Lördag del 2 - Rainbow

Ikväll hade vi planer på att gå och käka på en resturang/bar som heter Rainbow. När man som mina vänner bor mitt i smeten i LA och är för små för det mesta, så gäller det att ha bra kontakter. Ikväll blev det en ren "affärsmiddag" med en norrman. Ja så här är det. För några veckor sedan när tjejerna hängde på Venice Beach så hörde en man ropa om fria biljetter till olika tvshower. När de båda parterna fick reda på att det var svenskar och en norrman som pratade med varndra så uppstog gillande. Norrmannen hette Pete och han är en riktigt bra kontakt. Pete jobbar med att dela ut biljetter till massa olika tvshower som går i USA. Som Operah, DR Phil, Ellen och alla sånna. Han tjänar hutlöst mycket pengar på detta. Han berättade att han varje lördag befinner sig på Rainbow, en resturang/bar som ligger precis nedanför Fridis mördarbacke. Och om dom ville komma nån helg var det bara att messa så fick dom gratis mat och dryck. Härligt va? Så det var detta jag, Fridis och Michaela skulle göra ikväll. Vi skulle träffa honom runt 22 så vi hade många timmar att slösa innan. Vi var också bjudna till en klubb efter detta som vi kanske skulle på.

Vi gjorde oss iallafall färdiga och drack ett glas vin var innan vi drog iväg nerför backen. Väl framme frågade vi bara efter Pete och vi blev invisade av dörrvakten. Inget leg behövdes. i hälsade på Pete och slog oss ner. Lite konstigt kändes det men det blev nog inte en tyst minut under på hela kvällen. Vi beställde in mat och drinkar och satt där i kanske två timmar. Dessa timmar gav massor med härliga förslag för senare resor och äventyr. Vad det är avslöjar jag när det är dags. Annapanna och Kusin L, jag har troligtvis väääldigt goda nyheter för er! Nu är det bara för F att hålla kontakten uppe så blir det ett härligt för henne med lite roliga inslag för mig. Efter lite sallad, en pizza och två drinkar var tackade vi för oss och hoppade in i en taxi. När vi kom fram till klubben insåg vi snabbt att vi inte skulle komma in. Dom lös med lampa på legen så dom skulle garanterat upptäcka vårat lilla bus. Michaela, som är 21 redan, gick in och letade efter tjejen som bjudit oss och sa att vi skulle dra hem. Sen fotade vi lite och bestämde oss för att ta taxi hem igen. Vi hade pratade om en annan klubb men kände att vi hade haft en underbar kväll och vi var nöjda.

När vi kom hem till Frida blev Michaela supertaggad på att kolla på film. Och klockan var ju bara runt ett så varför inte tänkte jag och F. Vi var supertrötta men letade ändå fram en film. ock tog det cirka 15 minuter för Frida att ta reda på hur dvdn funkade och när väl filmen kom igång somnade M på fem minuter. Det var den filmen det. Jag och Frida borstade då tänderna och somnade direkt vi med. Ännu en lyckad dag var över och schemat hade hållit idag med.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0