Las Vegas dag 1 - Fredag

Dom andra tjejerna jag åkte med var ju allihopa från LA. Dom hade bestutat sig för att åka buss men jag körde på det gamla vanliga, flyg. Biljetterna var svindyra men vad gör man? Jag landade på flygplatsen i Vegas och möts direkt av en massa banditer. Och hettan! Vegasligger ju typ mitt i öknen så värmen fanns där, dygnet runt! Jag placerade mig dock i världens längsta taxikö och fick efter 30 min tag i en taxi som kördes av en rutten kines som sjöng konstant på kinesiska. Jag sa tack på kinesiska när han släppte av mig och han sken upp i världens största smile. Jag kan nu även charma kineser. Direkt när jag hoppade ur taxin utanför hotellet kom en piccolo (staving?) springade och ville ta min väska. Jag tackade nej och sa att jag tvungen att vänta på mina fina vänner. Så kom dom, 20 min senare. Fjärilarna i magen tog några extra varv när jag såg dem och jag sken upp i vad jag tror var ett lika stort smile som taxichaffören hade. Vi gick in och Johanna och Eva gick fram och checkade in. Vi var lite nervösa för vi skulle bo 6 pers i ett rum för 4. Men dom klarade sig finfint och snart stog vi i hissen upp till vårat rum. Rummet har ni sett, och vi var bara in och tog på oss bikinin innan vi gick ut igen. Vi skulle träffa boysen.

Vi gick ut på gatan, även kallad stripen, och bara andades in Vegas. Vi var där, jag var där! Det var amazing. Ja jag är kär i Las Vegas, men nästa gång jag åker dit tänker jag vara 21 år. Jag berättar mer om det senare. Vi vandrade iallafall i typ 7 minuter innan vi gick in på Bellagio. Där fanns det massvis med dyra märkesbutiker, resturanger och såklart, ett sjukt stort kasion. Vi letade oss fram till poolområdet men blev genast stoppad av en vakt eller liknande. Man var tvungen att visa sin rumsnyckel för att kunna komma in. Jahaja så var det med det liksom. Men Fridas boy kom och räddade oss. Vi fick ett av deras kort som vi sen visade upp för mannen som tidigare nekat oss inträde. Den här gången var det lätt som en plätt. Vi tog emot våra handdukar och trippade ner för trappan. Väl där nere blev dte till att ta i hand men fyra herrar inna vi la oss och började steka. Det var hett! Jag körde som vanligt på spf 30 och var tionde minut var man tvungen till att ta ett dopp i poolen. Efter några timmar drog sig grabbarna upp på sina rum och tjejerna drog tillbaka till Paris. Jag och Fridis däremot njöt av lite Frida-Jossan-tid (som jag kallar det :P haha) och tog oss en drink vid poolkanten. Mycket mysigt må jag säga. Men bråttom blev det efter ett tag. Vi fick i stort sett springa tillbaka till hotellet. Vi hade kvällen framför oss ju.

När vi kom dit var de andra tjejerna färdigduschade och hade redan börjat sminka sig. Så jag och Frida skyndade oss så fort vi kan. Hoppades in i duschen samtidigt och jag har aldrig duschat så fort förr tror jag. Michaela fick sminka mina ögon och alla dom andra fick välja mina kläder. Det blev min nya snygga svarta blåsa och sotade ögon. Dock så hade mina fötter varit konstiga de senaste veckorna så jag kunde inte ha mina snygga heels. Buhu!


När vi äntligen var färdiga begav vi oss mot Bellagio igen och mötte killarna på en kinesisk resturang som hette Noodles och käkade. Efter maten spelade vi lite roulette och craps innan vi begav oss mot Ceasars Palace där vi hade bokat bord på nattklubben Pure. Vi kommer dit, jag dör lite över att vara på samma ställe som där dom spelade in The Hangover (Baksmällan), vi tar en gruppbild, vi går före i kön, alla kommer in, utom jag, Frida och Mirja. Jahaja, det gick inte att lura den vakten inte. Vi fick tillbaka våra leg, suckade och svalde tårarna och gick ut. Nicce följde med oss och köpte oss en varsin drink utanför istället. När klockan blev lite över midnatt kände vi att det var nog dags för oss att gå hem. Kvällen skulle inte bli roligare än så. Vi vandrade tillbaka till hotellet och slocknade. Jag och Mirja paxade en säng så vi slapp trängas. Det var nog dagens genidrag.






Ps. Utifall ni skulle undra. Ja det är 21års åldersgräns för att dricka i USA. Lika så att gå in på klubbar eller att spela på kasino. Men när man låg vid poolen kom dom och tog din beställning vid poolkanten och frågade inte efter leg. Inte heller på de resturanger vi besökte frågade de om leg. Och när vi spelade betalade killarna och var med oss hela tiden. Så ingen frågade. Och när man spelar får man gratis drinkar. Yey, jag gillar Vegas. Eller ja, nästan hela Vegas.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0