Fredag del 3 - Ketchup utan Ashton

Michaela anlände och vi sminkade och fixade som vilken vanlig kväll som helst. Lite vin fick vi i oss mitt i alla stress innan vi barfota sprang iväg nerför mördarbacken mot Sunset. På vägen ner ropar en vakt till oss att vi måste slänga vinet som vi hade med oss. Vi springer då in på en parkering och tar på oss skorna och tar några droppar vin var innan vi slänger flaskan och går ut som de tre snygga, väluppfostrade flickor vi är och hoppar in i en taxi.

Taxifärden kostar cirka fem dollar och chaffören får lika mycket i dricks. Väldigt snällt av oss! Vi kliver in i Loungen på Ketchup och bestämer i hissen påvägen upp att vi är den svenska versionen av The Hills. Vi hinner bara sätta oss ner vid vårat reserverade bord för tre så dyker Eva och Johanna upp. Då dom inte skulle äta så beställer vi andra tre utsvultna tjejer in våran mat. Till dryck beställde jag och F in vatten och Michaela en hel flaska vin. Som vi sedan delade på. Servitören frågade en gång om vi alla var 21 och alla svarade ja i kör. Var inte det misstänktsamt nog? Medans vi väntade på maten sprang vi in på toa för att klippa lite men Michaela hinner med att förstöra en glasvas innan vi knappt klivit in. Ingen såg oss men det var bortsopat nästa gång vi gick in.
Maten var bland det godaste jag har ätit och varva det med dryck så får vi en perfekt kväll. Efter ett tag anlände även Mika, ytterligare en svensk au pair och vi var nu fulltaliga.

Och så plussar vi med några efterrätter och en söt liten servitör.

Efter ett annat toabesök rycker Michaela tag i en av servitörerna och påstår att hon fyller 22 år och frågar om vi kan få nått. Han förklarar att dom brukade ge extra desserter men han hinner inte prata klart innan M avbryter och säger att hon gellre tänkte på nån alkohol. Så vi fick alla en varsin shot. M med ett ljus på sin såklart.

Så med den i magen och en nota på cirka 50 dollar var tackade vi för oss och drog vidare mot kvällens höjdpunkt. Och än så länge höll schemat! Men jag var väl mest besviken över att inte Ashton Kutcher var där. Världens snyggaste och resturangens ägare. Typiskt!


Kommentarer
Anne-Li

Hejsan Jossan ! oj oj det är full snurr på dej !! maten på Ketchup såg god ut! synd att inte Ashton inte va där !! han är ju såååå fiiin !. Va roligt att du lagt upp Manges låt... han har vart inne på Moas Facebook & smickrat loss ....han undrade varför hon va så snygg !...hmmm ..undra va han har i kikaren tro ?.

Mamma va hit i förrgår & fikade med mej ..hon fick komma in på egen risk ,för jag har legat sjuk sdan i Fredags, så våran resa till Trysil vart väl så där, Eva fick jätte ont i sitt bäcken + att det regnade! annars va det mysigt att få vara tillsammans.

Nu stundar påsken, så det blir väl lite god mat & gottis.

Önskar dej glad påsk & hoppas du har det bäst <3<3<3

Kram Anne-Li

2010-04-01 @ 09:52:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0