Helt jävla slut

Efter fyra timmars sömn och en fullspäckad dag på jobbet är jag helt slut. Fötterna gör ont, huvudet är tom och jag är helt handlingsförlamad. Ska slänga ihop väskan och så kommer mamma och hämtar mig. Bloggar mer då!

Jag kan inte sova!

Om fem och en halv timme ska jag åka till jobbet och jag är inte trött på en fläck. Hatar sånna här kvällar/nätter!

Next drink is on me

Fjärde drinken är uppdrucken och vi går vidare till nästa. Anna och Lisette sitter och pratar om Ica Maxi och Citygross och jag kollar på. Inte det roligaste man kan göra en lördagskväll. Tänker blanda mig en ny drink och sen ska vi dra oss mot staden. Ikväll besöker vi Slick. Det är nog det roligaste man kan göra en lördagkväll!

Kvällens citat

"Jag går upp i vikt bara av att kolla på en macka!"

Gaga

Nu drar vi på partylistan på Spotify. Gagas nya är såklart med!

Korgen avslöjar allt

Nu har jag landat hemma hos mamma. Det är här vi ska förfesta och blanda alla våra drinkkväll. För ikväll blir det drinkar så det ryker om det. Vi åkte upp till Maxi och timade in när Anna slutade så vi kunde handla med henne. Våran korg avslöjade ganska tydligt vad vi skulle göra. Bara massa olika juiceer och bär, läsk och chips. Kommer bli grymt. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen tar dte väl som vabligt resten av kvällen att bestäma vad jag ska ha på mig. Jag har inga kläder!!

The Apple Tree

Lördag med Kusin

Goddag alla glada. Trots världens senaste kväll har jag redan varit uppe i någon timme. Ska strax hoppa in i duschen och sen sticka ner på staden för att möta upp Kusin Vitamin. Äntligen!! Senast vi sågs var runt jul, och det är för lång tid. Innan jag åkte till USA träffades vi jämt, jämt, jämt. Så nu ska det bli en heldag. Vad ska ni hitta på idag?

Våran bästa bild!

Stuff I Want / Shoes

The I Love You-Apple

Tänkte att jag ska kriga mot min förkylning och äta ett äpple. För det innehåller väl sånna vitaminer som är bra mot sjukdomar? Fast, även om det inte gör det så är det gott med äpple. Men det är ju nyttigt kom jag på, så jag dricker ett glas oboy också.

Äpplet ser ut såhär. Gulligt va. Jag fick det av Freddie.

Cirkelfys

Jag har ju som ni vet börjat träna ganska så mycket mer än vad jag gjorde förr. Jag och syster gymmar ungefär fyra gånger i veckan. Hon är lite bättre än mig på att hålla det där, men jag tycker att jag är duktig. Jag är ju faktiskt en soffpotatis av femte graden. Förra veckan följde jag med Martina, Fredriks lillasyster, på cirkelfys. En pass med bara styrkeövingar. Alla sa att jag skulle dö när jag var klar. Dog jag? Svar ja. Det tog mig ungefär fem dagar att få bort all träningsvärk i benen. Fem dagar!! Men det var det värt, för det var faktiskt roligt. Att ta sig upp och speciellt nerför trappor har varit riktigt jobbigt. Men när det är jobbigt, det är då det känns att man har tränat, och det vill man ju känna. Så på måndag, så ska jag dit igen. Så jag förväntar mig inte att kunna gå på tisdag. Kommer bli kul. Speciellt för Fredrik som kommer få ta hand om mig. Hihihihi!

Stackars mig!

Jag är sjuuuuuuuuk! Sitter här och hostar, nyser och snorar, och som pricken över i har jag en bultande huvudvärk. Det började i onsdagskväll när jag kom hem till Freddie, sen har det bara fortsatt. En bra sak är dock att Fredrik säkert också är sjuk snart. Så jag har nån att vara sjuk med :D
De senaste dagarna har jag spenderat pluggandes, tränandes och kollandes på film. Sköna dagar. Och nu är det lov. Tänkte plugga igenom allt det vi har gått igenom på sistonde då det är ganska svårt, så jag är riktigt med igen när skolan börjar igen. Måste erkänna att dte känns lite smålustigt att ha sportlov när man pluggar på Komvux. Det är skönt, men jag läser en kurs och är knappt i skolan iallafall, så det är inte precis jobbigt.

I helgen ska jag hänga med kusin vitamin är det tänkt. Imorgon åker vi först in och lunchar och kollar in det nya shoppingutbudet. (Inte för att jag ska köpa nått, plånboken gapar tom som vanligt.) Sen åker vi hem och gör oss klara för en night out with the girls. Det blir jag, Lisette och Anna. Vi ska dricka drinkar, prata skit och dansa fötterna av oss. Kommer bli grymt roligt!

Ikväll däremot ska jag och ett paket näsdukar kolla på serier. Först veckans avsnitt av Grey's Anatomy och sen lite Glee. Jag började från början tidigare i veckan. Men jag är nog snart ikapp, dom sänder ju bara andra säsongen just nu.

Vi hörs senare!

Sötaste låten just nu

Just nu

Bad blogger

Väldigt dåligt av mig att säga att jag ska återkomma och så gör jag inte det. Jag blev kvar hos boyfriend och då är bloggen prio numero 2. Inte viktig asså. Jag har sakta men säkert insett att jag aldrig kommer bli nån storbloggare. Damn! Trodde verkligen att jag hade min framtid säkrad. Haha! Nej, men imorron har jag ingen lektion så då ska jag nog få till lite bloggande. Dock så ska jag fotomodella åt syster och sen barnvakta åt lille August. Saknar honom så ska bli kul att få busa lite. Nu ska jag dock kolla på Gossip Girl och sen sova. Vi hörs imorron! Puss

Återkommer imorron

Jag har massor av inlägg som bara väntar på att få skrivas ner och publiceras, men tiden finns inte riktigt. Jag har knappt varit hemma och när jag har varit det så har jag haft annat för mig. Idag ska jag iväg, först med mami och sis och sen med Runa. Men imorron ska jag ta mig tiden och sätta mig här och slänga iväg en massa inlägg. Hold on!

Bussen till bilen

Mamma hade försovit sig imorse och tog bilen. Nu får vi ta buss till hennes jobb och hämta bilen där. Segt!

God morgon

God morgon gott folk. Jag har varit vaken in snart två timmar och sitter här i min pyjamas från America's Next topmodel. Skönt! Ringde och väckte boyfriend men jag tror inte jag lyckades, han somnade nog om. Han vaknar bara om jag är där och knuffar honom ur sängen. Snäll flickvän!
Dagens planer är fina. Jag och syster, som har studiedag, har fått tillgång till bilen så vi ska hoppa in i den och se vart den tar oss. Kan bara bli bra. Ikväll ska jag och Fredriks syster, Martina, gå på ett Cirkelfyspass. Jag kommer troligtvis krypa därifrån. Iallafall om jag ska tro alla andra. Det är en riktigt peppande omgivning man har, tack för det.
Nej nu ska jag klä på mig, göra frukost och väcka syster. Vi hörs senare!

GG

Dusch sen Gossip Girl.

Sociala klubben

Jag, mamma och syster är fruktansvärt sociala idag. Vi sitter i köket, vid vårat minimala bord, käkar mackor och dricker te, framför en varsin dator. Så umgås vi. Hur gör ni? :P

It's over

Frågan på allas läppar ju nu: Hur gick provet?! Ja vad ska jag svara på det. Att det kändes väldigt bra i början men ju svårare frågor det blev desto klurigare blev det. Konstigt va? Det var som vid alla andra prov, man har absolut ingen aning om hur det gick egentligen. Nu är det bara till att vänta på resultatet.

Jag vet att jag bloggade dåligt igår. Men det var ju Alla Hjärtansdag och det firade jag såklart. Med sötaste!

Sömnproblem

03.56 kollade jag på klockan inatt, sen var jag vaken ett tag till innan jag somnade. Jag kan inte sova nuförtiden! Likadant i förrgår. Då satt jag uppe till 03.30 och kollade på film. Jag blir inte trött, jag som brukade däcka vid midnatt annars. It's wierd.
Släpade mig upp vid 10.30 idag. Hade tänkt gå upp nån timme tidigare och göra äggröra och bacon till frukost till mig och syster, men dte blev ju som det blev. Nu har jag istället ett par timmar på mig att gå igenom allt inför provet som är idag. (Om någon skulle ha missat det.) Wish me luck!

Fick förövrigt ett gulligt lycka-till-sms av Annis, och söta Sara önskade lycka till hon med. Fina vänner!

Nu räcker det

Nu ger jag upp, och kollar på Grey's Anatomy istället. Vi hörs imorron!

Skönsång?

Pluggandet går sådär. Jag sitter mest och sjunger. Undra om jag stör dom som kollar på film i rummet bredvid?

Jag har en fuldag idag så ni får bara en bild på min grymma tröjja. Very Nice! Köpt i Kina såklart.

L.O.V.E.

Armband

Bra start på dagen

Har spenderat hela förmiddagen framför tvn med syster. Ska kolla klart på filmen och sen är det pluggpluggplugg, provet är imorron. Dock så är det ju vid 14.30 så jag hinner kolla igenom allt en gång imorron också. Ni får ha en superbra dag så hörs vi ikväll.

Sooo pretty!

Sötast ever?!

Lördagkväll

Sitter med en skål chips och kollar på The Proposal. Jag har redan avverkat Melodifestivalen och Easy A. Det perfekta sättet att tillbringa en lördagkväll när alla andra är ute och kör, tycker ni inte? Måste dock erkänna att jag för några timmar sedan blev väldigt sugen på att hänga med Freddie och hans kompisar ut. Sjukt sugen. Men nej, måste vara frisk och kry så jag kan plugga hela dagen imorron, sista rycket innan måndag.

På måndag är det förresten Alla Hjärtansdag. Bara så ni vet...

The story of our life

Jag ska plugga och Fredrik ska måla.

Mr, you're wierd.

En dröm

Pluggat och klart

Jag är äntligen klar för idag och kan utan ångest lägga ihop böckerna och dra hem till boyfriend. Dock så följer böckerna med så jag kan plugga imorron. Men idag ska jag inte ens kolla på dom igen. Fy fan vad skönt! Jag ska bara slappa och göra nada! Have a nice evening folks!

Bjuder på en ytters skön låt som har spelats mycket de senaste dagarna. Från Burlesque. Njut.

Cravings


Alltså hur gott ser inte det här ut?! Måste leta recept.

I wanna see it all!

Fm

Ett par timmar av pluggande är redan förbi och jag tänker inte röra på mig på några timmar heller. Hoppas på att komma in i stimmet som jag hade igår kväll, det gick bra då. Jag har tidsinställt lite inlägg som kommer upp under dagen, så ni slipper höra om mitt pluggande hela tiden. Inte precis det roligaste att blogga och läsa om. Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har framför mig. Puss

Optik

Jag sitter fortfarande kvar med näsan i böckerna. Tänker sitta här ett litet tag till och sen ska jag faktiskt kolla på en film tror jag. Eller ett avsnitt av Grey's. Svårt att bestämma mig, som vanligt. Just nu ser jag bara en massa optiska formler framför ögonen dock. Jag är inne i stimmet!

Me <3 Pink

China twothousandeight

Resan jag gjorde till Kina med Vasaskolan hösten 2008, är definitivt en av de häftigaste resorna jag har gjort. Jag har, som ni vet, hunnit med att resa ganska så mycket under mina 20 år, men Kina var något alldeles speciellt. När jag kollar på bilderna är det inte en massa sol, fina färger och lättklädda människor, men det finns så mycket mer. Att uppleva en annan kultur på så nära håll och verkligen förstå hur folket lever gav så mycket mer än vad vilken strand som helst kan ge. Såklart att våra oändligt långa shoppingturer och alla våra drinkar också bidrar till den positiva känslan, men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är att man får uppleva något som inte många får uppleva, det är det som sätter spår och som ger minnen för livet.
Att jag sen hade kungligt resesällskap i form av två eminenta flickor gör inte saken värre ;)

Bilderna här ndean har dock inget med texten att göra. Det är bara två otroligt coola bilder som är tagna på skoltoaletten och som jag tyckte det var dags att visa upp. Alla har vi en fjortis inom oss!

Mat från Ikea makes me happy

Vi är hemma från Ikea, några lampor och lite möbler rikare och med mumsig mat i magen. Så nu pluggar jag, som ni märker. Nej jag har inte riktigt öppnat boken än, men ska väl ta och göra ett ryck på nån timme. Så hinner jag kanske gå igenom det första av tre kapitel. Tänker strunta i skolan imorron och vara hemma och plugga istället. Det är ändå bara ett sånt där lektionstillfälle då man kan passa på att fråga saker till provet. Och jag jobbar bättre hemma. Plus att jag kan sova en timme längre... Nej nu måste jag köra igång. Kommer upp ett till inlägg om nån timme och sen hörs vi senare inatt. Puss

Jag är inte här

I denna stund befinner jag mig på Ikea. Jag, syrran och pappa shoppar lite och käkar mat. Hoppas ni har det bra!

Who Says

Äkta lycka

Jag har fått tillbaka mitt Grey's-begär igen. Så nu sitter jag här, med lite mat och glor på avsnitt efter avsnitt. Lycka!

Tror inte att jag har visat huset mitt i CA. Ni kan få en bild på baksidan.

Stuff I Want / HM

Dom här kläderna bara ska finnas i min garderob till sommaren. Det gäller att börja spara nu tror jag.

Bästa citatet ever

Money can't buy you happiness
But it can buy you clothes, which is kind of the same thing

Thinking of You

Physicsgeek

Jag kom sist till lektionen och gick först. Labbade med en man som måste vara från finland och i 40-års åldern. Men som sagt så teamade vi så bra så vi stack efter mindre än 30 min. Men sen så är ju jag ganska nördig också och hade gjort en massa anteckningar och liknande innan jag kom dit.
Nu har jag slöat bort typ två timmar på ingenting. Tid som jag egentligen borde ha använt till att plugga. Jag har prov på måndag och jag accepterar inte något mindre än ett VG. Blir dock ganska segt om jag nu inte skulle lyckas med det.
Om ett tag ska jag gå och handla lite till dagens middag. Det blir klyftpotatis och schnitzel när jag står vid spisen, så himla gott.
Efter dte ska jag försöka få till lite plugg och träning och sen hem till min bf. Yey! Bra dag!

I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is now you're in the world

Sticker och nördar

Jag sticker till skolan och labbar lite. Det kommer upp en bra låt om ett tag. Annars så kommer jag hem om ett par tre timmar igen. Puss

Trött tjej

Jag och Fredrik bar och mamma lagade mat. Så blev det och mitt rum är nu fyllt till bredden med en massa möbler. VI fick dock ihop det som ett fint litet stort pussel. Eller Tetris som han säger. Vi emigrerade dock till Bomhus och har nu ätit nattmat och kollat på film. Bra söndag? Svar ja! God natt

Flyttlasset går in i mitt rum

Idag ska vi flytta om möbler exakt överallt och trycka in exakt allt i mitt rum. Vi ska få nya tapeter på måndag.

Om en bra dag

Igår bestämde jag att jag och Freddie skulle åka ut till mormor och morfar och äta mat och slappa. När jag vaknade imorse skulle tydlligen syster och mamma också följa med. Efter lite turer fram och tillbaka med bilen kom vi äntligen iväg. Det bjöds på förrätt med mozzarella, stek, potatis och svampstuvning och sen både kladdkaka, cheesecake och fruktsallad till efterrätt. Mumma! Vi spelade spel, kollade på Melodifestivalen, kollade på en massa gamla kort och busade med Mimmi. Lillsötisen!
Det var en jättebra dag och nu blir det lite film. Nattinatti!

Snö?!

Jag drog upp persiennen och såg att det toksnöade ute. Jag känner mig inte precis skittaggad på att gå ut nu. Jag kollar på ett Grey's-avsnitt och sen får jag se om jag vågar mig ut. Jag behöver ju faktiskt inte boken nu i helgen...

Latmask

Har nu varit vaken i två timmar och jag har fortfarande inte rört mig mer än nån millimeter. Ska ta och käka lite och duscha och sen dra mig in mot stan och skolan. Måste köpa böcker. Sen kanske man kan få till en lunch på stan om ekonomin tillåter. Hoppas hoppas! För jag är omänskligt sugen på sushi. Eller kanske pasta. Hmm, svårt att välja. Dags att röra på sig.

Jag bara skryter och mesar

För att skryta så kan jag säga att jag är fruktansvärt slut i kroppen, men ska försöka få till ett spinningpass imorron iallafall. Sista passet för den här veckan. Tänker nog vila i helgen. Om jag inte får nått ryck på söndag eller nått. (Kommer troligtvis aldrig hända.)
Och för att vara väldigt familjig så säger jag att jag sitter med mami och sis och kolla på tv. Vi väntar på våran gemensamma favvoserie, Criminal Minds.
Och för att vara fruktansvärt mesig säger jag att jag saknar min bf som jag inte träffat sen typ igår nån gång innan träningen.
Men för att vara hemskt mycket mig så avslutar jag med ett klatschigt tjingeling!

One thing done

Rapporten är färdigskriven och inskickad och nu sitter jag här och läser 1342 bloggar som vanligt. Ska strax bege mig in på rummet och packa ur min väska och packa upp lite påsar och sådär. Hittade nämligen en massa spännande saker på vinden hos pappa som jag nu har tagit med mig hit till mamma. Lite mer förvaring bl.a. Som det behövs! Nu ska jag dock packa träningsväskan och börja peppa. Ska till gymmet som vanligt med syrran. Yey!

Det ointressanta

Jag måste erkänna att jag inte har mycket att blogga om these days. De enda jag gör är väl att vara med Freddie, gymma med syrran och pluggar. Träffar nån tjej hit och dit och fikar lite eller shoppar. Jag kanske är en fruktansvärt tråkig människa, men det gör inte mig nått, jag njuter bara av livet. Känns verkligen som att det var år och dar sedan man bara slappade och bar gjorde som man ville. Nu är man vuxen och alla måsten bara ligger på hög.
Just nu har jag rapporten som gnager där i bakhuvudet. Ska ta och skriva klart den nu och skicka in den så är jag klar. Sen är det prov om lite mindre än två veckor och det ska jag hårdplugga till. Det är nog dags att köpa en bok nu faktiskt tror jag...

Men först, lunch!

Tillbaka till verkligheten

Sitter uppe och gör precis allt jag kan för att slippa skriva min labbrapport. Jag är verkligen back in school for real.

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0