En mycket god vän sa en gång

"Jag vet att många tycker att snäll är ett dåligt och tråkigt ord, men tänk på vad som ryms däri istället: varm, omtänksam, godhjärtad, hjälpvillig, öppen, vänskaplig och positiv."

Jag har funderat på det där. Att vara snäll är banne mig inte lätt. Men jag vill ju vara allt det här som gör en människa snäll! Så då ska jag bli allt det också. Mitt nya snälla liv börjar nu...



Kommentarer
den mycket goda vännen

det är fan inte lätt att vara snäll, lyckis hon som passade in på den beskrivningen. ibland är inte snällheten det viktigaste, utan att man själv mår bra (det går inte alltid att kombinera). när jag kommer hem nästa vecka vill jag träffa dig, fina snälla josefine. saknar dig!

puss



(ps. fan vad snygg jag var den där kvällen! och vad härliga vi är på kortet.)

2009-01-28 @ 21:22:42
Anonym

Älskade vän!! När kommer du? Är du här på torsdag? Är du ledig då? Jag har faktiskt en kines som kommer imorgon (fredag) och stannar tills nästa fredag. Men på torsdag har jag friluftsdag och hon är i Stockholm tills sent på kvällen. Då måste vi ses! Håller tummisen på att det passar för dig med! Jag saknar dig med, för mycket! Puss

2009-01-29 @ 19:18:48
vännen igen då

jo jag är hemma då :) känner en stor träffpepp, så det blir tokbra! (om inte nån kommer och erbjuder mig värsta drömjobbet... då kanske jag är upptagen).

PUSS FINIS!

2009-01-29 @ 20:47:35
Tessan

hittills har du inte lyckats med ditt nya liv, enligt mig <:

2009-02-04 @ 22:15:44
URL: http://josefineglad.blogg.se/
Jossan

Hahaha, Tessan du är för rolig du. Bara för att jag sover på ditt "space" så är jag inte osnäll ;D

2009-02-04 @ 22:41:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Josefine Glad

Det är nu det händer!

RSS 2.0