eller står. Smärtan är olidlig. Konstig?

Ska närda lite här nu nån timme. Så ni får fler inlägg :)

Plutmun

Har för övrigt killerblåsor i munnen så jag kan inte le riktigt. Knappt prata och definitivt inte smörja på läppsyl (vilket är värst).

Nattsudd

Det blev bio idag istället. Hängde på grapparna på nya Pirates i 3D. Älskar brillsen man får. So sexi. Viktigast är dock att allt klär en skönhet, så de klädde mig. Sitter här i en pyjamas och kollar på The Hills. Ska springa och borsta tänderna nu för imorron ska jag upp och jobba. Trodde först att jag började 06.45, men fick höra idag att det är 08.45. Snacka om skön överrasking!

Menmen, ska träffa mamma efter jobbet imorron, får se vad vi hittar på. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en bra dag imorron. Om jag inte är för trött slänger jag in nått inlägg imorron innan jag sticker. Men ja, man vet aldrig. Toodles!

På repeat

My Freak

Dödstråkigt

Hej bloggen, så sjukt tråkigt väder ute. Det är varmt, när dte inte blåser. Men det blåser som om det vore Catrina II. Segt. Är i full fart med att packa väskan och försöker göra planer för ikväll. Jag vill se nya Pirates. Får se om det blir av. Annars stannar jag hemma och låser in mig. Maten kallar!

Queen of Clean?


Vart är King of Clean då?

Cutie


Hittade den här bilden när jag tömde kameran. Naw söt jag är då :)

Det är nu det gäller

Bära eller brista, Mvg eller vg. Det är frågan. Måste i stort sett spika provet idag för att ha en chans på mvg, någat jag tvivlar på att jag klarar. Men jag ska försöka, jag har ju iallafall mitt vg som jag är mer än stolt över. Ska springa till bussen. Wish me luck!

Circuspics

Här kommer de utlovade, om än dåliga bilderna, från fredagens cirkusbesök.

Visst är det härligt med stolpen som är mitt för allting på alla bilder. Underbart!

Helt slut för fan

Jag ligger helt utslagen i sängen och kollar på The Hills. Ja jag sa The Hills. Kollar om hela serien från början. Älskar serier med korta avsnitt. Best ever!!
För övrigt så har jag haft en bra dag med jobb, plugg och Freddie. Vi åkte och käkade efter jobbet och sen knallade vi runt lite på stan. Boyfriend shoppade som vanligt ;)
Jag vet att jag lovade bilder. Men kameran har dött så de kommer imorron. I pinkypromise.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Mina nymålade naglar ska få sällskap av lite inpackat hår och ansiktsmask. Time to freshn up. Toodles!

Cirkiluran

Det blev inte så många inlägg idag. Efter några timmars pluggande började jag må illa och hängde över toasittsen ett tag innan jag la mig och sov i några timmar. När jag vaknade kände jag mig bättre och tur var väl det. För ikväll har vi varit på cirkus.
Jag, syster och Fredrik tog med oss farfar och gick nerför backen här där vi bor. Frågade farfar när vi senast var på cirkus. Tio år sedan sa jag, men han trodde att det var ännu längre sedan. Det spelar egentligen ingen roll när det var, för idag var vi där igen. Det var superroligt och det kändes verkligen som att tiden spolades tillbaka tills när man var liten. Jag skrattade åt clownerna, tyckte hundarna var supersöta och höll andan när akrobaterna snurrade runt i luften. Såklart köpte vi sockervadd och läsk. Höll oss ifrån ballonger och "coola" neonlysande leksaker, trots att en liten del av mig ville ha en sån också. Man fick ju alltid sånna förr.

Jag lyckades ta några bilder. Kvalitén vet jag väl inte riktigt hur den blev, men ni får nog se några. Jag visar dom imorron. Nu ska jag mysa med Freddie innan det är dags att sussa tidigt. Jobb imorron bitti 07.00. Härligt!

Pluggmorgon

God morgon, eller god middag. Vet inte riktigt vad det är. Klockan är snart ett, enligt mig är det förmiddag, men enligt typ alla andra är det eftermiddag. Helt fel.
Aja, klev upp tidigt imorse och satte mig och pluggade. Vid 10 sprang jag över till farfar och skjutsade runt honom på lite ärenden. Nu sitter jag här igen. Har tänkt gå igenom tre kapitel idag så har jag fem kvar sen till helgen. Ska ju jobba då också. Stress, stress, stress.

Idag är dock en rolig dag. Ska iväg på nått skoj sen, som jag inte gjort på säkert tio år, så det ska bli grymt. Ni får veta mer sen. Nu, fysiken!

Prestationsångest

Hur får man bort prestationsångesten? Min hindrar mig från att koncentrera mig. Och det är samma visa varje gång. Om man inte lider av det vet man inte hur det känns. Lyllos er!

Jag tror jag ska börja blogga igen

Jag har fått mer ordning på det mesta och nästan varje dag dyker det upp saker som jag vill berätta om. Anledningen till att jag slutade blogga var dels för att jag inte har gjort så mycket annat än att plugga och umgås med vänner. Sen så har såklart tankar om framtiden och vad som ska hända i höst surrat runt i huvudet. Vart ska jag? Vad vill jag? Vad bör jag göra? Ja det har varit ganska mycket. Nu har jag dock bestämt mig för att fortsätta mitt fysikpluggande med Fysik B till hösten. Jobbet tänker jag ha kvar över sommaren, men om inte mina arbetstimmar utökas till hösten söker jag nått nytt tills dess. Högskolestudierna lockar mer och mer och just nu är det två program jag väljer mellan. Det är långt kvar tills jag ska söka, men jag har alltid sån grym beslutsångest, så det här ska övervägas noga.

Förövrigt så är livet bra. Hatar folk som ska blogga om att dom är så fruktansvärt kära, så det tänker jag inte berätta nått om. Det går bra nu, så mycket säger jag haha. Tänker dock slänga in en låt sen, bara för att jag är så kär ;)

Nej vet ni vad jag ska göra nu. Ska gräva ner mig i fysikboken igen. Mvg är inom räckhåll så jag ska göra kursprovet på måndag. Ska fasen sätta det!

Stay tuned!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0