Touche

En liten ändring bara. Tält, GRATIS!

Jag ska på Peace

Yes jag har planer. Jag sticker på Peace&Love på lördag. Kommer hem söndag. Det får bli en kortis eftersom jag har typ inga pengar och jag egentligen måste spara varje krona till USA. Men shit, jag är taggad. Det blir jag och N som åker och vi ska planera massor imorron. Kan det bli annat än lyckat? Svar: NEJ!! Tält för 99 kronor, mackor i massor och massa småbus. Vi åker så gott som gratis. Det kan jag leva med!


Vi två, 18 år

Jag har redan fått nog

Jag har nu haft sommarlov i lite mer än en vecka. Detta innebär också att jag har varit arbetslös på heltid ungefär lika länge. Tidigare sommrar har jag tyckt att det har varit skönt att inte ha något att göra. Bara resa och slappa har varit mitt liv de senaste 18 åren. Men, iår hade jag inte planerat vara i Sverige under sommaren, så jag gjorde inga planer. Jag bokade inte in något och jag satt bara och lyssnade när andra planerade sina sommrar. Jag sökte inga jobb och jag brydde mig bara om hur mitt liv skulle komma att förändras. Detta ändrades dock snabbt när jag fick klart för mig att jag inte kunde flytta till USA förän i höst. Jag har nu, för första gången i mitt liv, en sommar framför mig, som jag bara har en liten resa inbokad på. Den går till Båstad i en vecka och är med familjen. Inget fel med det, men det är olikt mig. Jag brukar fara hit och dit och aldrig sitta still. Inte heller har jag något jobb. Och det suger. Det kliar i fingrarna och jag kan inte sitta still. Mina, typ tre, lediga dagar har gått åt till att kolla på film och städa. Visst det är najjs. Men efter en hel sommar kommer det bli tråkigt. Och jag kan tänka mig att jag känner såhär eftersom jag vet att det inte finns något slut. Om jag inte gör något åt mina dagar så kommer det fortsätta såhär även i höst. Jag är arbetslös på obestämd tid och har all tid i världen att göra ingenting. Det fullkomligt suger!


Nv3A, förmodligen 2009 års bästa avgångsklass!
(Ja, bilden är snodd, tack Jessica)

Sommarlov

Jag har varit bortrest. Och nu jobbar jag det sista innan man återigen blir arbetslös. Men nu på heltid. Vi hörs om några dagar.

Det är nu livet börjar

Jag är klar med skolan!!! Så sjukt jäkla skönt att ni fattar inte. Jag slet ända in i slutet men jag klarade det. Men dagens största fråga var istället; vad gör jag nu? Vad fasen gör man på eftermiddagarna istället för att plugga? Det var längesen jag hade en dag över så jag vet inte. Spenderade dock dagen med mamma och försökte hitta en studentpresent åt min kompis. Hittade vi nått? Jajjamen det gjorde vi. Men nu ska jag nog äntligen gå och lägga mig. Första gången på tre eller fyra veckor som jag går och lägger mig innan tolv. Äntligen får man sova! Äntligen börjar livet!

Vi var ju på bal i onsdags...


Vi var snygga...


Jag var glad...


Vi posade...


Vi myste...


Och vi hade sjukt kul!

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0