Dag 04 – Det här åt jag idag

Äntligen fortsätter jag med min 30 dagar-lista. Så, det här åt jag idag. Jag tog en sovmorgon idag och åt en stor frukost vid 11. Tre mackor, två rostade med ägg och ost och paprika och en hård med leverpastej. Mackor är ju det godaste jag vet, speciellt om jag har många olika pålägg, och därför har jag alltid minst tre olika pålägg hemma. Jag äter också en skål med youghurt eller fil varje morgon. Och senast köpte jag en supergod musli, utan russin såklart, så det är så gott! Och till allt dricker jag te. Jag har säkert tio olika sorter att välja på.



Eftersom jag åt frukost så sent så skippade jag lunchen. Träffade istället upp Felicia och Mathilda och åt middag på Storken. Jag tog en sallad med kräftstjärtar och vitlöksdressing. Alltid lika gott!

Syster

Förutom att sakna Fredrik så mycket så det gör ont ibland så finns det en till person jag saknar väldigt mycket. Min fina syster. Vi ses supersällan eftersom jag pluggar här och hon jobbar och pluggar hemma i Gävle. Det är tråkigt och jag önskar att vi sågs oftare. Nu har hon börjat prata om att plugga i Göteborg också. NEJ säger jag, hör du det sis! Då blir det så långt bort! Men å andra sidan så valde jag att flytta ut och till en annan stad först, det är väl hennes tur nu I guess. Om det är någonting jag ofta har sagt till Fredrik och andra, så är det att man aldrig ska ta ifrån nån annan deras drömmar. Vill man plugga i en annan stad så ska man göra det. Vill man resa så ska man göra det. Jag har gjort allt det där redan och andra måste också få uppleva samma sak. Även om jag blir lidande! Mina nära och kära tyckte garanterat att det var jobbigt när jag var borta så det är bara att bita i det sur äppplet.

Gud vad spretigt det här blev! Men, kort sagt, jag saknar min syster och jag ska få träffa henne i helgen. Yey!

Länkar

I spalten till vänster på bloggen hittar ni lite smått och gott. Först en bild på mig och en liten beskrivning om mig och min blogg. Sen finns det en liten sökruta där ni kan skriva om ni söker nått speciellt inlägg eller vill se om jag har bloggat om just det ni letar efter. Sen ser ni mina senaste inlägg och mina kategorier. Är lite smådålig med att använda mig av kategorierna, det mesta publiceras i "livet". Efter det kommer lång lista med alla månader som jag har bloggat. Har nästan skrivit nånting här varje månad de senaste 5 åren. Eller hade ett uppehåll under 2011/2012 då jag inte hade så stor lust att skriva. Men annars så har jag loggat in här lite titt som tätt och delat med mig av diverse tankar och idéer till er. Alla mer eller mindre smarta... Sen sist kommer det jag ville tipsa lite om. Längst ner till vänster hittar ni några länkar till vänner och familj som har egna bloggar. Kan vara värda ett besök! Så kika in där!
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen. VI framställer ett läkemedel på labbarna i skolan så det är viktigt att sova bra. Plus att jag är helt slut, så jag orkar knappt sitta upp. Så god natt på er! Puss

Ny profilbild

Firefox och kristaller

Det har visat sig att det är mitt Internet Explorer det är fel på, så förra helgen ladda älsklingen ner en annan webbläsare å nu funkar det igen. Använder Firefox istället och det är lite pinsamt att erkänna att jag inte är så haj på det här. Lite annorlunda, lite svårare. Men det ska nog gå bra.
 
Har just nu två riktigt intensiva veckor i skolan så det kommer vara lite tunnt här som vanligt. Tänkte också åka hem till Gävle helgen som kommer. Blir äntligen en relativt lugn helg så tänker passa på.
 
Men nu är det dags att sova. Har ytterligare en labbvecka framför mig och det innebär 6 timmar i labbet om dagen. Önska mig lycka till!
 
Det här gjorde vi i i onsdags. Vi framställde kristaller av två vätskor typ. Det tog 6 timmar ungefär.

EGO

Jag tar ställning

Jag tänker säga en sak som jag inte vill säga igen. Jag ger inte mycket väsen av mig på min blogg och så ska det fortsätta, men, det här tycker jag är hemskt. Får man behandla folk hur man vill på nätet? Män som kvinnor? Vi kanske borde ta bort anonymiteten som finns här? Nånting måste man kunna göra.
 
Jag pratar såklart om senaste avsnittet av Uppdrag Granskning. Har ni en timme över och inte sett det här så borde ni göra det. Klicka HÄR för att komma till sidan.

Wohooo!

Jag har varit så lack, och nu är jag så lycklig. Min dator har inte riktigt velat jobba med mig den senaste tiden, därav den tomma bloggen. Det började med att jag inte kunde posta bilder, men sen kunde jag inte ens lägga upp inlägg. Men nu, inatt, voila, så funkar det. Nu håller vi tummarna och så ska jag komma igång igen om det fortsätter funkar.

Nu däremot ska jag plugga och sen iväg och dansa zumba. Haha önskar jag kunde filma för det kommer bli så roligt att se!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0