Resa

Jag ska till Gårdskär. Med fyra av mina favoritbrudar. Kommer bli mysigt!

Mr. Big

Are you my Mr. Big?


http://www.uppdragbarn.se/

Kom igen, bli medlem!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=18929

Det finns ingen Gud!

Om han fanns skulle han inte låta någon ha det såhär.


http://www.uppdragbarn.se/

Så här visar den moderna människan att hon bryr sig

Såhär står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Så, eftersom jag är en modern människa så är här min länk till http://www.uppdragbarn.se/.

Gör samma sak du med!

När minnet sviker

Om jag inte kommer ihåg det, då har det aldrig hänt!

Mitt bästa köp!

Kalendern! Den personen som uppfann kalendern kommer för alltid att ha en plats i mitt hjärta.
En av dagens lunchsamtalsämne var planering. N och J frågade sig varför det är så viktikgt att ha en kalender och att planera. Som de väldigt upptagna människor jag och S är förstår vi såklart inte vad de menar. Mitt liv hänger på min kalender. Kalendern är mitt liv. Hur ska jag annars kunna hålla reda på allt jag ska göra. För det är hemskt mycket ska ni veta! Jag har läxor, studentkommitté, Runa.. mm. mm. Det låter kanske inte som så mycket men det är det. Jag lovar er. Bara pluggningen är ju ett heltidsjobb plus lite till. Så att jag och S redan nu vill planera vad vi vill göra nästa helg är ju helt självklart. Eller hur..

Min idol

Måste lägga in en länk till. Hur underbar är inte den här killen. Har inte kollat speciellt mycket på Idol men den här killen, Lars, är helt klar min favorit. Heeeeeelt underbar! I think I'm in love!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611667

Blogg på g!

Kolla in den här nya bloggen.
http://kgfruna.blogg.se/

Romanuppgift Svenska B - åk 3. Jag tänker läsa "Fördjupade studier i katastroffysik" av Marisha Pessl.

Äntligen tar jag mitt förnuft till fånga.

En hobby, eller?

Jag fick en kommentar av Bäzz. Han ville ha en ny hobby och undrade om jag hade nått förslag. Jag funderade ett tag och kom fram till följande: vad är en hobby? Jag sökte på wikipedia.se.
"En hobby är en aktivitet man utför på sin fritid för nöjes skull. Får man betalt för detta, har man tagit det första steget från hobby till arbete. En hobby, till skillnad från arbete, innebär inget tvång, utan baseras på frivilleghet. En hobby kan dock övergå i mani, och då upphör frivilligheten."

Så, en hobby är nåt man gillar att göra. Okej jag visste det men vad kan man kalla en hobby. Är Runa en hobby för mig? Jag gör det på fritiden, för nöjes skull och jag får inte betalt. Men kan man kalla det för en hobby? För som inte vet vad Runa är så kan jag snabbt förklara att det är en förening för bara tjejer på min skola, Vasaskolan. Men tillbaka. Är det en hobby? Nej inte enligt mig. Jag vill inte kalla det för en hobby. Jag gillar inte ordet hobby. Det låter fult, mesigt och det låter definitivt inte som nånting för mig. För mig är en hobby när någon gillar att bygga modellflygplan, eller när man samlar på vinkorkar. Eller varför inte när man alltid går på museér när man reser någonstans. Inget av det här är något för mig. Nej jag gillar Runa, och det är banne mig ingen hobby. Det är en livsstil...

En video...

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0